Перм - Геленджик - Перм. Фотозвіт

Нещодавно в місті Геленджік, на території Краснодара і, оскільки туристичний сезон знаходиться в повному гойдалці, недорогі квитки на громадський транспорт не доступні, а багато ярусу слід перетягнути (повний багаж), було прийнято рішення проїхати на машині. Спочатку він налічував на найгіршому варіанті - 7000 км на шляху (відвідправлення і назад), 15000 рублів за бензин, час подорожі 48 годин в одному напрямку. маршрут був обраний наступним чином: Перм - Юго-Кама - Великий Уса - Чайковський - Воткінськ - Іжевськ - Яр Чали - Заінськ - Російська Акташ - Неурлат - Кішки - М5 - Толятті - Сизран - Саратов - Волгоград - Морозовськ - Цимлянськ - Сальськ - Тихорець - Краснодар - Новоджельенко. До М5, що я вже проїхали в Самара, але ніколи не знову. Так, в неділю, 21 серпня, я спеціально навчився Олександру і потрапив в автомобіль і поїхав.

О, попросіть Перм.

3. У Пермські краєвиди:

4. У

5. Умань

Верстати є скелястими в к.е. У 50-х рр. видобувна олія. У разі, якщо гриби вирішили не зібрати тут.

7. Про нас Кама - мати.

8. У

9. Навігація Зустрінемо перший патрульний екіпаж. Підставка з радіолокатором, ніде ще не бачив гай з радіолокатором, всі камери на кущах більше. Для поїздки радарний детектор воював 2 рази. У районі Перм, через Південну Каму, дорога майже ідеально, є маленька стружка, немає шансів вбити підвіску.

10. Воткінська ГЕС та Воткінського водосховища.

11.

12.

13.00 р.

14. Удмурція. У Удмурті також хороші дороги, є рідко Гаї з камерами.

15.00 р.

16.00 р. Воткінськ – Місце народження Чайковського.

17.00 р. Навігатор приймав нас на гельську ґрунтовку, хоча можна було приїхати по асфальту. До того ж водій Ростовського вантажівки також довіряли лободи.

18 років Віддалений будинок в житловому селищі

19.00 р. Іжевськ на горизонті.

269217

20. Торгівля суворою станцією.

21. І це Татарстан. дороги в Татарії добре, але є кілька зайвих номерів. Всі сердитися і з камерами. не спійманий.

22.

23.

24. Татарський маслом

25.

26. Кама красива.

Гарл Юл, який є щасливою подорож. Весь Татарстан знаходиться в таких написах. Слово "Кибет" означає магазин. І на шляху від Агрица до Кринди, черв'яки продаються всюди. Акуратно для рибалок.

28. Ми працюємо на нашому шляху до Чельни. Поїзд хворий.

29. Яр Чалла, я люблю цю назву. Homeland of Kamazov і відомий туалетний папір. Ми повинні йти в Заінську. Ми не беремо фотографії в Зайську, дивимося на фотокамери. Вони скажуть більше камер, ніж жителі. Але в Заінську можна смачно поїсти і недорого в кафе «Смак» біля ринку. Я дуже рекомендую м'яса в Заінському.

30. Новий Камаз приводиться в колонки, припиняється на обід.

Р

31. І це межа Татарстану і Самарської області. Від кордону з Татарстаном до м5 дороги дуже гарної якості, М5 традиційно піддано. Дорога в Сизран відмерла. По дорозі Самара Гаян самі скажуть, що тут немає гірок. Власне, є.

32.

33. Завжди приємно бачити людей далеко від дому.

34. Скасовано вівторок кота.

35. І це M5 федеральний. До тих пір я не бачив її, це всюди. У Самарі не дуже дорогі.

36. Толятті. Я сказав, що люди не ростуть руки тут. Я не помітив нічого подібного.

Р

37. Але ці хлопці в посту в Тольятті влаштували загальну кількість автомобілів і пасажирів для ліків. Не кладемо ліхтарик в ас. Примушений скинув відразу і довелося робити другий шмон, на предмет, нічого не кинув. Вони говорять про це.

38. Недільні джеми для Самара. Дорогий трафік в Самарській області досить хаотичний, в порядку речей, які перевозяться на скиданнях практично до бордюру.

39.00 р. Саратовська область збереглася за лаштунками, бо вона була дуже темна. Якість доріг в Саратовській області варіюється від нормальної до не дуже. Не можна вбити кулон. Це Волгоград. З Саратовської області до Волгограда дорога не добре, але немає геїв. Після Волгограда дорога набагато краще, але з скрізь вони літають прямо на кордон з Ростовою обл.

р.

40.

41. Не вистачає фото, це Ростов. Знаменита камера, покрита сміттям перед Морозівським. Багато людей з її допомогою втрачають свої права. Ми не пішли через пост, перевернулися до Цимлянка. Нам приємно здивовані. Стоппед в Сальську для перевірки документів

42.

43. І це охоронець цієї комірки.

44. Краснодарська область. Тихорецьк.

45. На півночі Краснодарської териториї дуже аграрна. Я ніколи не бачив покинутий поле, як наші, і це все спливаючі і зелені.

46.

47.

48. Цитати. У Волинській області також присутні. Немає лісів.

49.00 р. Будинки поховані в зелені

50.00 р. Кавказ не фотографував, він був темним. Геленджик. Оздоблення кільця. Всього 42 годин, 2850 км, 7 л за сто середня витрата. Максимальна допустима швидкість + 40 км / год. В іншому випадку штрафи дорогі.

Додано до [mergetime]1314988336[/mergetime]
51. Останні фотографії були втрачені десь. Ми поїхали на М4 в Ростов і в Волгоград на М21. Перед морозовським камерою була прихована в дев'ять, які стояли на боці дороги. РЛК врятував мене. Після цього вони традиційно припинили в Тольятті, але не зовсім шмонали. тільки документи були опущені. є почуттям того, що є прикордонний пост якогось сорту. На шляху туди і назад скидати пару годин на обході Саратов. Поїхали в 4 руки, тому немає часу на відпочинок. Ми поїхали назад 40 годин, незважаючи на те, що ми можемо, хоча дорога вже відома. Вивчено споживання 7 літрів за сто поверху, в частині через те, що більшість шляху було зручно йти без спогляду. Це його. Дуже дякую.

Джерело: