Щоденник репера

5:00 А.М.: П'яний молодший брат прокидається. Він повинен піти на концерти, пити горілку. Я повинен відкрити двері для нього. У своєму віці я збирав штампи ... ***, більше не спить.
7:00: Моя мама розповіла мені, щоб забрати мій анал і піти в школу.
7.05 - Збір винограду, покласти на штани, репірський, хокейна мама промити, довелося носити батиновий светр, старомодний, але найголовніше, що великий до неможливості.
7:20 - Мій брат побачив мене сміється. Булшит.
7:21 - покаталися на своїх штанах.
7.28 - покаталися над штанами.
7:35 - Я кладу на капелюх, пішов до школи. Прогулянка домом, покаталася своїми брюками, впала в грязі.
7:50 - Вимкнено Я зносила носок, не капелюх. Я пішов додому, кладемо на мій капелюх, пішов до школи.
8:20: Знайти для класу, не допускається в класі, стоячи в передпокої. Повторити.
8:41: Клас закінчений, Я проходжу в клас, Я кидаю мій портфель, я висить.
8.43 - Йо! Що таке нігер? Хлопці! Ми будемо стояти п'ять.
9:00 - Я сидів у класі, решетування.
9:10 – вирізати з класичної кімнати, стоячи в передпокої, реча.
9:15 - Я пішов до ванної кімнати.
9:16 - Стійка в ванній кімнаті, сечовипускання. Я почав пекти мої штани.
9.17 - Виготовляючи з унітазу, прокинувшись за своїми брюками, впав на обличчя в смоктати.
9:18 - Я дивлюся в дзеркалі, а в дермісі я не протяг.
9.31 - (зміна) Я! Хлопці тут сказали, що я був прохолодним. Молодший брат почав сміятися. Я сказав, що він отримав ##rap. Він подарував мені анти-гоп у обличчя.
9:35 - хлопці сказали, що він був неправильним. Він починає давати кожному шати.
9:37 - Я хотів, щоб вийти з нього.
9:44 - Я сидів у класі, мій болить.
10:10 – Стартова картина графіті на столі.
10.12 - Учитель побачив його, поїхав в коридор. Відьма! Підставка.
10:21 - Я в їдальні. Я почав рапсувати і розлити молоко на м'язах. Молодий брат перейшов і дав мені ляпас. Узгоджуючи з їдальні, потурбувавши його штани, впав в ебать Буряк.
10:29 - хлопці побачили мене сказати я був прохолодний.
10:40 – Я сидів у класі, написання поезії. Ні жахів. ####Особливе місце з її допомогою швидко переробити.
10:50 - Оздоблений, спробував поговорити, вчитель з'явився з класу. Він тренував своїх штанів, вдарив ебать акумулятора. Синдром на обличчя.
11:11 (зміна) Хлопці побачили синус, сказав я охолоджу. Давайте мені читати Помилки Йоси! Я навіть охолоджую. Мій брат прийшов, читати вірші, сказав я був ідіот, і це не круто. Я сказав, що охолоджувач? Він подарував мені програвача, щоб слухати в класі. Крадл filth and Ancient.
12:30 до 18:00 Я слухав в класі і отримав рубати. Втеча з класу. (Я знав, що мій брат слухав, але це був мудрим.) Коли він торкнувся на своїх штанах, він впав. Я зловив з вчителям, захопивши шиї, перетягував його до класу, сказав я був запобіжником. Я зловив його.
12:45 - Підставка.
12.50 - (Зміни) Я слухав хлопці грали: Костик розфарбовував, Вася щит, Вовка приймала, що не дали курчат, і впала в депресію,
13:00 - Я почав молитися Светка, сказав, що я фрак і морон. Я! Що курча любить мене.
Я сидів з радістю.
13:20 - Вчитель з'явився з класу.
13:40 - Дзвоните до Очікується для хлопчиків. У свою чергу, обтягуючи на штани і падають, пішли додому. Ми домовилися про готовність до 4:00.
14:00 – Я прийшов додому, ніхто не вдома. Повернувшись на Eminema, сидячи, wanking.
14:20 - молодший брат прибув рекордер стрічки, пішов на ліжко.
14:40 - Увімкнено на стрічці рекордер, відкинувши брата. Я потрапив в обличчя, намагався боротися...
14:50 - АААА!
15:00 – Сидіння прив'язується до батареї, з кишечкою в роті, з гравцем в вухах. Хтось страшний грає.
15:10 - Його брат прийшов до своїх друзів. Вони кинули куртки на мене і почали лікувати мене.
15:20 - Мати прийшла, змащена пучок речей, вона зрозуміла, що там був хтось.
15:30 до 15:30 Мої мами відчували мене і відправили мене, щоб отримати хліб.
16:00 - Стійка в магазині
16.10 - Я був взятий з #######, взяв гроші, спробував отримати, спійманий на мої штани, впав.
16:20 – Я прийшов додому, мій мама помочила мене в обличчя і пішов на хліб.
16:30 - Нехай зустріти хлопчиків.
16:35 - хлопці сказали, що я # ##rap.
16:37 - покатався над своїми брюками.
16:40 - Зробіть з хлопчиками, ми стояти.
16:55 - металіст пропущений. Він сказав, що він був смоктати, він відправив нас на #####. І ми отримали весь бал (25 осіб) від ##############. Пошкоджений, ми круто!
17:00 - мультфільми закінчилися граючи на комп'ютері, в NFS Undeground
17.10 - 10 металоконструкцій прибули і відварили нас і зліва. Мило!
17:20 A.M. - Слухати до D12, є сатанічний гурт.
17:30 - Збір дрібних речей на літр пива. (Йо!) Ми круто.
17:32 - Збірник не хоче дати нам пиво, трохи!
17:35 - Ми говорили про її придбання 2 літрів пива. Нігер, ми найхолодніші.
17.00 р. 50 - Просто про пити пиво, мій молодший брат прийшов і 4 більше...
18:00 - Три пташенята ходили, я почав будувати очі для них, вони прийшли, сказав, що я був слабкою незаймана і мочитися #... *** як сексуальний я, вони хочуть мені !!!
18:15 – Вівка сказала, що він був здоровим і впав у депресію.
18:20 - Saw the wedding, Sanya сказала, що наречена все в білому кольорі, адже вона ціла.
18:30 – Я прийшов додому, ate, sat вниз, щоб дивитися мультфільми.
19:00 - Молодий брат прийшов, пробив мене на обличчі і зліва.
21:00 - Мама сказали мені піти в ліжко. "Я 17 тепер, я можу мати ще півгодини?"
21:05 - Я отримав мій ass kicked по мій мама. Тексти пісень, а це означає: Я лежачи, намагаючись сну.