Мали

Я дуже хотів піти в Altai. Люди, які були там, крім іншого, це місце не було. Після деяких змін у моєму особистому житті, я мріяв про занурення в енергетичну галузь Altai і очищаючи мої думки, і Шукшин виріс там, історії яких я дійсно люблю.

Деякі фотографії натискаються

Я думав: насправді є мотик, вони дарують вам відпочинок, що сумувати? Про нас Це була невелика матерія для пошуку супутника (s). Я поклав оголошення, я назвав мої знайомства мотоцикла, і я не отримав ніяких результатів. Я захоплююся дівчатами, які подорожують поодинці, але я думаю, що у мене немає гайок. Два тижні до свята я сидів у моїх валізах, не знаю, де і з ким я піду. І є дзвіночок. Свєта ака Вредіна, з якою ми знайомі з ралі «Мототур 2009» - сказав «Є». Дуже дякую вам за те, що ця поїздка не сталося без вас! Як завжди, в минулому тижні ми збираємо передачу, речі, думки та ненависті дні початку. Репортаж, у багатьох способах, написаних текстовими повідомленнями, які я відправив до близьких кожного дня, так що я апологізую, текст іноді нагадує жорсткий потік свідомості.

Під дощем, будучи невеликим хвилюванням з нагоди урочистості моменту, ми залишаємо. При поліпшенні погоди, а нерви заспокоїлися, з'явилася перша поломка електродвигуна. На наступну зупинку, щоб повернути ключ, пристрій не відповідав. «Ми тут, – ми думали одночасно, «тіти». Але все не було на всіх страшних, основна запобіжка впала з часом. У околицях немає відповідної заміни, тому вони придбали прапорець і прив'язали два «мама» роз'єми до неї з стрічкою, які були приємно представлені нам хлопцям з вантажного сервісу, розташованого неподалік. Для всього, мінус три години руху.

Після Нижнього Новгорода розпочався традиційний ремонт доріг, дорожніх джемів і знову перетворилися на дощ. Тому, коли це було темним, щоб не допустити долі, вони зупинилися на ночівлі 150 кілометрів від Казань. Я відрізаю себе: не тільки те, що я був вологим і брудним зовні (навіть погодні умови), знову зношуючи дощовик, не витягував мої штани на моєму взутті, а вода заливається в мій мотоботи, і вона не допускається вилити. Я також сипучих закрили пляшки води, що лежачи в кофрі, і мої гроші і документи були замочені, очевидно, щоб не турбувати загальну картину.

З ранку другого дня приїхали в Казань, змінили масло від легкого двигуна (посувають перші тисячі після капітального ремонту) і вирішили не піти в будь-яку точку світу. В результаті вони провели чудовий день в Казані з Сергієм Бамом та Андрюхою Шароном (Євелі одночасно прив’язали всіх до). Прогулянка по Казанському крему і мегакомунікації. Сергій, як завжди, є гостинним хостом, і Андрюхою, як завжди, є відмінним суб ... співрозмовником.

Тримати. Продовжуємо ремонт доріг, антифриз почав витікати з Светки, але затягуючи затискачі вирішили проблему. Драйвери 18-ої області залишили нас з неприпустимими спогадами свого стилю водіння. Ми зупинилися на ночівлі в 60 км від Перм. У нас є найсмачніші кафе. Для 54 рублів подають м'ясо французьким, дуже смачним варенням. Варто зазначити, що Світлана Сергіївна і я люблю два вантажники, тому вартість їжі для нас була дуже актуальною.

Четвертий день поїздки почався з штрафом 300 рублів і продовжував з традиційними дощами і ремонтом доріг. Бонус - Урал, який радує око своїми рельєфами. Після рівнин - дуже хороший. Проживання в ніч біля Кам'янець-Уралського.

р.

У п'ятий день поїздки, завдяки навігатору, вони раптом знайшли себе перед казахським кордоном. Прослуховували вантажники, не відходив час на митниці і пішли по Росії. Дуже красиве місце - Озеро Фрикент з невеликим дощом і великим райдужним кісточкою. І спеціальна секція з гравієм і wolbucs. Ми дуже боялися проколів, але вона працювала. Ми провели ніч в готелі в Абатському, 270 кілометрах від Омськ.

У шостий день наша субота введемо літо. Я не збирав черепаху, тому я постраждав від тепла. Сильна бічна вітрова троянда, перевантажувальні вантажі стали екстремальними. Моя горло болить. Нагадували Москву в 2010 році. Садовий приціл. Час відрізняється від Москви на три години. На початку були дуже складними.

Тиждень на дорозі. Замість джемів трафіку в Новосибірську, сьогодні сортр становить близько 120 км. Камаза і пил. Дякую Светкін Навігатору, це таке щастя після треку. На обід, копчена риба з річки О та пива.

І це здоровий дід, який ми познайомились на станції Газпром. До речі, крім прохолодних дідів, вони також мають кращий бензин і найбільш смачну каву.

Ми досягали Бійська в темряві. На зустрічі з Андріємухою, які надали нам карти та докладні інструкції про те, куди піти і що подивитися, але сказав він не зможе приєднатися. Вологий і зміщений в ліжко.

У перший день другого тижня поїздки ми нарешті досягли Чуйського треку. З цього моменту ми залишаємо за собою тягар Федерального і є почуттям спокою.

Ми подали неймовірний 150 км до північного кінця озера Teletskoye, плавно писали витоки і вдихаючих вдиханням повітря - це було дивно. Ми провели ніч на старому півкулі в Артибаш за 100 рублів і отримали СМС від Андрія «на добу після завтрашнього дня в Чибетській зоні». А життя краще!

Наступний день – свято. На катері на краю озера Телецьке з зупинкою на водоспадах. Що п'яний повітря!

У озерах з'явився світло, вкритий. Ми виїхали на ніч. На шляху ми побачили дивовижну річ: два вогні не могли їздити в кав'ярні!

51721.

У Maima, дорога буквально за 15 хвилин приніс хлопці з Е-бурга, подорожуючи з Алтай: Михайло (SD250) і Антон. Це все ще загадка мені, як в піт темряві вони побачили нас на бокових лініях. Ми провели ніч в наметі біля Манжерока, на якому хлопці подобаються.

р.

Вранці ми поїхали в Чемал, відвідали гідроелектростанцію та острів Патмоса. Гарний, але для мого смаку є багато туристів.

Р

Ми побачили красивий міст з дороги. Вид, який відкрився з нього.

р.

Давайте перейдемо на Chui Track. АЗС поширені, але вони трапляються.

Светка, після спуску з Чіке Томана, загубила задні гальма. Поршневі поршня в каліпері. Розроблено та змащено маслом. Я заробив більше або менше. Ми приїхали на ніч в Номадський табір біля Чибіта, їзда по нічній гірській дорозі, де велика і невелика худоба прогулянка вимагає особливого пильного погляду. Вранці очі боляче натягом.

Вранці О Джой, Андрій прибув!

Так ми вирішили піти в Джазатор, дивитися сніговий пік Ікуту. Це задоволення для їзди. Відмінні види і мінімум автомобілів.

У Кош-Агаче, було багато часу, щоб випустити переходи до прикордонної зони.

Ось трохи недбала на шляху.

Для того щоб не їхати по темряві, вони вирішили зупинитися на ночівлі 30 км від контрольної точки на гірському озері. Це темне, красиве місце, без підключення. З того часу я почав відчувати себе в іншому просторі і часу.

Дорога в Джазатор (село Беляші) є найбільш улюбленою частиною шляху, гори чудові і дуже різні.

Сніжний пік ніколи не відкрився до нас, але краса дороги компенсується за цю відмову. Групова фото на Чуйському.

Спить на березі річки під Акташ.

Бешка втомилася від перегляду Ямаха ремонтувала, і вимагала увагу собі. Ми влаштували день ремонту, відремонтував збагачувач Svetke, і я змінив потоковий насос.

Потім ми поїхали до мультфільму. Ми припинили бачити місце злиття Чуй з Катунею.

Це ще гарна погода.

Якби светка втратила туфлі, або як покарання за підпілля рідин під час ремонту м'яти, вона почала дощати. Дорога дуже виснажена. Темно, вологий, великі і маленькі сиськи. Дуже втомлений в темряві, знайшов місце, щоб провести ніч біля Усть-Кана, вранці виявилося, що це було щось схоже на місцеве пельменя, оголена.

Це срібне взуття. Тимчасові палички.

5413471

З ранку приїхали в с. Замулта в кемпінг. Від неї проводиться сходження до багатоти озер. "Гас 66" на дорогах різної складності: сходження, руслове русло, Кам’янюк і грязь, в цілому, бублінг в цей час в своєму тілі - окреме задоволення. Ми приїжджаємо до нижнього озера.

Від нього до середини озера, щоб побачити надзвичайні камені на їх кордоні. Це чудовий вид, але дощ просто вид руїн. Прогулянка по шести кілометрах по три години на дорозі від мокрих коренів і Кам'янюк непросто для мене, особливо після того, як так багато днів, проведених в сідлі, і холодний.

Тримати. Для того щоб не розбити традиції, ранок починається з дощу. Шит. О, ці риси, прищі і прищі всіх форм, розмірів і глибин, і міжмірних дерев'яних мостів! Хто б висить в дощі буде зрозуміти.

Я покращую навички та здоров’я. На АЗС в енергозберігаючій Ust-Kan з'явився газовий балок. Пластикові затискачі і кокетка - кріплення майбутнього!

Р

Увімкніть будинок. Це робить мене сумним. Проживання на ніч в сто "кеме" з Бійського.

Ми п'яємо знову, але в зворотному напрямку. Знову вантажівки, вихлопні гази, цивілізація. Перед очима ще гір. Ми проводимо ніч в Новосиб, дякуємо Вам за те, що ми зустрілися з нами, зігрівали нас і показали, що секретні стежки, як обійтися ранковими джемами в місті. Особлива подяка чудовому тіні для теплоти та спілкування.

Тримачовий день. Уранці я зрозумів, що хвороба перемогла мене і не існує сил, щоб піти, завдяки Светці, які принесли мені пучок таблеток, і я зміг рухатися далі, потім ми зламали, втратили, висушили, але пережили цей день.

Перший день осені. Невибагливий погодний подарунок, дуже теплий і сонячний, вийшов дивно легко і приємно. Проживання на ніч в 50 км від Тюмень

Вранці знайшли шпинделя антифризів під мою моту, насос знову почав текти. Постачаючи антифриз, ми досягали E-burg. Особливу подяку Вам юному чоловікові імені Андрея, який бачив мене, вкриту клубами пари (антифриз, що дратують на пуфлері і дихають ефектно), стоячи на боці дороги, приїхали і запропонували свій гараж для ремонту, залишили свій телефон і замовили звертатися, якщо потрібна допомога. Є кілька прохолодних людей! У день був проведений з приголомшливо яскравим і позитивним Міха (SD250) і його сім'єю, і Лех з Первоуралську. А потім все вводили в один раз трохи "Сузукі Джебел". Фіксували "красу" в трьох парах рук, сміхали багато, розфарбовували Мишке весь гараж і їсти всі його харчові запаси, в цілому, мали чудовий час, і головне, мохи готові піти на. Так як ремонт затримали до кінця, батьки Мішкіна взяли нас.

Ми скаржилися на Миха про дорогу в районі Перм і Іжевськ, і він запропонував нам розрізати шлях, обіцяючи шикарний сортувальник з декількома маленькими пудочками, які легко опинитися. Коли ендурист пропонує ярлик, знаю, що він не працюватиме швидко! І незважаючи на те, що був грязьовий паш з елементами орієнтації, ми дякуємо вам, Міха! Дорога весела! Мотрики промивають у Бійську знову набули закінчення зовнішнього вигляду. І ми мали міні-ю річницю: двадцять днів на дорозі. Ми провели ніч в дивному місці: поза укриттям, і всередині трьох добре відремонтованих номерів. Тут живе команда робітників, які побудують станцію, навпаки. Ми відчували, як принцеси, переносні сумки, зануривши нас вечерею і виготовили номер для нас з шістьма ліжками. Дякую, хлопці!

Дорога в Джазатор: гори чудові і дуже різні

р.

Ми отримали в Казань. Сергій запікав нас смачним пирогом. Ні, є люди!

Бам запропонував дорогу від Казань до Нижньої сторони Волги. Немає трафіку! Ми пройшли в одному диханні. Ми вдома. Ура!

Це була особлива дорога, і люди, які надсилали нам, були головними. Люди, які давали притулок, забезпечили допомогу, запропонували спосіб і не пропустити на добрих словах для двох дівчат, які далеко від дому.

Додано до [mergetime]1349956755[/mergetime]
22 днів, 10,450 кілометрів — це дуже коротко. Я хочу більше! Ми побачили 5 відсотків. Повернемося.

Ще раз, найбільший подяки Сергія Бама з Казань, Макса та його Тітка з Новосибірськ, Андрія з Бійського, Михайла та його родини з Єкатеринбурга, Лея з Первоуралського та Москального хрону, а також родичів, близьких та друзів, які чекали вдома, злодихали та провели фантастичні фейки!!! Дуже класний! Спасибі за те, що тут! :

Останнє повідомлення є.
Джерело: mail.ru Світлана Єлисеєва

Джерело: