Не вдягайте права сльозитися з дітьми!

Це нормально чистити при болях.Учора, Гриша стрибала на матраці, не розрахувала траєкторію трохи і росла в спину ліжка. Він вдарив мене і кричав. Я захопив його в руках, приколів його до мене, почав рух загиблості, поцілунок і сказати: Гріша болить, Гріша стрибав високий і вдарив себе. Подаруйте мені поцілунок вави та ін. Так ми сидимо з ним протягом п'яти хвилин. Потім він заспокоївся, протерла від сліз і подивився на кубики з інтересом: «Мама, нехай будувати будинок!»

Добре, насправді, це кінець інциденту. Це океї. Я не згадував про «вагу» і стрибнув на ліжку.

Що я хочу сказати і що я кажу замістьАле я хочу сказати вам, що відбувається мені як мама, коли мій малюк знаходиться в боці. Тексти пісень, а це означає: Я в боці з ним, а потім я рубаю -- раптом щось серйозне, а потім я подряпин провину -- як я не завадила його? Я хочу сказати йому: «Стоп крім», «Що страшно – все пройде», «Я сказав вам, і ви.» .. ? Всі ці слова – зробити це простіше для мене, моєї матері, щоб закінчити кричу, і навіть краще зупинити ці сльози якомога швидше і зрушити відповідальність малюку – це мій недолік.

Але я, моя мати, я доросла, і я знаю, як контролювати потік слів і нехай їх. Я великий і я можу впоратися з ним. І малюк не чинить. Як мені допомогти? Втілювати і жити цей біль і боятися з ним, голосувати свої почуття (не своє) так як він ще не знає, як це зробити, і дати йому торкнутися стільки, скільки він потребує.

Неважливо, як стара дитина або яка ґендера. Я маю на увазі, немає "Ви великий, ви хлопчик." Бабуся неодноразово спійманий на цьому - з якоїсь причини вона здається її, що маніпулює почуття сорому і провини є нормальним способом зупинити розриви. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вона була піднята, і це як вона підняла мене - це важко зламати стереотипи. Тексти пісень, а це означає: І це важко для мене, але все можливе.

"Ви не можете ставити." Як правило, збиті в справжню гору.Я приніс правило «не кричу» від дитинства до дорослого, і це правило робилося так: в стані хрящі – в горлі люмпу важко дихати, при цьому маска «все дрібно» згасила на обличчі. Я не можу торкнутися навіть перед близьким другом, і поодинці я можу це зробити, так як якщо мені довелося розбити скоринки льоду, а потім я почав крити. І навіть, як я кричав, я мав час думати, як потворно все це було, мій голос зданий неприємний, і я став сором'язливим. Це дивовижна, що я пишаю цю маску Iron Man і назвав її здатністю контролювати емоції.

Ця маска зламала один раз. Незрівнянна стихія – мій найближчий друг Гриф був настільки великим, що він не вписався в грудях. Я відчував його як заплутаний дріт. Ось як я навчився ставити - дійсно, голосно, тому я навчився жити мій гранат.

Взяв мене багато років і важке благополуччя, щоб дізнатися, що всі молоді діти знають, як зробити, якщо вони сказали, що це був соромним, поганим, або неімпортантним - торкнутися, коли це боляче.

Чому дитина має право слізти?З народженням моїх дітей я почав відкрити нові повноваження емпатії. Я зрозумів, що я не хочу, щоб мої діти забрати ці зубчики гострих голок і покласти залізну маску на обличчі. Я продовжую вчитися бути матір'ю і кожен день я навчаюся з моїх дітей бути природним, щоб жити мої емоції відкрито, щоб любити себе і не сором'язливі почуття.

Не займайте права дитини на дитину. Не боятися, що він буде рости слабким, що він не зросте і навчиться бути міцним. Це не так, і тим більше, це навпаки. Уміння жити в руках батьків викладають основну довіру у всьому світі і навчає вас виходити з стресу з найменшою втратою. Це міцність і впевненість. Крім того, здатність висловити свої почуття усуває безліч психосоматичних захворювань в майбутньому, так як незрівнянний, збитий біль на фізичному рівні знищує наше тіло. Видання

Автор: Ольга Грачева

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.ourbaby.ru/article/Rebenok-udarilsya-i-zaplakal-Chto-skazhet-i-sdelaet-mama/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное