Обговорення Bad Sochi

Я дуже рада, що обговорення Бад Сочі було досить конструктивним. Я завжди намагаюся писати максимально об'єктивно, щоб показати всі сторони, але люди погано реагують на критик. І Сочі красиві. На жаль, місцеві жителі хворіли. Сьогодні про хорошу Сочі.
В цілому, з точки зору відвідування туризму, місто значно трансформується. Дуже чистий, все в порядку, нормальний транспорт, люди посміхаються, кожен святкується. Тепер найкращий час для відвідування Сочі. Навіть без Олімпійських ігор, просто приходять на прогулянку. Я рекомендую. Я сподіваюся, що після ігор ми зможемо зберегти замовлення, яке було привезено. Сьогодні я збирав всі позитивні речі, які я помітив під час прогулянки по місту.

01. Мар Я ніколи не бачив так багато янців в Росії. Швидке реагування на сміття бойові бригади, що ходять по місту і очищають її вгору. бригада складається з двох джентів (зали і коп) і одного командира. Командир дивиться на бруду і відправляє джентів. Один відро з шампунем, інший з водою. Весь центр міста знаходиться клацання.

02. Мар На спідницях теж є дженти. Зняти всі незаконні оголошення та чисті стовпи.

03.03.2014 р. Забарвлення фасадів, все було очищено.

04.03.2014 р. В цілому місто дійсно чистий. Сочі тепер найчистіший місто в Росії.

05. У Плитка, ліхтарі, газони - приємно ходити.

Мар Benches, люди їзда велосипеди ...

07. Мар Навіть на набережній можна знайти хороші моменти.

08. У. У Сочі привозили круїзні кораблі, де живуть гості Олімпіади. Море - 16 градусів, деякі диревілі плавати.

09.03.2015 р. Круценштер в Сочі тепер для рекламних цілей.

10. Безпека.

3250Р. 3700Р.

11. Дороги були зроблені на Олімпіаду.

р.

12. З дорогами в Сочі завжди була проблема, ми побачимо, як нові дороги врятують місто від бруків після Олімпійських ігор. Місцеві жителі скаржаться, що новий об'єкт вже опускається.

13.00 р. Сочі тепло.

14.

15.00 р. З нагоди проведення Олімпійських ігор всі залізничні вокзали були ремонтовані та автозаправні станції. В цілому громадський транспорт був значно оновлений. Побачимо, що відбувається після проведення Олімпіади.

Місцеві жителі скаржаться, що через те, що до олімпійського села допускаються вільні автобуси та поїзди.

16.00 р. Площа Хоста, біля станції. Повідомляємо, що перед там була девасталяція, одна з найгірших районів Сочі, тепер замовлення.

р.

17.00 р. Станція Сочі промивається

18 років Від аеропорту можна доїхати до центру Сочі на поїзді. Підвищений бізнес неплатних водіїв таксі;

19.00 р. Дуже сподобалося житлові площі Сочі на рельєфі. Всі в деревах. Якщо ви очищаєте авто і парковку, це буде ще краще.

20. Вхід

21.

22.

23. У центрі пройшов один цикловий шлях в адміністрації, на якому люди все ще ходять і збудували яскраві світильники на ніч. У Морському терміналі біля будівлі Боско знаходиться велосипедна парковка, весь час, зайнятий спеціально доставленими новими велосипедами - таким чином для видимості.

24. У центральних місцях було вилучено майже всі рекламодавці лівої руки.

25. Bosco відкрив свої магазини в Сочі. У цих магазинах завжди є черги! Чоловіча підставка для годин, щоб потрапити в магазин дорогого одягу. Я не можу зрозуміти це. Як? Чому? Що в цих головках? У Олімпійському парку за кілька годин.

р.

26. І ця черга для паспорта вентилятора. Варто годин, теж. Краще отримати його на Adler Station. Це ще краще зробити його онлайн, це буде швидше. Чому я поставив цю лінію в «доброму»? Дуже багато людей хочуть піти на Олімпіаду. Всі ці історії про порожні стенди Я був там і бачив хвилювання. Квитки не доступні.

27. Найкраще про Сочі - hincal White Nights. Кращий хінкалі в світі. Не реклама, але правда. Місцеві громади

28. Я чув, що в Сочі є деякі гельські ціни на таксі. Я не знаю, якщо ви замовляєте по телефону, ціни дуже доступні. Від центру в Сочі до Олімпійського парку (30 км) обійдеться максимум 1000 р.

29. Коли я бачив знайомий знак платної парковки в центрі Сочі, я не міг вірити очі. Виходить, що з Сочі, згідно з Московським прикладом, виконано платну парковку. Але я розумію. Але початок хороший, можна тільки привітати Сочі.

р.

30. На честь Олімпійських ігор були встановлені додаткові інформаційні дошки.

31. Продаються олімпійські монети та 100-рюбові рахунки. Для 25-річної монети потрібно 150 рублів, а за 100 р - 425 с. Іноді Сбербанк інвестує викопані 100-рубки в банкоматах, вони відразу підкреслюють.

32. Офіційні сувеніри всюди.

р.

33.

999 р.

34. Ми отримали навігацію, okay. У банкоматі є навіть банкомат. Не зрозуміло, чому найкраще місце на навігаційній платі дається реклама. Бажаєте розмістити карту району.

35. Сочі є першим містом в Росії, де кахельні плити прокладені відповідно до міжнародних правил, а не відповідно до приступних радянських ГОСТів. Вони не роблять цього в Москві.

р.

Джерело: zyalt.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное