Біля Ліпецька, три діти пішли пішки до Сочі

2 фото і текст, будь ласка, не ламайте
Ця пост не про Олімпійські конструкції, ріжучий щит, це про дітей.

Біля Ліпецька три діти пішли на підніжжя Сочі, щоб відвідати Олімпійські ігри, діти бояться бути пізно, а отже, залишили 500 днів до початку змагань.

25 вересня в с. Верхній Краді Хмельницького району сім’ї Лебедевса та Егоровів не чекали дітей з школи. Стародавній Сєрозха Лебедєва і два дев'ятирічні діти - сестра Сєрозаха Альена Лебедєва і Миша Єгоров, якби сонце в воду.

Для пошуку батьків рушили батьки. Після години невдалих спроб відстежити своїх дітей, тривожність перетворилася на паніку, з батьками голосують і кидаючи руки.

Незабаром поблизу полів та лісових планів розчісувалися всі жителі села та спеціальні послуги.

01. У Миша Єгоров, Алена та Сергій Лебедєва пішли шукати море та літо.

Але через кілька годин і пошук ще невдало. Він був вже темною, вночі в низинах температура скидається до + + градусів. А діти одягалися влітку і можуть легко отримати гіпотермію.

Але в той момент ми боїмося іншим. Діти могли атакувати диких борів. Ці тварини часто приходять до полів з соняшниками, згадує Галина Миколаївна, мати одного з мандрівників.

Припинно, водій, Олександр Сичев, пам'ятав, що хтось повернувся додому з сервісу.
«Я спочатку не приклав важливість, я думав, що звичайні гриби, - сказав водій. - І тоді я вирішив...

Всі вирушають в поле. Навколо десять ввечері були знайдені діти: в світлі ліхтаря на куртці одного з хлопчиків світло-рефективна смуга спалахнула. Тільки маленькі мандрівники змогли їхати в п'ять кілометрів від будинку. А потім вони втратили в високорослі трави ...

«Не пропустіть нас», - виправили малюків, повісивши на шиї своїх матерів, які також засмічують їх голосами.

Хвороба, ноги... Попереду, кетчуп!
До цієї історії, ніхто не помітив craving для пригод в цій триніті.
Діти ніколи не пішли далеко, всюди з батьками. Не один очікуваний такий жіночий з тихих дітей, сказав інспектор PDN в Хлевенському районі Надія Пожidaeva.

«Ми не збираємось в будь-якій точці світу, ми просто хотіли ходити, – пояснили їхні батьки. Але коли ми вирішили, куди піти, ми побачили, що ми можемо піти далеко, далеко...

Так ви можете дістатися до свого дядька в Краснодарі, Нещасливе. І хлопці домовилися з ним.
Про те, що сім'я Миша планувала подорож до моря наступного року, до Краснодарської Території, де живуть родичі.

Мій батьки завжди сказали, що це було теплим, як на півдні. Ми хотіли бачити, якщо це правда або ні. У той же час продовжуйте літні канікули. Після того, як в Сочі, літо цілий рік, так що відпустки повинні відлякати, хлопці пояснюють.

Діти вирішили не почекати, але відразу ж пішли на свій шлях. Крім того, на Олімпійських іграх повинні бути Олімпійські ігри. Так багато розмов про це: дорослі сказали, що квитки на цей урочистий захід не буде достатньо для всіх, але я дійсно хочу побачити його! Отже, єдиним способом є йти заздалегідь і приймати кращі місця. На дорозі малими екстремами приймали лофа хліба, кетчуп і деякі печиво.

«Ми боїмося, що нам буде вкрасти. й
Неподалік: тільки два поля і паза. Коли молодші втомилися, і Чорного моря ніколи не з'явилися на горизонті, було прийнято рішення повернути. Але це не було!

Поле однакові, висадки однакові. І хлопці плутали: замість того, щоб перевернутися до дому, вони пішли на протилежну сторону і були повністю в несімейному проході, Галина Миколаївна розповіла про дитячу історію.

Коли це було темним, elder Сергій здогадав, щоб орієнтуватися себе на вогні телефонної вежі, розташованої неподалік від будинку.

У темряві мандрівників побачили автомобілі, що пропускаються. Хлопці дізналися, що вони можуть шукати їх, але не сказали, щоб допомогти: вони бояться потрапити в машину незнайомцям - раптом вони будуть вкрадені.

Але все добре, що добре закінчується. Маленькі мандрівники, які досить захопили нерви обох батьків і сусідів, не покаралися.

Все, що кинулося в радості, і він ніколи не прийшов до ременя. Варто, батьки пам'ятають. Після того, як все це не відбулося. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Відтепер ми будемо тримати очі на наших нездатних тканинах!

З. Більше романтики

Головна
02. Мар Молоді мандрівники дійсно хотіли побачити маскоти 2012 Олімпіади з власними очима.

407865

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное