Епік почав з того, що мешканець Перм (http://maksim-perm.livejournal.com) почав твітати і на рахунок мера Перм регулярно пише про те, що місто не чисте сміття і після фото пельменів.
4 фотографії та текст
01. Мар Почати на Twitter. ОЛЬЛОЛО – мер Перм зажадав адресу заправки
Сапко І. Ви знаходитесь в офісах, що ви робите? Ви навіть подивитеся вікно? Ви знаєте, що місто дихає?
Чому і для кого зробив Алмежний Чиркунов О. О. обирається мером Перм? Так ви можете піти в Уфа невідомий і всі способи фотографії, що знаходяться на Twitter? Ми працюємо з проблемами наших громадян?
Кілька днів тому ви повинні очистити сміття в Крохолі. І, як я розповіли про знання людей, вони навіть запрошуються на своїх недбалих підлеглих підлеглих, які задовольняють свої замовлення. Що? Де результат? Чи живемо ми в ситі і стейкі?
Бачити, пофарбувати паркан. Зелений колір надії і радості. Дякую, звичайно. Чому б не випустити сміття?
02. Мар і знову фото сміття з блогера
710850р.
Але це не було краще, і блогер писав:
Що робити? Що? Принесіть сміття в офіс і поставте його на дверний крок? Це робочий варіант, до речі. Ог? Я пообіцяю зробити це наступного тижня, якщо сміття знову засмічений і сміття не знімається. Багато номерів у BMW. « » » » » » » » » » » » » » »
03: Це культурний капітал.
Ну, спроба блогера принести сміття до офісу мера в ніч:
«Уважно, мені довелося тримати свою обіцянку. Що ми робимо? Я пообіцяв принести мішки сміття до мера Перм Сапко Ігоря, якщо він не виконав свою обіцянку:
Безпека не дозволяла мені в.
грубі
У мене є.
Ведмедя скаржав, що міліція чекала мене всю ніч, але вранці, де вони пішли?
По суті, вони поїхали на стоянку навпроти 32 будинків на вулиці. Леся
Відкрито спосіб.
охоронець був так званий, зліва без чохла, щоб він виявився на вулицю в пошуках правосуддя - а потім двері закриті за ним.
Він мав насіння в дворі на кругові
04. принаймні так, але зробив
Останнє фото, завдяки не розірвав пост.
Джерело про сміття в офіс мера Перм
Попит до мера
Головна
Джерело: