634
На недельку на Алтай.
Я сидів тут на красивій суботу вночі в параді, чекаючи таксі, щоб піти в бар з гарними дівчатами.
Прийміть, я впадаю, давайте до Алтай!
І Ніпет!
Приїжджайте разом. Перетягніть камеру і перейдіть. Скорочення в навігаторі Барнаул (світ для німецьких співробітників іні кінці), показує ~ 2000 км, для арабського собаки не коло!
Дорога досить нудна, дощ, люки (або колодки), немає нічого опису.
У Новосиб приїхали їсти, нормальну дитячу кав’ярню, відкрили меню - подарували ціни, у нас є салати тільки в кафетерії за 70p, три в 600p, фрібі, sir!
У зв'язку з поганою погодою і загальною втомою я практично не збираю картину про що-небудь, як це з Новосиб:
Фото близько 40 шт
Потім знову нічого цікавого: літати, мочитися, пити каву і т.д.
Над ним.
Ввечері ми приїхали в Бійську, вирішили довго, куди піти і що робити, вирішили в Білокуріху.
До 10 годин ми вже там, шукаючи готель, в той час як назад і назад, це був ніч.
Готель: 2-місний номер площею 16-18 витрат 2800, гарненькі затишні, чисті і все це.
Ми подивимося в меню ресторану, трохи здивовані цінними тегами: горілка від 500p, гаряча про те ж саме.
Замовили тьмяну 0.5 для 800р і пельменів, дві порції 15 штук, 250р порції. Ну, ресторан...
Водка приніс лід (який навчить їх пити) і відверто пекти, пельмені - наші собаки не їсти такі. Не турбували, але ніякої міцності на сніжку, відвертали сто грамів після душу і сну.
З ранку телефонні кільця (і чому я обрала ліжко поруч з ним), запрошують на сніданок.
Невеликий дощ за вікном, відпочиваючі ходять по вулиці в дощ, вони відверто нудно
Коли вони відкинулися, коли вони зібралися, прибули на 10-45 (розрив до 11:00), офіціантка виглядає нещасливим, як що я чекаю вас тут? й
Але я не даю сором'язливості, і я не в настроєм для погоди.
Вам необхідно залишити до 12 (як називається ця система, з голови). В цілому ви можете приїхати в 6 ранку, але в 12:00 повинні переходити і ніпет, час 11-45, зателефонуйте з рецепції: як, добре, що ви говорите, ми все ще повинні чистити. Вівці майже поповнили свій словник, але стриманий.
Зібрані, з'являються, дівчина з стійкою все попіл з усіх сторін, але знову приходять, і як вам подобається наше місце, майже слід відкласти його швидко.
І я пам'ятаю, що вона кине нам 200p від вчора я думаю, що просто спробувати "забудити", тепер і почути все. Я забув, щоб розповісти йому про зміну.
Вона майже впала до колін: так, я не навмисно, але не думаю, але мої думки є чистою як розрив дитини, а потім в цьому дусі.
Але достатньо негативності, ми в Алтай, пішли на прогулянку!
Belokurikha – це те, що наша PGT, все досить просто, більш ніж достатні ціни в магазинах, все спокійно в цілому.
Площа курорту вище, є багато всіляких великих і маленьких готелів, санацій і т.д.
Є невеликий міні-маркет всіх видів сувенірів, продавців дуже дружні, розповідають багато, суверенини досить недорогі, дрібні речі 50-100p.
Вони купили суверенну картку там, в результаті вони поїхали на неї, так як Навк в машині не знали цього району, а в телефоні картки не встигли гойдитися в якості балансу, що кинув в диких мінусах.
Але ми не старі, ми не тут для лікування, ми йдемо на гору.
Ми прогулялися по переповненому шляху до пагорба, побачили першу гірську річку в світлі дня:
вона:
Ми зустрілися з пучок абсолютно здорових голубів (право не сидить на голові) і досить непохитним дрібком:
Р
Тепер позитив:
Повітря просто курча, без втоми, життєрадісний і хороший настрій в непритомності дощу.
Природа дикої природи, дуже красива, дуже захоплююча.
Зустрінемо знак, але через кілька кілометрів шлях раптово завершився, і з'явилися ознаки, що це небезпечно йти далі.
Отже, вниз ці шляхи:
Ми повернулися до автомобіля, званої земляки, також відпустку в районі, вирішили зустрітися з ними.
Знову дорога з зупинками, щоб зніматися і пекти:
У горах почалися красиві краєвиди, але погода + брак часу - не до фотосесій.
Уст-Сем, зустрінемо з однодумцями.
Вони пішли по-різному, з наметами.
Значення є наступним чином: є кемпінгові майданчики, де ви платите 500r на машині для в'їзду, ви виділені місця для наметів, arbor, гриля, дрова тощо. У номері є ванна кімната, 700р.
Все це знаходиться на березі річки Чіка Катун, докладніше про це:
141767
Катун – головна водна артерія Алтайських гір. Назва «Катун» походить від Алтайського слова «кадин» («мистрес, коханка»), яке в свою чергу походить з давньотюркського слова «катин» («прибуття»).
Довжина стоку 688 км.
й
Річка дуже велична і поважна.
р.
Температура води від слів туристів +5, струм швидко, плавання забороняється категорично, є кілька шансів на плавлення.
Я, як правило, не байдужий до річок, це дуже вражає, вода бірюзова, дуже красива.
Ці фотографії хмари, не передають краси.
До речі, на шляху до земляків, ми робили трохи плутанули і поїхали паралельно до Чуйського тракту, вздовж спеціальної економічної зони «Турюз Катун».
Яка зона я не розуміла, але це не важливо, занурившись над містом і знову на урочищі Чуй.
Ми зустрілися з однодумцями, відверти, розмовляли, сіли вогонь.
Місцеве пиво намагало 3 види: один до одного, так як у нас є кожен куточок.
Ми не любимо Алтайських людей.
Я закопаю одну в самосірий - шикарна риба, але дорого, 400р за хвіст.
Вранці привітали нас з сонцем і підказкою, що погода вдосконалюється!
Сніданок в кав'ярні, швидко, смачно і багато, менше 100 p на людину.
Давайте перейдемо.
Відстеження йде по Katun, водіння і насолоджуючись видом.
р.
Туристичний рафтинг
Щоб бути чесною, я не вражений, вони плавно плавають.
Може бути від дистанції це тільки здається.
Ми припинили в кафе на обід.
кав'ярня цікава, як якщо повісити по річці, велика тераса, сидячи, їсти, дивлячись на річку і гори.
Барбекю близько 100p, дуже смачний!
Ось свіже м'ясо для нього.
р.
Тримати.
Ми читаємо карту, думав, що ми пішли на гідроелектричну станцію.
Сонячна електростанція працює, люди є темними, пішаючи від стоянки, щоб піти дуже сподобалося.
На додаток до природного ринку брелоків в таких місцях організовано певний парк розваг.
З незвичайного: спуск з гори на мотузці, катапульті, в цілому, можна весело провести,
Ціна Теги 300-400p, у нас є більше дитячих атракціонів в саду.
Приходьте до HPP:
Це мотузки, які можна прогулятися там. Як у бойовиків практично, не над вулицями міста, але над річкою. Їжа вище, їсти нижню. Люди кричущими.
Люди активно фотографуються на фоні:
Рослина невелика, але дуже гучна:
р.
Давайте подивимося, нехай!
Ще вище:
р.
І більше:
Р
Всі раптові ми йдемо на інший атракціон, острів Патмос:
Красивий:
Повернутися на "Гатовий причіп" в напрямку гідроелектричної станції, нижче туристів.
Повернемося в пошуку місця для сну.
Габаритний зображення
Ми поїхали і знайшли цей будинок.
р.
Проживання 500p за добу, ванна 500p за годину:
71455П
Є дитячий майданчик і взагалі досить затишна
Відкрито перегляд:
І це:
Є невелика швидка річка за парканом:
- відео
Поблизу цієї річки завжди класно, але варто сходження сходів і вже спекотно, дуже зручно!
Я отримав цибулю!
Все стандартне, барбекю, пиво-водка-ванна, пара днів, що пробував в цілому.
Вранці немає вішалка, ви спати, як дитина, піти на балкон і подивитися, подумайте про вічний і в цілому спокійний.
На жаль, я мав піти додому і я пішов.
Ще кілька фото, які не брали мене:
Детальніше
Натюрморт
Натюрморт
більше
до 1 2 3 4 5+
Поїздка на річку
Додано до [mergetime]1376939170[/mergetime]
В цілому варто йти!
Місця красиві, цінні теги адекватні, є багато визначних пам'яток, ми поїхали тільки на 2 місця, і на карті було близько 50 з них тільки в одному напрямку.
Хто на машині: дороги хороші, поліцейські - 1 тис. кв. км, бензин є нормальним, якщо ви зламаєте і допоможемо.
На шляху назад ви можете купити дивовижний мед та інші локальні ніші.
Коте не збирав ніяких зображень, шкода.
В цілому, є багато фотографій, але я пишу всіх вечірок, і я не кладу обличчя.
Щось, поломка!!!
Джерело:
Прийміть, я впадаю, давайте до Алтай!
І Ніпет!
Приїжджайте разом. Перетягніть камеру і перейдіть. Скорочення в навігаторі Барнаул (світ для німецьких співробітників іні кінці), показує ~ 2000 км, для арабського собаки не коло!
Дорога досить нудна, дощ, люки (або колодки), немає нічого опису.
У Новосиб приїхали їсти, нормальну дитячу кав’ярню, відкрили меню - подарували ціни, у нас є салати тільки в кафетерії за 70p, три в 600p, фрібі, sir!
У зв'язку з поганою погодою і загальною втомою я практично не збираю картину про що-небудь, як це з Новосиб:
Фото близько 40 шт
Потім знову нічого цікавого: літати, мочитися, пити каву і т.д.
Над ним.
Ввечері ми приїхали в Бійську, вирішили довго, куди піти і що робити, вирішили в Білокуріху.
До 10 годин ми вже там, шукаючи готель, в той час як назад і назад, це був ніч.
Готель: 2-місний номер площею 16-18 витрат 2800, гарненькі затишні, чисті і все це.
Ми подивимося в меню ресторану, трохи здивовані цінними тегами: горілка від 500p, гаряча про те ж саме.
Замовили тьмяну 0.5 для 800р і пельменів, дві порції 15 штук, 250р порції. Ну, ресторан...
Водка приніс лід (який навчить їх пити) і відверто пекти, пельмені - наші собаки не їсти такі. Не турбували, але ніякої міцності на сніжку, відвертали сто грамів після душу і сну.
З ранку телефонні кільця (і чому я обрала ліжко поруч з ним), запрошують на сніданок.
Невеликий дощ за вікном, відпочиваючі ходять по вулиці в дощ, вони відверто нудно
Коли вони відкинулися, коли вони зібралися, прибули на 10-45 (розрив до 11:00), офіціантка виглядає нещасливим, як що я чекаю вас тут? й
Але я не даю сором'язливості, і я не в настроєм для погоди.
Вам необхідно залишити до 12 (як називається ця система, з голови). В цілому ви можете приїхати в 6 ранку, але в 12:00 повинні переходити і ніпет, час 11-45, зателефонуйте з рецепції: як, добре, що ви говорите, ми все ще повинні чистити. Вівці майже поповнили свій словник, але стриманий.
Зібрані, з'являються, дівчина з стійкою все попіл з усіх сторін, але знову приходять, і як вам подобається наше місце, майже слід відкласти його швидко.
І я пам'ятаю, що вона кине нам 200p від вчора я думаю, що просто спробувати "забудити", тепер і почути все. Я забув, щоб розповісти йому про зміну.
Вона майже впала до колін: так, я не навмисно, але не думаю, але мої думки є чистою як розрив дитини, а потім в цьому дусі.
Але достатньо негативності, ми в Алтай, пішли на прогулянку!
Belokurikha – це те, що наша PGT, все досить просто, більш ніж достатні ціни в магазинах, все спокійно в цілому.
Площа курорту вище, є багато всіляких великих і маленьких готелів, санацій і т.д.
Є невеликий міні-маркет всіх видів сувенірів, продавців дуже дружні, розповідають багато, суверенини досить недорогі, дрібні речі 50-100p.
Вони купили суверенну картку там, в результаті вони поїхали на неї, так як Навк в машині не знали цього району, а в телефоні картки не встигли гойдитися в якості балансу, що кинув в диких мінусах.
Але ми не старі, ми не тут для лікування, ми йдемо на гору.
Ми прогулялися по переповненому шляху до пагорба, побачили першу гірську річку в світлі дня:
вона:
Ми зустрілися з пучок абсолютно здорових голубів (право не сидить на голові) і досить непохитним дрібком:
Р
Тепер позитив:
Повітря просто курча, без втоми, життєрадісний і хороший настрій в непритомності дощу.
Природа дикої природи, дуже красива, дуже захоплююча.
Зустрінемо знак, але через кілька кілометрів шлях раптово завершився, і з'явилися ознаки, що це небезпечно йти далі.
Отже, вниз ці шляхи:
Ми повернулися до автомобіля, званої земляки, також відпустку в районі, вирішили зустрітися з ними.
Знову дорога з зупинками, щоб зніматися і пекти:
У горах почалися красиві краєвиди, але погода + брак часу - не до фотосесій.
Уст-Сем, зустрінемо з однодумцями.
Вони пішли по-різному, з наметами.
Значення є наступним чином: є кемпінгові майданчики, де ви платите 500r на машині для в'їзду, ви виділені місця для наметів, arbor, гриля, дрова тощо. У номері є ванна кімната, 700р.
Все це знаходиться на березі річки Чіка Катун, докладніше про це:
141767
Катун – головна водна артерія Алтайських гір. Назва «Катун» походить від Алтайського слова «кадин» («мистрес, коханка»), яке в свою чергу походить з давньотюркського слова «катин» («прибуття»).
Довжина стоку 688 км.
й
Річка дуже велична і поважна.
р.
Температура води від слів туристів +5, струм швидко, плавання забороняється категорично, є кілька шансів на плавлення.
Я, як правило, не байдужий до річок, це дуже вражає, вода бірюзова, дуже красива.
Ці фотографії хмари, не передають краси.
До речі, на шляху до земляків, ми робили трохи плутанули і поїхали паралельно до Чуйського тракту, вздовж спеціальної економічної зони «Турюз Катун».
Яка зона я не розуміла, але це не важливо, занурившись над містом і знову на урочищі Чуй.
Ми зустрілися з однодумцями, відверти, розмовляли, сіли вогонь.
Місцеве пиво намагало 3 види: один до одного, так як у нас є кожен куточок.
Ми не любимо Алтайських людей.
Я закопаю одну в самосірий - шикарна риба, але дорого, 400р за хвіст.
Вранці привітали нас з сонцем і підказкою, що погода вдосконалюється!
Сніданок в кав'ярні, швидко, смачно і багато, менше 100 p на людину.
Давайте перейдемо.
Відстеження йде по Katun, водіння і насолоджуючись видом.
р.
Туристичний рафтинг
Щоб бути чесною, я не вражений, вони плавно плавають.
Може бути від дистанції це тільки здається.
Ми припинили в кафе на обід.
кав'ярня цікава, як якщо повісити по річці, велика тераса, сидячи, їсти, дивлячись на річку і гори.
Барбекю близько 100p, дуже смачний!
Ось свіже м'ясо для нього.
р.
Тримати.
Ми читаємо карту, думав, що ми пішли на гідроелектричну станцію.
Сонячна електростанція працює, люди є темними, пішаючи від стоянки, щоб піти дуже сподобалося.
На додаток до природного ринку брелоків в таких місцях організовано певний парк розваг.
З незвичайного: спуск з гори на мотузці, катапульті, в цілому, можна весело провести,
Ціна Теги 300-400p, у нас є більше дитячих атракціонів в саду.
Приходьте до HPP:
Це мотузки, які можна прогулятися там. Як у бойовиків практично, не над вулицями міста, але над річкою. Їжа вище, їсти нижню. Люди кричущими.
Люди активно фотографуються на фоні:
Рослина невелика, але дуже гучна:
р.
Давайте подивимося, нехай!
Ще вище:
р.
І більше:
Р
Всі раптові ми йдемо на інший атракціон, острів Патмос:
Красивий:
Повернутися на "Гатовий причіп" в напрямку гідроелектричної станції, нижче туристів.
Повернемося в пошуку місця для сну.
Габаритний зображення
Ми поїхали і знайшли цей будинок.
р.
Проживання 500p за добу, ванна 500p за годину:
71455П
Є дитячий майданчик і взагалі досить затишна
Відкрито перегляд:
І це:
Є невелика швидка річка за парканом:
- відео
Поблизу цієї річки завжди класно, але варто сходження сходів і вже спекотно, дуже зручно!
Я отримав цибулю!
Все стандартне, барбекю, пиво-водка-ванна, пара днів, що пробував в цілому.
Вранці немає вішалка, ви спати, як дитина, піти на балкон і подивитися, подумайте про вічний і в цілому спокійний.
На жаль, я мав піти додому і я пішов.
Ще кілька фото, які не брали мене:
Детальніше
Натюрморт
Натюрморт
більше
до 1 2 3 4 5+
Поїздка на річку
Додано до [mergetime]1376939170[/mergetime]
В цілому варто йти!
Місця красиві, цінні теги адекватні, є багато визначних пам'яток, ми поїхали тільки на 2 місця, і на карті було близько 50 з них тільки в одному напрямку.
Хто на машині: дороги хороші, поліцейські - 1 тис. кв. км, бензин є нормальним, якщо ви зламаєте і допоможемо.
На шляху назад ви можете купити дивовижний мед та інші локальні ніші.
Коте не збирав ніяких зображень, шкода.
В цілому, є багато фотографій, але я пишу всіх вечірок, і я не кладу обличчя.
Щось, поломка!!!
Джерело:
Заява російської делегації на виступ українського представника на саміті ядерної безпеки, Хагу, 25 березня 2014
Останній стібок