Відкриття Церемонії 2014 Зимові Олімпійські ігри в Сочі

Відкриті Олімпійські ігри XXII в Сочі. Якими сюрпризами були підготовлені для аудиторії організаторами церемонії, які доручили проведення Олімпійського банеру та освітлення Олімпійського полум’я - всі деталі церемонії, а також фотографії зі сцени від Fisht Stadium тільки в цьому пості!

Миска Fisht Stadium, пов'язана з глядачами.

66699 р.

р.

Церемонія відкриття почалася в 20:14 Московський час (16:14 GMT) і тривав близько трьох годин.

1526935р.

Російська Олімпійська команда.

РусскийУкраїнськаБеларускаяOʻzbek tiliEnglish

У шоу взяли участь 5000 осіб, для яких було підготовлено 6000 костюмів.

Урочиста церемонія відкриття, серед інших, диригент Валерій Гергєв та оперна співачка Анна Нетребко.

Продюсер шоу – керівник «Першого каналу» російського телебачення Костянтин Ернст, режисер – директор багатьох відомих музичних програм Андрія Боленко.

Зимові Олімпійські ігри в Сочі називають найдорожчим в історії: її організація оцінюється в $ 50 млрд, що є більш ніж у всіх попередніх зимових Олімпійських іграх загалом. Уряд Росії наполягає на те, що від бюджету витрачається лише близько 7 мільярдів доларів.

У гри триватимуть 16 днів і будуть брати участь близько 2,900 спортсменів, які змагаються за 98 комплектів медалей.

Маскоти Олімпійських ігор в Сочі.

Маскоти Олімпійських ігор в Сочі.

Російська олімпійська команда входить в арена - найбільшу команду на іграх.

Чудова церемонія відкриття XXII Зимових Олімпійських ігор 2014 в Сочі.

Запуск російського прапора на церемонії відкриття XXII Зимових Олімпійських ігор 2014 року в Сочі.

778159

р.

Президент IOC Томас Бач та президент Росії Володимир Путін (праворуч)

Відкриття Олімпійських ігор в Сочі.

Російський тенісист Maria Sharapova з олімпійським полум'ям.

Русский EnglishРусскийУкраїнськаPolskiItalianoEspañol汉语Bahasa Indonesiaहिन्दीPortuguês日本語DeutschFrançaisภาษาไทยελληνικά اللغة العربية

Олімпійський чемпіон Аліна Кабаєва з олімпійським факелом.

3610Р. 4200Р.

Олімпійські чемпіони Ірина Родніна та Владислав Третяк світли чашу Олімпійського полум’я в Сочі.

Освітлення Олімпійської чаші полум'я на площі Медаль під час церемонії відкриття XXII Зимових Олімпійських ігор.

Олімпійський полум'я в Сочі

Святковий салют на честь відкриття XXII Зимових Олімпійських ігор в Сочі.

, Україна

98075.00 Р

Р

(Б)

р.

р.

р.

9854840

1 999 р.

р.

Р

5516595