Перм. Не просто реальні діти тут.

За останні шість місяців я мав можливість відвідати пару разів в чудовому місті Перм, що на ніч привертало увагу всієї країни завдяки вивільненню дикої популярної ситком на TNT.

У цій статті я не буду говорити про мешканців і різних мікрорайонах і звичаях, але хочу розповісти про твори сучасного мистецтва, які я бачив на вулицях Перм. Звичайно, я не міг бачити всі чіпси цього міста, але я фотографував основні об'єкти. Фотографії цих робіт і я хочу представити вашій увазі.

23 фотографії (всі фотографії шахти)

1,1 км З Я говорю про «Real Boys», я думаю, що це варто починати з найбільш популярних арт-об’єктів Перм, впізнаваних у всіх зомбі країни. Я говорю про напис «Хастя не далеко». Автор: Борис Матросо. Об'єкт розташований на набережній річки Кама біля колишньої річкової станції, нині Музей сучасного мистецтва ПЕРМММ.

2,2 км

3. У Ну, так як я починав з «щастям», я, ймовірно, продовжую з близькими творчими роботами. Поруч - пам'ятник роботів. На жаль, я не знайшов ніякої інформації про нього. Ну, я вгадаю, що батько електроніки, або сама електроніка.

4. У

5. Умань Glory to Work – це продовження роботи Red People, модульної системи, завдяки якій зібрано антропоморфний об’єкт-характер. Проект був встановлений в рамках виставки Cubism. Він знаходиться в однойменній річці.

6. Жнівень Так звані «саркофаги» автомобільних шин, в яких заточується автомобіль BMW. З самого Перм'ян, цей об'єкт пам'яті 90-го. Ну, можливо,...

7. Про нас

8. У Я не пам'ятаю хто, але я знаю, що він з Казахстану і на жаль вже вийшов) представив ще одну гумову роботу, яка знаходиться в кам'яному саду перед ВПРМ-II вокзалом. Скульптура - це шараб, який розгортає величезний чорний бал перед ним. За словами автора роботи, з одного боку, невелика неоднозначна комаха символізує зусилля людини «проти» землі. З іншого боку, шарфа є символом сонця, що уособлює ідею вічної праці і творчості.

9. Навігація Тут вже відомі весь світ «Перм Ворлс» або «Арка Полісський» або просто «Віттер П» або як цей шедевр називаються пермянами самі «Сабурет».

«Перм Ворс» – це захоплюючий образ маленької Батьківщини, одночасно наповнений загальним культурним, архаїчним значенням та об’єднаннями. У середині минулого століття поет Перм Володимир Радкевич написав про Каму: «Ведуться рафти, вона впала в турбіни». Продовжуємо публікувати: «І так стрибки над районом, як якщо з'являються героїчні рівнини, / Відтворюються колоди / У свинцю тримають невидимий гігант. й

Полісські ворота з’єднуються з світовим культурним контекстом. Зокрема, «Перм Ворс» є алюзією знаменитої паризької тріумфальної арки, розташованої в районі Дефенс. екологічний об’єкт художника виготовлений з деревини. «Перм Ворс» з висотою 12 метрів і базовим розміром 12 до 12 метрів встановлюється на металевий каркас, розташований на залізобетонному фундаменті.

Форма фасадів виконана у вигляді літери «П», в результаті об’ємна композиція нагадує тріумфальну арку, орієнтовану на чотири сторони, не два, як в класичному варіанті. Архітектурний об'єкт «фарбований» в просторі за допомогою щільної непроникної структури деревини, яка залишається в межах жорсткого контуру, визначеного за кордонами парку: з одного боку, гілками залізничних ліній, на третині, транспортним кільцем, а на четвертому, будівлі залізничного вокзалу Перм ІІ.

10. Урал-готель на вул. Леніна - 600 копій. У Старому Новому році школярі та всі зацікавлені Перм'яни прикрашають снігові скульптури, надаючи кожному окремому вигляду.

Через кілька днів після їх появи валід знищили близько 150 снігових скульптур. Після цього ініціативні громадяни міста самостійно відреставрували деякі з пошкоджених сніговиків, а арт-об’єкт опинився цілодобово волонтерами та співробітниками недепартментальної безпеки.

11.

12. Є ще один новий символ міста. Підшипник під назвою The Walking.

«Легенда Пермського ведмедя» («Прогулянка ведмедя») – скульптура в Пермі, що зображена на гербі міста. За словами авторів проекту, ідея пам'ятника пов'язана з ідеєю іноземців, які «об'єкти повинні ходити по вулицях міст Ураля». Скульптура розташована в центральній частині міста, на вул. Леніна, перед Органним концертним залом Пермської обласної філармонії та біля будівлі законодавчої Асамблеї Пермської території. Автор пам'ятника – скульптор-монументаліст з Ніжного Тагиля Володимира Павленка.

13.00 р.

14. У центрі Перм на площі перед Кристалським кінотеатром в 2010 році було встановлено пам'ятник Коварду, Балбеса та Бивалу. Неможливі герої фільму «Кауказький полон» виготовляються в людському ріст. Скульптурна композиція встановлюється на праву сторону кінотеатру, але не на тумбу, але безпосередньо на тротуарних каменів. Це зроблено так, щоб фігури об'єдналися якомога більше з натовпом. Перші віруючі вже з'явилися, що якщо ви кладете гроші в капелюх Георгія Вітсина, то донор пожвавить твердий грошовий дохід.

15.00 р. І, можливо, головний пам'ятник сучасного мистецтва, що відображає історію Пермської області - пам'ятник "Перм'яку солоних вух".
Скульптура складається з двох частин - фігури фотографа і круглої рами з великими вухами, в яких фотографи можуть розмістити їх обличчя.
Скульптура розташована на центральній вулиці міста Перм - Комсомольського проспекту біля Приками. 1 квітня 2006 року відкрито пам’ятник. Зображення Рустам Ісмагілов.
«Пермійські солісті вушка» – традиційний прізвичок жителів Пермських земель. За легендою, асоціюється з рибною олією солі в регіоні. Вважають, що прізвик був відданий працівникам, які перевозили сумки солі на плечі, які зробили вуха замоченими в солі, збільшений і почервоний.

16.00 р.

17.00 р.

І деякі веселі фотографії для обробки.
18 років

19.00 р.

20.

21.

22.

23.

Фінляндія

р.

Джерело: