Реальні сльози.

У Тугезі з'явилася інформація про те, що в Смоленській області є ветерани та дружини ветеранів Великої Вітчизняної війни, які живуть без газових плит, холодильників та телебачення. Рада місцевих ветеранів не має можливості забезпечити достатню допомогу. Хтось не вчинив ґендеру, практично всі Ми вирішили провести акцію, купили подарунки і вирушили на допомогу. І ось що сталося:

Місце дії – Смоленська область, Монастирщина, 450 км від Москви.

1,1 км Любов Дмитраєвна.
Моя кузина вішалка в вікно протягом всього тижня, він був вішак з дерева, я бачив її щодня. Мама впала до колін, попросила знімати, і німці з нею
й

Любов Дмитраєвна – вдова ветерана війни, живе окремо в будинку, де старі фотографії обрамляються на стінах, затишних і простих. Швидко збиваючи годинник на стіні час підрахунку, на подушках мережива. Але телевізор зламав і бой до Бабця, дуже телевізор показує, як дивитися. Найкращий друг телевізора.

Ми не живемо на всіх, ми побачили тільки холод і голод і нічого іншого.

Вона подарувала своїм бабусям нове телебачення.
Дуже переїхала, молодят один раз, торкаючись радістю і увагою до неї. Ми переходимо на тому, що у нас є ще 8 адрес.

2. Прасковея Сергіївна.

Наступний будинок Praskovya Sergeevna, вона буде 90 в жовтні. Її чоловік, фронтон, загинув після ампутації ноги, служив 16 років, від 1940-1956 рр.

Тут ми даємо два комплекти товарів і нового телевізора, і звичайно квітів, адже свято однакове.

Волонтерські дівчата слухають з тремтінням оповідань про війну.

3. У Василь Миколайович.

Далі знаходиться будинок ветерана війни Василь Миколаївич, він є кулеметником, і його дружини жив разом 60 років. На вимогу Ради ветеранів ми приносили нові пральні машини.
Ветеран повинен отримати сертифікат на придбання житла*, оскільки будинок без зручностей. Я хотів би відчувати адміністрування документами, тому що час працює, вік відчував себе. Дві старі чоловіки піклуються про свою дочку. Дуже дякую пральній машині, тому що старий не працює тривалий час.

Повідомляємо вас в секреті, за кілька днів до поїздки, ми дізналися, що сертифікат не хоче дарувати ветерану, Тігза на своїх бровах і збиралася боротися за права ветерана, але місцеві органи дізналися, що інформація проколюється до Москви, терміново прийшла до своїх почуттів

4. Тамара Нікітична.

Далі будинок вдови Тамара Нікітічна ми знайдемо її в саду. вона 86 років, дуже сумний, щоб подивитися на житло, в якому ледь бабуся намагається вижити, немає води, немає газової плити. До нашого сюрпризу Тамара Нікітічна отримала сертифікат на житло і її діти купили будинок в Смоленську, але тому що не було достатньо грошей, щоб взяти кредит і зараз він оплачується з пансіонату бабусі. До нашого питання: «Чому так?» Вона сказала, що дітям важко і потрібна допомога. Судячи від того, що бабуся закинулася, зрозуміло, що діти суду приходять тільки на пенсію. Ce la vi ...

Під час війни Тамара Нікітична змивається одяг в холодній воді, 50 пар нижню білизну солдатів в день.

Мій чоловік помер 12 років тому.

р.

Коли я попросив її, «Як ви їсти?» Вона сказала: «Як ви їсти? й

Ось як зігнути майже до самої землі Тамара Нікітічна живе її століття.

Для води вона ходить в колонку і перетягує відро на землі. Не в моді сьогодні не дуже старі люди. В той час як ми відчуваємо, що мода йде назад, вона повертається назад, це не просто, що ми прийшли сюди. Вступ нової тенденції.

Ми розвантажуємо три великі пакети продуктів харчування, холодильник і використовується телевізор. Як мені допомогти?
Я хочу, щоб я був холодним в гумових черевики!

Після консультації один одному ми вирішили взяти по батькові бабуся, відправити її посилки і регулярно перевіряти її долю. У той же час від публічних грошей ми платимо за догляд за соціальним працівником протягом трьох місяців, це 360 рублів на місяць. Чому соціальний працівник не відвідує однодумців безкоштовно.

Нерідко увага до літніх людей є більш цінним, ніж будь-які подарунки і квіти, самотність є складною абодеальною, що кожен долає якомога більше.

5. Умань Галина Миколаївна.

Далі ми маємо Галину Миколаївну, живемо з інвалідним сином. На вимогу Ради ветеранів ми приносили її пральну машину. Галина Миколаївна – вдова ветерана, колишнього медсестра.

Німці вийшли, повісили всіх, розстріляли їх. Я не забуджу ці жовчі!

Галина Миколаївна з радістю, з сюрпризом нашого візиту та уваги. А подарунок, шановний, вона тримала запит, "Чому заряджати?" Хто повинен я подякувати? Не існує відповіді на це питання, адже все важливо для нас!

Ми залишили щасливі, ми всі крилися трохи. Але ми все ще повинні зупинитися на чотири адреси, тому йти на машині!

6. Жнівень Ніна Миколаївна.

Наступний візит Ніни Миколаївни, проживає окремо - вдова, 86 років. Вона запитала: «Що робити для подарунка?» Я дуже здивував, що це було просто і безкоштовно, від усіх нас на честь свята.

Девер я пішов, я був в траншеї, мій мама помер.

Кожен будинок - це власний сюжет, про війну і виживання, про позбавлення, страх і гореф. Але гранат приходить в мирний час, три роки тому, син Ніна Миколаївна. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Радість і друг самотніх людей є телевізором, який ми даємо нашим бабусям для свята. Дуже доторкнувшись, простягається: «Нема чого купувати!»

Соціальний працівник приходить до Ніни Миколаївни, приносить їжу і воду з колодязя. Будинок чистий і затишний. Ведуться, що всі кладуть стільці, але сидять не коли ми чекаємо інших ветеранів

_ Новини

7. Лариса Федорівна.
Далі ми відвідуємо будинок Вдови Лариси Федоровни, працювала 30 років в бібліотеці та 10 років в школі. Чоловік передній лінії, відключив 1 групу, прокинувся за нього протягом 5 років, здійснював на себе, він прийшов з війни без лівого плеча, зняв ноги, загинув.

- Я ніколи не буду запитати, я не люблю це, у мене є будинок, жити десь, нехай тим, хто не має житла краще.

Компанія Tugeza надає вдову нову газову плиту, яка відмовилася від продукції.

до Дякую!

8. Любов Петровна.

Восьмою адресою нашого візиту є Любов Петровна, вдова ветерана, працювала в колективному господарстві на 46 років, жив з чоловіком протягом 30 років. Чоловік сказав, що коли він був оточений, він приготував ремені і їсти їх до тих пір, поки вони вийшли.

Любов Петровна має 5 дітей, її дочка загинула, її онука подається в Чечні, повернулася, але погана на озері. Він живе з двома синами, один з яких алкогольний, інший не проти алкоголю. Не одна з них не працює, живе на пансіонатах бабуся, що майже все йде на спирт. Це реальність російської сільської місцевості: не працює, не моралі. Будинок схожий на структуру до часів 19 ст.

Моя бабуся пропускає дочку, яка загинула. Вона кладе будинок для того, щоб вона не була там тривалий час. Це життя.

Ми залишаємо в подарунок газову плиту, холодильник і харчування. дуже щасливий з новим постільною білизною.

9. Навігація Михайло Олександрович.

Вже ввечері ми приїжджаємо в будинок Михайла Олександровича, ветерана. А вони відпочивали в будинку - 55 років життя разом з дружиною Зое Тихоновна.

У нас дуже тепло і затишно їсти. І на столі все по-домашньому, смачно - холодно, огірки, смачні торти з духовки і холодної горілки. Ми в казці! «І це казка!» говорить Михайло Олександрович.

Він був покликаний передній в 44, в Мінську був в лікарні після поранення.

Пам'ятки:

Німці влаштували вогонь сіною, щоб обпекти всю село. Вони думали, що вітер буде поширюватися на всі будинки. Грандфатер взяв ікону з дому і відправив в поле для променя. І вітер піднявся і гасак спалюється як свічка.

Ім'я *
Цей західний день приїжджає до кінця. З тих пір, як ми їхали. Особини втомлюються, але щасливі, підсвітлені деякими дивовижними досягненнями та участю у житті інших людей. Я пам'ятаю прогулянку на полі біля села, кришталеве повітря після дощу стало в'язним, запамороченням, небо є захід сонця. Завтра буде новий день, але це безсумнівно буде різним, і ми будемо відрізнятися. Все, що сталося, і наше життя були розділені на «прогулянку» і «після». й

Напередодні дня перемоги я часто став сумним, мій дід не повертався з бою, засмажений в криваві мес цієї війни. Тексти пісень, а це означає: Він не залишив нічого, але крихка старих фото.
Якщо він пережили, ми будемо дивитися феєрверки разом і обстріляли «Я!»
Він покладав мене на колінах, погладив мене зморшками, теплою рукою, сказав мені про війну. Але ніхто не сталося...

Слова подяки тим, хто працював на поїздці, не спить на ніч, переніс все на себе, скручував баранину на 5 годин поспіль:

Роман Тяпаєв, Марія Єремєва, Оксана Приходько, Свято Мойсеєва, Анастасія Волкова, Надія Зайцева, Сева Кулябіна, хлопці за кермом: Саша, Женя та Ілля. Валентина Володимирівна - координатор з Монастирської області. Даша та Маша Бєлов, Свято Завялова та Настя Шарапова, Дмитро Корнев та хлопці з Смоленської області, які підтримали нас та допомогли нам багато!

Ми залишили Смоленську область з яскравою сумністю, життя відрізняється, але все ж життя!
Нарешті, ми зустрілися зі сториком.

Рогоносець за допомогою мобільних пристроїв C.
Перевірити всі подарунки.

Оригінальний пост

Дякуємо всім, хто переїхав.
Давайте тримати натискання.

Кожен з великим святом... все буде відмінно.

р.

Джерело: