Дорога до парі на 4 млрд рублів

Blogger Chistoprudov Дмитро пише:

Я довго не писав про свою подорож до Алтай. І було так багато задоволення!
Олексій Військовий каже, що нормальні дороги не були побудовані під Путіном. Олексій невірний – наша країна знає, як побудувати дороги і дізнатися, як побудувати їх швидко і ефективно при необхідності. Якщо на 651-му кілометрі Чуйського тракту залишити на неприпустимому виході, грунтовка швидко призведе до дороги, яка ще не в будь-якому атласі - і не те, що вона з'явиться. Широке шосе, навіть без асфальту, виглядає більш ефектно, ніж федеральне шосе М52. В рамках чотирьох автомобілів ми пішли на розвідувальні роботи по таємничій дорозі.

49 зображень + листи

1,1 км Але спочатку трохи про погоду. Як я писав в останні серії, погода в перший день поїздки не була щасливою. Ранок був холодним і холодним.

2,2 км Разом з щітками серветки я грала гру - не захоплюся в кадрі за допомогою janitor. Я завоював.

3. У Ось, Росія, Алтайська Республіка.

4. У Річка Урсул.

5. Умань Коли ми досягали річки, погодні шоки і розсіяні хмари.

6. Жнівень

7. Про нас Я, нарешті, від як Altai.

8. У

9. Багатофункціональний автобус Altai.

10. Хто.

11. Отець, Дядько Ванья і нотаріус.

Габаритний зображення

12. Заправка на ходу.

3610Р. 4200Р.

13.00 р. Так, дорога. Це те, що знамените федеральне шосе М52 «Чуйський шлях» виглядає так. Бульдозери видно на пагорбі - це вихід на таємниче шосе.

14. Там є, непристойний скруч. Найпоширеніші ґрунтовки. Є тільки одна відмінність - пил не встигає лежати - вантажних автомобілів і різного будівельного обладнання, висихають назад і вперед, і водії демонструють майстерність в техніці водіння без рук.

15.00 р. Поверніть дорогу.

16.00 р. Ми завершили в Сочі на річці Мзимта. У схилах гір розірвалися вибухами, береги струмків покривають скеля.

17.00 р. Ландшафтний пейзаж з новим лінією.

Габаритний зображення

18. - Гора або гора? - Не питання, де мій бомбардувальник?

19.00 р. І все відбулося менше року! Десять кілометрів відмінної (без асфальту) дороги. Така споруда – найкраща ілюстрація експресії «розміщувати гори».

20. Тиск виріс з кожним кілометром. Працівники дивилися на чотири автомобілі. Це був 15 кілометр, 16, 17...

21. Дорогі роботи тут не йдуть - кип'ятять! На бокових лініях є сортувальники і екскаватори. Це, наприклад, місцевий дроблений кам'яний завод.

22. - Необхідний міст? - Не проблема.

23. Будинок міста.

24.

25. Місцеві мешканці не видно по маршруту. Усі будівлі покинули.

1285488

26.

27. - Зачекайте! Немає способу!
Хлопець в Чоп-купе стрибнув з його кабіни до розтягнутого кабелю по дорозі.
- Як ні? У нас! За «бар'єром» - смуга красивого асфальту з новими розмітками, можна побачити будинок в середині долини, а трохи ближче - засмаги, корисні кімнати і причепи будівельників. Але немає парканів, ніяких огорож, не заборонених поїздок.

28.

29. 20 км від федеративного шосе, автомагістралі занурюють в долину, де р. Урсул і Сумулта зливаються з Катюною. Ось де стоїть будинок. Виявляється, що це загадкове шосе призводить до нього.
до Чи не їздити? Прогулянка, нехай.
Chopovets fussed - на нозі вони кажуть, занадто не можна, тут приватна власність! - і загорнути в руки мобільного телефону ...

30. Три найвагоміші з нашої групи, під керівництвом Михайла Подорошанського, не слухали хоповець і вирішили взяти прогулянку. Вони зуміли ходити на незайманий асфальт сот метрів. З розсіюванням коліс, охоронець мінівен кинув, заблокував дорогу, три герої стрибали з дверей. «Таким чином, ми зрозуміли, що якщо наші руки та ноги були відірвані, що буде гарною угодою. Хтось з нас дивився чому... У відповідь ми дізналися, що це спеціально захищений об'єкт, призначений для відпочинку найвищих посадових осіб держави. ?

31. Офіційний веб-сайт уряду Республіки Алтай, який у 2009 році «Газпром» вирішив побудувати Альтаї Комунд тут і що комплекс буде служити для просування потужного туристичного потенціалу Центрального Алтай. На зустрічі з партнерами, корпоративними подіями та рецепцією зарубіжних гостей «Газпром» розповів, що «Подвій» будується для зустрічей з бізнес-партнерами, корпоративними подіями та прийомом іноземних гостей. Обидва варіанти дещо відрізняються від одного звуку від рота охоронця «об'єкта»: вона повинна бути припустимо, що якщо мова йде про просування туристичного потенціалу, то для надзвичайно обмеженого кола людей. Взявши, як несвідомо ми виконували з Подворого, ми не входимо в це коло.

На обличчях охоронців було навіть свого роду пологів: вони говорять, і чому ви хлопці йдуть тут, як якщо ви не розумієте, що ми захищаємо тут?

32. Вибираємо місця для будівництва за смаком. Дивовижні краєвиди.
Народний рутм в Алтай стверджує, що це коло обмежених осіб ще складніше: як гість, так і партнер тут є єдиним - найважливішим. Ось чому холод загинув назад, коли охоронці зростали перед нами. Негайно згадував сумний стаж гірських журналістів та археологів, які намагалися привернути увагу до вілли та дороги. На вимогу прокуратура виявляла порушення будівельників і навіть дрібних підрядників, але потім виявилося, що самі «кришки» мають не менш серйозні проблеми з нашими законами і практиками.

р.

33. «Альтайська садиба» Газпром будує свого роду. Офіційний клієнт – дочірня компанія Gazpromneft. На землі, як пояснили нам в районній адміністрації, було придбано з приватної маральної ферми, розташованої тут раніше і зруйновано - і вона не мала статусу зони збереження. Обсяг інвестицій в весь об'єкт становить близько півтора мільярдів рублів, які за стандартами «Газпрому» є тріфле. Як саме використовувати туристичний комплекс буде вирішена самим підприємством, і відповідь на наші питання була такою ж, що і з хопбойа: «Приватне майно».

Але дорога не приватна.

34. Згідно з документами, вона не є навіть дорогою - в них вона кокеттишно називається "приблизним до траси М-52", іншими словами, є своєрідним перетином довжиною 20 км. Замовник – державна установа Горно-Алтайвтодор, тобто адміністрація республіки. У відкритому доступі не складно знайти кількість державного замовлення: чотири мільярди рублів виділяються для будівництва підрядника. Це 200 мільйонів на кілометр. А щорічний бюджет всієї бідної республіки складає дев'ять мільярдів. Але це не Алтайські люди, які оплачують – за особливим міністральним замовленням, «досягненням» до «Подвіння» будується за рахунок федерального бюджету, тобто для нас.

Габаритний зображення

35. Сайт www.newsru.com/russia/01oct2010/altaygraves.html

36.00 Р До автодоріг можна доїхати до туристів нові привабливі місця відпочинку на березі Катерини. Також на офіційному сайті Республіки Алтай. Так де ці місця? Ми вирішили знайти їх!
Ми ще встигли отримати через бар'єр. Відразу за ним є з'їзд для примушеної до с. Каянча, а бункери, які злегка підіймали їх «вугілля», щоб ми перевернулися на ґрунтовку і не думали приїхати до будинку: «Го, але тільки без трюків! й

37. Після «будинок» дорога дещо погіршилася.

38.

39.00 р. Весь селище Каянча менше десятилітрових дворівневих дворів. Якщо ви вважаєте, що інформація офіційного сайту Алтайської Республіки, то дивна дорога витягується заради цього селища. Єдина якість даної дороги, що ведеться фото, ніхто не перевіряє.

р.

40. Після дев'яти кілометрів позашляховика ми бачимо, що колись було село. Кілька конфорок, залишки парканів, UAZ-tadovastic. І Лев. Ми були введені до Алти людини, який вийшов з останнього будинку. Собер.

41. лев був точною. Я пам'ятав, як під час Великого розростання сіл в Каянче закрив школу і всі пішли в місто. Він був похвалився кількома дружинами, розповів, як він породжує і продає коні, розповів, що кожен літній представник нетрадиційних наркоманій збираються на Катюні – музичному і в цілому – і, нарешті, релішно розповів про те, як перевірити будівництво «туркомплексу», нібито прем'єр-міністр прибув: «Приймав вертоліт, і він закочував в джипа». Тільки після того, як ми помітили, що море пролетів навколо будинку є все коноплі.

42. - Садиба, дорога... Побудуйте! Дозвольте приїхати до тих пір, поки ми допустили.
Східний відтінок від суєти і джгути, а тюрма свого житла Лев нагадував промах. З тієї ж пісні...

43. З різницею, яку минув тут, можна без страху, і не тільки на ніч.
Лев прокинув, сказав, що самі Алтайці не цікавляться травою: «Це не тільки локусти, це, добре, музиканти, які приїдуть щороку. й

678943

44. Поки столяри спілкувалися з Левом, я побачила життя в інших будинках. Так я прийшов в будинок бджоляра.
Як я підійшов будинок, я збитий час.
Я почув ноги. Дверцята відкрив різко, і деякий чоловік (як якщо він чекав мене на тиждень) з посміханням на обличчі і радісним словом «Хай» різко перетягував мене в будинок і закрив двері щільно.
Вони відвертають в салоні. Вони запропонували мене, теж, але в той момент я відчував когось, намагаючись красти рукавом. Коли я бачив бджільництво, я знаю відразу, що це було аномально і його наміри були нелюдські. Потрібно відтягувати свою руку, подрібнити комаху і приховати до плити.
до Повідомляємо, що життєрадісна бджолярка. - Погода змінюється, краще не підходити до них. Ой! Одне, інфекція, як і раніше росла, - сказав чоловік, відчуйте бджоли на голову в своєму волоссі. - Ви не захочете!

45. Два хлопчики сіли на ліжку і пришивають рівна сітка з бджіл. В одній точці я почула, що наші автомобілі їдуть по цьому будинку. Представництва забутого серед бджолярів, горілки та косих бджіл не здавалися особливому темпу до мене, тому я побіг.

46. Я пішов з дому, і там були чорні крапки, що літають навколо мене. Я кладу на капюшон, закривши руки і кинувся до Сорокіна. Збуджена бджолярка після мене, щоб дізнатися подробиці нашого візиту. Коли я стрибав в машину і хотів закрити вікно, бджоляр отримав прямий прикус до голови.

47. Повернувшись до мене, що хтось мене кинувся і був про сходження. Брр.

48. Звернувшись до «будички» і до лісу, паспорт будівництва стоїть назад. Щоб побачити її, потрібно ввести захищену територію.

р.

49.00 р. Ви знаєте, порося, вона повинна бути неправильною. І вони, ймовірно, роблять неправильний мед.

р.

Джерело: