Переміщення з Нижня до Сочі

Дивний збіг: Сісти в домашніх умовах вночі, після новорічної вечірки, опинилися у всіх на Новий рік: кожен став дикою родиною - зліва на села, ніхто не оплачується: Добре, дрібно. Як швидко і недорого. Вибір був між Ялтою і Гаграмі. Авіаквитки в Ялту було дорожче. Забронювати квиток в Гагра. Сочі не була альтернативою, тому що я бачив один великий проект будівництва.
І ось я в Гагра, море, сонце, +20, 30 грудня: Тупо відпочиває на морі, відвертаючи всі засоби зв'язку: Після двох днів на морі я бачив напис на лавці: «Що ви подивитеся на людей – пропустіть море, чим більше ви подивитеся на море – ви починаєте пропустити людей»: Напередодні Нового Року я пішов до Сочі... а потім я був приглушений: Що я бачив на першому погляді! Я побачила гордість Росії до Олімпіади! Місто смоктати мене в:
Я бачив багато позитивних речей, познайомився з багатьма позитивними людьми, відсвяткував Новий рік. Я пішов з Гагра відразу: У Сочі я планував 5-10 днів. Він був ледь в вухах після трьох тижнів: Я не міг бачити всю сутність пре-Олімпійських Сочі, і Роза Хутор... Більше поліцейських людей: І всі вони посміхалися і пополі запитують мене не пити пиво і кинути сигарети. Так непристойна і в'ялена три тижні, і купу з'явилася одна мета - не пустити мене зловити площину:)

Прибуваючи в брудному нижньому куті Shit, дивлячи ці погляди знову в мікроавтобусах "один загиблий" і "ви мені гроші," нарешті вирішив. Я пішов на сайт квитків знову вночі, купив авіаквитка і налаштував: «Мої ноги більше не будуть в цьому місті. й
А потім почалися Олімпійські ігри! З goosebumps, переглядаючи відкриття та змагання, я чекав на площину: замість виклику я поставив ігри, які ми заслуговуємо на вас: Вони не розуміли мене. На роботі я пішов з чубчиком, ніхто не вірив мене, що я був просто, вони думали, що я пішов в бінге: Побито зарплату в Сочі. (Застосувати звернення до прокуратури:)
Як я летю на Олімпіаду, я просто виріс крила. Вранці експрес НН-Москва, трохи прогулявся по Москві, але я не до неї: Домодєдово-Сочі: і тут я на Олімпійських Сочі, прямо з чумаданом до Олімпійського парку, до вогню! : Я зустріла з милосердям - ціль вдалося: Де я був вранці, я не хочу пам'ятати. Я отримав вболівальникський паспорт і гордо вішала його навколо шиї. Не доторкнувшись, що я пам'ятав, що я хотів би провести ніч десь, і деякі позитивні дівчата дав мені підйомник, і господиня зустрічала мене:
І ніхто не захочився на Олімпіаду: Після того, як всі «я розповіли / читав / почули /» витратили стільки 120 тисяч, щоб перейти до хостелу протягом тижня! Бл ... Як я жив за 4 тис. в місяць? "Аерокрафт 30 тис." Як літати на 1,5 тис.? Плани з Домодєдово були такими як в метро на годину кисті, і все в Сочі, просто не пропустити номер рейсу: Все було зроблено так, щоб кожен, хто хотів приїхати. Всі права, які не повинні – сати і зібрати негативність, щоб не йти. І читайте про туалети, рвані ручки, розбиті штори і так далі. Тексти пісень, а це означає: І це добре, що вони не там! : Я бачив тільки щасливі особи під час Олімпіади. І волонтери... Ця знаменита фраза: «Щи ви до valantine!» Це були, дійсно, вибіркові позитивні люди, які давали Олімпійський настрій: Поїздка в порожній ковтати уздовж берега на два годину вранці на вогні Олімпійських Сочі, що змішують маяки в морі - безцінні:
А тепер що? : Я в горах біля моря: Щоранку я працюю в чудовому Сочі, серед пальмових дерев і красивих будинків вранці. Всі дороги, всі тротуарні камені, всі газони, троянди, пальмові дерева, і всі яскраві рослини, назви яких я не знаю, нові. Я ніколи не був таким щасливим, щоб працювати. : Тексти пісень, а це означає: Тоді я раптом перетворився в свинку: як можна спати - є така краса навколо!
Я дуже комфортний тут, і головне, я живу в Росії. Хто думав:
Це те, що сталося спонтанно:
Ось як жити, і я бажаю тебе однаковим позитивом. 2,2 км

3. У

176894

4. У

5. Умань І звичайно, вогонь:

6. Жнівень

Джерело: