568
Експеримент з пневматичними
Так я вирішив зробити огляд і експериментувати з пневматичними елементами (п'ясуйте не кікуйте 3 теми). Після 5 років тому він придбав іспанську гвинтівку для полювання і навчання молодшого покоління. Чому ти не ЗЖ - особливості на фото У порівнянні з нашими серійними клинами не йде на всіх. Крім того, я отримав повний набір (в магазині, де був друг) Додатковий поршень. Коли я зробив, все впав на місце! У поршневій установці на ній є отвір, щоб зменшити потужність (для того, щоб бути в межах 7 Joules - в законі), але хороші Спаніарди ставлять поршень, який не має діри в комплекті!
Згідно з моїм другом в магазині, всі арештовані і продаються на окремі гроші.
Фото
Додано до [mergetime]1336623480[/mergetime]
Ну, тепер про головне, я розповість вам, як бджоли кулі, коли він надходить в тіло (на тілі буде служити балістичною пластиліном). Скептики скажуть, що це неспроможна зброя, дитяча іграшка тощо. Будь-яка зброя є зброєю і вимагає поваги. Є багато організацій у світовому холдингу турнірів з пневматичної зйомки та її модернізації та безліч клубів любителів та професіоналів. Є навіть 9 мм Пневматика, з яких був відварений боар!!!! це відео, розміщене на сайті виробника, яке я не дзвонити так, щоб не зробити рекламу. На жаль, ця зброя не доступна в нашій країні.
Повернутися до нашого овець. У нас є 5 видів кулі, різна вага і форма, виробник також відрізняється. Це корисно для тих, хто має пучок корів в саду, всіляких гризунів і інших паразитів там, або є пауза в лісі. Відстань від 5 метрів від секція сідла (більше приміщення не дозволяє, а вулиця вітряна). . . . )
Фото
Фото
Фото
Фото
фото8
р.
фото9
фото10
фото11
фото12
р.
фото13
фото14
фото15
Фото
Додано до [mergetime]1336623807[/mergetime]
Всі питання...
Додано до [mergetime]1336623858[/mergetime]
Остання куля повинна викликати більше шкоди. IHMO, хоча балістика не в 1 місці.
Джерело:
Згідно з моїм другом в магазині, всі арештовані і продаються на окремі гроші.
Фото
Додано до [mergetime]1336623480[/mergetime]
Ну, тепер про головне, я розповість вам, як бджоли кулі, коли він надходить в тіло (на тілі буде служити балістичною пластиліном). Скептики скажуть, що це неспроможна зброя, дитяча іграшка тощо. Будь-яка зброя є зброєю і вимагає поваги. Є багато організацій у світовому холдингу турнірів з пневматичної зйомки та її модернізації та безліч клубів любителів та професіоналів. Є навіть 9 мм Пневматика, з яких був відварений боар!!!! це відео, розміщене на сайті виробника, яке я не дзвонити так, щоб не зробити рекламу. На жаль, ця зброя не доступна в нашій країні.
Повернутися до нашого овець. У нас є 5 видів кулі, різна вага і форма, виробник також відрізняється. Це корисно для тих, хто має пучок корів в саду, всіляких гризунів і інших паразитів там, або є пауза в лісі. Відстань від 5 метрів від секція сідла (більше приміщення не дозволяє, а вулиця вітряна). . . . )
Фото
Фото
Фото
Фото
фото8
р.
фото9
фото10
фото11
фото12
р.
фото13
фото14
фото15
Фото
Додано до [mergetime]1336623807[/mergetime]
Всі питання...
Додано до [mergetime]1336623858[/mergetime]
Остання куля повинна викликати більше шкоди. IHMO, хоча балістика не в 1 місці.
Джерело: