Відкриті Олімпійські ігри XXII в Сочі. Якими сюрпризами були підготовлені для аудиторії організаторами церемонії, які доручили проведення Олімпійського банеру та освітлення Олімпійського полум’я - всі деталі церемонії, а також фотографії зі сцени від Fisht Stadium тільки в цьому пості!
Миска Fisht Stadium, пов'язана з глядачами.
66699 р.
р.
Церемонія відкриття почалася в 20:14 Московський час (16:14 GMT) і тривав близько трьох годин.
1526935р.
Російська Олімпійська команда.
РусскийУкраїнськаБеларускаяOʻzbek tiliEnglish
У шоу взяли участь 5000 осіб, для яких було підготовлено 6000 костюмів.
Урочиста церемонія відкриття, серед інших, диригент Валерій Гергєв та оперна співачка Анна Нетребко.
Продюсер шоу – керівник «Першого каналу» російського телебачення Костянтин Ернст, режисер – директор багатьох відомих музичних програм Андрія Боленко.
Зимові Олімпійські ігри в Сочі називають найдорожчим в історії: її організація оцінюється в $ 50 млрд, що є більш ніж у всіх попередніх зимових Олімпійських іграх загалом. Уряд Росії наполягає на те, що від бюджету витрачається лише близько 7 мільярдів доларів.
У гри триватимуть 16 днів і будуть брати участь близько 2,900 спортсменів, які змагаються за 98 комплектів медалей.
Маскоти Олімпійських ігор в Сочі.
Маскоти Олімпійських ігор в Сочі.
Російська олімпійська команда входить в арена - найбільшу команду на іграх.
Чудова церемонія відкриття XXII Зимових Олімпійських ігор 2014 в Сочі.
Запуск російського прапора на церемонії відкриття XXII Зимових Олімпійських ігор 2014 року в Сочі.
778159
р.
Президент IOC Томас Бач та президент Росії Володимир Путін (праворуч)
Відкриття Олімпійських ігор в Сочі.
Російський тенісист Maria Sharapova з олімпійським полум'ям.
Русский EnglishРусскийУкраїнськаPolskiItalianoEspañol汉语Bahasa Indonesiaहिन्दीPortuguês日本語DeutschFrançaisภาษาไทยελληνικά اللغة العربية
Олімпійський чемпіон Аліна Кабаєва з олімпійським факелом.
3610Р. 4200Р.
Олімпійські чемпіони Ірина Родніна та Владислав Третяк світли чашу Олімпійського полум’я в Сочі.
Освітлення Олімпійської чаші полум'я на площі Медаль під час церемонії відкриття XXII Зимових Олімпійських ігор.
Олімпійський полум'я в Сочі
Святковий салют на честь відкриття XXII Зимових Олімпійських ігор в Сочі.
, Україна
98075.00 Р
Р
(Б)
р.
р.
р.
9854840
1 999 р.
р.
Р
5516595