"За перший раз в Росії, але вже втомилися."

Для багатьох іноземних спортсменів Pre-Олімпійський тиждень є першою можливістю відвідати Росію. Вони використовуються для того, щоб почути про нашу країну тільки історії про ведмеді і горілці, тепер вони відчувають всі шармії на себе. Прийняти тут. Я буду закінчити, я буду знати 1. Ми чекаємо на пляж Сочі. Перші враження, е, страшні. Ми висаджували в громі, потім дощ, багато дощу, Австрія гірськолижна команда стрибків (грудень 7).

"Читання для Сочі" - норвезький джемпер з ярого картону Anders Bardal (Грудень 6). « » » » » » » » » » » » » » У Росії ми зустрілися з нічним Прибув 7 ранку ввечері в аеропорту і виходив в лінії на п'ять годин для перевірки гвинтівок. Ми вирушили на поселення, багато не мають акредитації, які діють тільки в Росії, так як акредитація ІБУ (Міжнародна біатлонська спілка – близько. Спорт.ru не працює тут, – литовський біатлет Наталія Кочергіна (березень 5).

«Після 12 годин подорожі буде приємно спати», – словенська біатлетка Жаков Фак (березень 4). « Арведсен, Арґрен і Еліна застрягають на російську митницю. Ніщо з них почувся. Я сподіваюся, що вони будуть повернені найближчим часом, шведський біатлет Карл Джоан Бергман (березень 4).

«Це мій перший раз в Росії, але я втомився від неї. Все почалося, коли я не ходив через митницю з гвинтівкою. Тоді я не маю акредитації або що-небудь подобається. В результаті я прибув на місце проживання через кілька годин після інших. – шведський біатлет Ted Armgren (березень 6).

2,2 км Ми пішли в ресторан і отримали в страшний джем для руху. Закрили дорогу перед приходом прем'єр-міністра Дмитра Медведєва, здивував американський лижник Noah Hoffman (лютий 3). « » » » » » » » » » » » » » Сочі – місто привидів. Багаті будинки, побудовані як гриби серед пишних, всюди копають щось, навколо втомлених робітників. Все порожній, все змушує мене відчувати себе некомфортно, говорить французька біатлет Marie Doren Aber (березень 4).

3. У Проживання в готелі "100 осіб одночасно перебування в готелі". М'ясо, норвезький лижний стрибок Tom Hilde (грудень 7). «Це важко знайти місця для всіх в Олімпійському селищі, є тільки 280 грядок,» швейцарський двоатлонний тренер Steffen Hauswald сказав 5 березня.

4. У Стадіон є найбільшим і найдорожчим, що я бачив. Я не знаю, що вони будуть робити з пробілами, такими як це, особливо коли ви вважаєте, що є максимум 5000 глядачів. Це найчарівніша річ про Сочі. Тут побудували одну з найдорожчих стадіонів, знищили велику частину раніше занурюваної гори — американський біатлет Lowell Bailey (березень 6).

«Це багато лісу біля стадіону. На сьогоднішній день вони зрізають ліс в арені. Але є набагато більше природи в Сочі. Я люблю це, французька Рафаель Поірет, тренер білоруської біатлонської команди (березень 5), намагається зробити позитивну ноту.

На жаль, Олімпійська схема була розроблена норвезькою фігурою, яка не була запрошена нами. Ми ретельно перейдемо на наступний рік, - сказав Олена Вялбе, президент РФ (Грудень 12).

Ми зробили трек, але в іншому напрямку – ми запрошували Латвійських робітників, які реальні суперники і перетворили всю схему, яку ми працювали. Напрямі конкуренти, які прийшли і зробили все для себе, для своїх спортсменів – це просто страшний, – вирощений російський бобслесдер Олександр Зубков (лютий 16). 5. «Яка краса», – лаконічний італійський біатлет Lucas Hofer. 6 березня. " Який гарний вигляд від стадіону, якщо ви прибираємо всі ці крани і тимчасові конструкції, наприклад, чеський біатлет Michal Schlesinger (березень 6).

6. Жнівень Після навчання команда німецьких чоловіків зустрілася в скромному краєзнавчому магазині для гостей. Кредитні картки, звичайно, не приймаються при оформленні замовлення, а також євро. Але хлопці були підготовлені – вони оплачені російською рублів! – начальник відділу медіаслужби СБР Марія Байдіна (березень 6). «Особливості ресторану, як відпочинок Сочі, під час реконструкції», - сказав американський лижник Noah Hofmann. «Тільки Росія має хакерський фуршет», жарти американський біатлет Leif Nordgreen. Я не знаю, якщо ви помітили, Leif, але вони так важко, як камінь. Це лише в Росії, говорить журналіст ІБУ Гері Кокеш. 5 березня.

7. Про нас Ми виконали на домашній стадії, на рідній землі, і немає підтримки! Я дуже хочу, щоб отримати більше російських шанувальників! Я дуже сподіваюсь, що на Олімпійських іграх буде хороша підтримка – російська лижна джемпер Дмитро Васильєв (грудень 13)

Росія стверджує, що наш вантажний автомобіль не зможе приїхати до стадіону. Покупили себе автобусом, тому я підозрю, що це вже там, Норвегія гірськолижний менеджер Відар Лефсу (січень 28).

«Що я думав, що це буде набагато гірше. Я не знаю, що чекати, я ніколи не бачив труби в Росії. Я не бачу парк, ні, немає відео. Дуже важко: дощ, тепла погода, трохи снігу. Але ніде в світі буде споруджена труба краще, ніж що було побудовано в Сочі, швейцарський сноубордер Юрій Подладчиков (лютий 19).

За чотири місяці тому два узбецькі працівники вирішили перевірити велику весну для задоволення. По-перше, вони знижували пакет сигарет з нього - що куля кинула. Не заспокоївшись, вони знайшли пластикові замочки і розкочуються на них. І замість золотої медалі вони отримали розбиті ноги, два місяці в лікарні і депортації на батьківщину, говорить Кирило Біляков, журналістка на радянському спорті (грудень 10).

«Мати Росія просто вбиває мене. Ми провели два тижні в Сочі, але тільки три дні навчання. І це в столиці Олімпійських ігор, немає нічого поїзда.

Дощ? Добрий день Але сьогодні ми пощастилися з погодою, і ви не можете знову стрибати. І який рівень ви очікуєте від нас після цього? – російська сноубордір Alena Alekhina (лютий 9).

Ми подали всі необхідні документи протягом двох місяців, як запитали, для отримання акредитації місцевої безпеки. Я ніколи не бачив, як це раніше. Ми подали документи, тепер ми літаємо, і ніхто не зможе знайти все тут.

Замкнений коло виходить: локальна акредитація не видається без дозволу на безпеку, і ніхто не може випустити їх до нас. Я хотів піти в магазин, і я сказав, що не можна піти без акредитації, Володимир Бринцак, президент Української Біатлонської федерації. «Я не знаю, що тут зміниться в рік, але зараз я думаю, що Сочі – це відходи грошей, а Олімпійський дух тут не пахне», – категорично категорично категорично категорично.

Я знаю, що спортсмени мають проблеми мобільності, оскільки акредитації IBU в Сочі не діє. Ми зробили все, що ми можемо. Після того, як всі акредитації тепер керуються Організацією Сочі 2014. Сподіваю, що після проведення тестових конкурсів ми будемо відхилити систему акредитації, і все буде відмінно під час Олімпіади, міліція генерала Леоніда Гербановського (березень 5).

«Що буде будуватися, і це цікаво знати, якщо він буде побудований до Олімпійських Олімпійських ігор,»

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное