169
З Кайсом в Москві!
Цибанков пише: «Що знає, що відбувається тромбоцит в нашій столиці за четвертий день поспіль. На будь-які опозиційні символи беруться люди. Наприклад, мої друзі були взяті на поліцейську станцію 7 травня, тому що вони ходили по місту з білими та червоними стрічками. Так, мій хороший друг Тарасов Павел з природною животою AK-74 прогулявся по місту 9 травня. Прогулянка з Люб'янки до Пушкінської площі минулих Гос.Дума, минула Манежка, вздовж Тверської, минулої міської зали, по Пушкінській. І ніхто не припинив його! Ні Спостереження за ним було смішно і страшно. Якщо у мене була біла стрічка, я забрав її в 10 м. А людина висить з АК не зацікавлена у всіх. У поліцейських з'являться тільки на нього, але відразу подивилися. Я дивлюся, що наша поліція насправді робить. Взяти студентів та вражати жінок? Як захистити громадськість? В результаті роботи поліції є твердим і жировим пристроєм. Не можна навіть випікати. Ні. І затримали людей, які ходять там з білими стрічками, раптом підірватиме Кремль.
І знову був нешкідливий Паша, але що якщо хворий психопат або терорист? й
Ось картина, 12 грандіозних.
1,1 км Паша не погана, чому поліція не має реакції на свій пістолет!
3250Р. 3700Р.
2,2 км У очей є свого роду відчай.
3. біля автопарку біля Газета
4. У Навіть в макіяжі. 0 реакції для всіх
5. Умань Прогулянка Тверською
6 біля City Hall
7. Пройшов інший шнур. Немає пошуку.
8 на гарматі
9. Навігація
доб.
10.
11.
12. Підземний прохід під пістолетом
Всі
Р
Джерело:
І знову був нешкідливий Паша, але що якщо хворий психопат або терорист? й
Ось картина, 12 грандіозних.
1,1 км Паша не погана, чому поліція не має реакції на свій пістолет!
3250Р. 3700Р.
2,2 км У очей є свого роду відчай.
3. біля автопарку біля Газета
4. У Навіть в макіяжі. 0 реакції для всіх
5. Умань Прогулянка Тверською
6 біля City Hall
7. Пройшов інший шнур. Немає пошуку.
8 на гарматі
9. Навігація
доб.
10.
11.