Поклоніння

Місто районного значення Житикара з населенням близько 64 тис. осіб відомий тим, що в 35 кілометрах від нього знаходиться знаменита і єдина колонія в країні, вирокована до життя. Від Kostanay на машині в чистому погоді ви можете дістатися сюди за три години. Колишня історична назва Житомира - Конільді - означає "молодий", "joyful". І дійсно мешканці цього міста виділяються деякими дивовижними добрістю і толерантністю.

І в цьому місті живий священик Максим і Імам Сапіржан – релігійні колеги та найкращі друзі. Зайдіть на зустрічі з парафіянами, дайте лекції та відвідайте один одного у вільний час.

У вас буде 43 фото!

1,1 км Аббот Максим є рідним з цієї області в третій генерації. Сім'я не відрізнялася особливою релігією: батько електрика, мати – керівник виробничо-кошторисного відділу, всі родичі працювали в пенітенціарній системі регіону. У віці 13 років на внутрішньому імпульсі, затвердженому демократичними батьками, незважаючи на їх атеїзм.

Після хрещення він почав відвідувати Божественні послуги і згодом став пономаром. Я пам'ятаю мій перший сервіс для життя – не було розкішного оформлення в храмі Константинопле-Єленець, але, тим не менш, краса православного поклоніння і чудовий струнний храм співав мене. У мене було важко стосунки з співом: якщо в дитячому садку інші діти попросили співати голосніше, то я попросила не співати на всіх, говорить батько Максим.

Недавно священик прийняв чернецтво, бо він хоче присвятити себе абсолютно до служби віри і людей.

2,2 км За словами О. Максима, він був недавно в Житомирській парафії, але був удачливий - його друг Сатиржан Есмурзін, який тепер працює як бас-амам в мечеті, названий пам'яті патрона Єржана Татишева.

Святий батько нічого не дивує в цій дружби:

По-перше, Господь є толерантним, тому що він дає кожному з нас свободу релігії, що в самому собі є великий подарунок. Наші мусульманські брати поважають право всіх на самовизначення. Іслам говорить про те, що в релігії немає.

Р

3. У Сабіржан все ще бачить Отець Максима з афарі і радісно познайомиться з ним.

...

5. Умань Я відомий батько Максим і Сатиржан довго. Не відбувається релігійна подія в Житомирському районі. Сильну дружбу між Імамом і православним монахом не дивно. Навпаки, щоб познайомитися з ними окремо незвично. Я думаю, що це те, що віра повинна бути, вона повинна приваблювати людей, навчити доброту, любов і не в словах, але в оленях, говорить Юлія Денисенко, президент Асоціації центрів допомоги для віків руйнівних релігійних тенденцій Астани, які супроводжують нас.

6. Жнівень Сухий, стриманий Sabyrzhan і широкосмугований, барвистий батько Максим в чорному коктейлі робить яскравий контраст.

Ми знаємо Максима майже 5 років. Ми зустрілися вперше на заході, присвяченому Дню духовної акорду. Згодом вони почали регулярно зустрітися з спільними лекціями про небезпеку псевдо-Різдвянських і псевдо-Ісламських течій в лікувальних закладах реабілітаційних центрів для інвалідів, у школах, університетах. Ми відразу створили людський контакт, ми миттєво знайшли спільну мову і почали спілкуватися в майбутньому.

999 р.

7. Про нас Продовжуємо роботу:

Наш зв'язок пов'язаний не тільки з офіційною діяльністю, соціальними роботами, але ми ділимося досвідом один з одним, духовно підтримуємо один одного, дуже важливо для підтримки вашого брата. Тим не менш, Сабіржан, незважаючи на свій молодий вік, це дивно мудрий чоловік, він може сказати правду точно, коли він необхідний. І ще одна важлива якість, яку я оцінив в нього, що він може поділитися з мною не тільки грязь, але і радості. Ось чому я вважаю його другом, тому що тільки ваші друзі можуть бути гордими.

8. У Я народилася в районі Авлікола в с. Мила, в звичайній родині. Великдень і бабуся притримують нормами Ісламу, з дитинства читали молитву і виконували всі загальні рецепти. Азань завжди звучав в нашому домі, тому я так близькому до Ісламу.

9. Навігація У віці 16 Sabyrzhan вперше почав тримати аназі, після закінчення він вирішив присвятити себе релігії, його батьки були світлими людьми, тому вони спочатку об'єктовані, але його онука була підтриманий дідом, він був поважним aksakal aul, його думка було розглянуто в сім'ї.

10. Спочатку Сабіржан навчався Ісламу з книг, шукав для них, з утрудненням їх отримання: в кінці 90-х, релігійна література складна.

Щоб зберегти гроші на навчання, вівчарство овець, я мав власний кінь, пізніше змінив його для трактора, і тому протягом двох років працював для себе. Паралельно я проходив курс на мечеті в районі Авликола, а в с. Я був призначений імп. А пізніше, коли я рекомендував навчатися в єгипетському університеті ісламської культури «Нур-Мугарак», я був щасливий. Моя покарана мрія прийшла вірно.

Після закінчення навчання з університету Сабржан був відправлений до Костани мечеть «Марал Ісхан», де служив муезон протягом чотирьох років. Рік і половина тому він був переданий бас-імамом до Яржана Татишевського мечеть.

11. Після короткого туру Сабіржан веде нас до свого будинку і відразу ж попереджає, що його дружина нещодавно подарувала другу дитину, а отже, її мама володіє будинокм.

12. 32-річний Імам Сабіржан є лише три роки молодшим, ніж батько Максима, тому на столі є розслаблена атмосфера. Наприклад, Сабіржан пропонує монаху: Давайте нам знайти дружину? Батько Максим негативно хвилює руки і рум’яни. На столі є дружня сміятися. За словами священика, в мечеті найкраще і смачне бошбармак, тут готується молитва, з душею.

р.

13.00 р. Імам Сабіржан показує фотографії загальних подій та водночас розповідає про свою соціальну роботу.

14. Фото з москіх архівів.

Після молитви, я часто ходив в вечірці і один раз помітив, як діти блукають по свічці, а їхні батьки не піклуються про те, що діти роблять. Тоді я вирішив відкрити літній табір на десять днів. В принципі ініціатива прийшла від муфтіату, а також у різних москках знайти їх підхід. Тут, наприклад, мечеті Узинколу здійснили екскурсію Казахстану, черговий мечеті провів табір, але скорочений до обіду. І я вирішив взяти дітей на весь день, я розвив програму себе – вранці я вивчила Арабську, потім – освітню і моральну лекції, в якій я говорив про повагу літніх людей, пояснив, наприклад, що ви не можете потерти на мамі і батькові, також пояснили ісламські норми поведінки, відносини молодших старших, хлопчиків дівчатам.

15.00 р. Ці десять днів я був постійно з ними: спати, їсти, навчання, читання, зайнятий весь день. Після того, як ці уроки, ми виховали дитячий обід, то їм було тиха година, вони скидаються прямо там, в мечеті, і після обіду ми погодилися з місцевими школами, щоб там було виділено зал і досвідчений тренер. Після вечері вони пішли в будинок. Я бажав табір, щоб бути круглим, але він приймає ліжка, ви повинні найняти вчителів. Якщо у першому році ми покрили 13 дітей з малозабезпечених сімей, у тому числі дітей різних національностей, у другому році вже 60 осіб. батьки деяких дітей висловили свою подяку через газети, незважаючи на те, що їх поведінка змінилася для кращого. І тепер, як тільки діти побачать мене на вулиці, вони відразу ж заходять і скажуть hello з повагою: assalam alaikum, agai! І відразу він отримує так тепло.

16.00 р. Фото з москіх архівів.

Ми також ведемо дорогу до шкільного заходу. Ми додали нам кошти, і ми пожертвували повну школу на десять дітей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

17.00 р. Фото з москіх архівів.

18 років Фото з москіх архівів.

19. Сабіржан і батько Максим постійно проводить релігійні лекції в обласному реабілітаційному центрі для інвалідів у Житомирі, також один раз на тиждень, бажаючих молитися в мечеті або в церкві може прийти до них, для цього співробітник центру бере їх і супроводжує їх. Для багатьох таких відвідувань є миру.

20.

21.

(Б)

22. Десять років тому в поточному храмі розташувався колишній кінотеатр "Молодь". З радянських часів фільм був показаний, до одного дня кінотеатр, рішенням працівника міської адміністрації Руслана Булудова, не було передано безкоштовно на православну церкву, так як приватна садиба, в якій церква була розташована раніше, не могла розмістити всі парафіяни.

23. Леонід та Руслан Булудов відомі підприємці-патрони в Житомирському районі. Попри те, що вони є православними християнами, вони однаково корисні для москів і церков. Щодня під час літніх таборів у мечеті, вони привозили їх до дітей, а також надали денну їжу в церкві щодня протягом семи років.

24. Брати Булудова серед перших підприємців, щоб розпочати бізнес на початку 90-х років.

до Ми продаємо іграшки в базарі, стояв весь день і запропонували дешеві вироби. Це був купівля часу. Тоді бізнес отримав краще, і я почав привезти іграшки з Туреччини оптом, наймали продавці, контейнер – бізнес пішли. Після цього, в '95, вони почали працювати на цегляному заводі, але потім ніхто не побудував, навпаки, знищили все, щоб нічого не вийшло, і ми вирішили спробувати нашу руку в харчовій промисловості. На початку відкрився невеликий магазин, запечена лише хліб. Я сам доставлений готовим хлібом до магазинів, контролював весь процес, потім проїдав багато, навчився прийняти технологію, забезпечити якість, похилого Леоніда емоційно жестами, показуючи, скільки потрібно було зробити до його Булудовського хліба, здатний підкорити місцевий і навіть Костянтинський ринок.

Вони не зупинилися на хлібобулочній, потім відкрили хлібобулочний і кондитерський магазин, потім почали розведення великої рогатої худоби на фермі, і зараз є ще багато планів попереду. Бог допомагає нам, і тільки Він знає, що ми будемо через те, як ми будемо там. Назарбаєвський університет, ви знаєте, скільки я навчився там!

25. Я люблю дітей і спробувати зробити все для них, і я не подбаю, чи є мої діти або незнайомці, діти християни або мусульмани. Коли ми допомагаємо людям, ми робимо це з серця. І це не для того, щоб заробити "очки" - Руслан робить негативний жест - але для того, щоб висловити свою подяку людям, Батьківщині, Богу!

26.

Джерело: