Високий кредит.

Дружба дуже добре. Але іноді дружба стає не ресурсом, а не тим, що допомагає розвивати внутрішню опору, але джерело швидкого, ілюстрації високих.

Ілюсійна висока відрізняється від нормальної високої, в якій вона не заробляється. Людський мозок влаштовується таким чином, що він, безумовно, дає нагороду за все, що сприяє розвитку людини (і виду). Для реальних досягнень, для об’єктивних результатів у соціально значущій області, яку людина обрана для себе.

Ілюзії, які дозволяють йому взяти кредит.

Що відбувається для людей, які приймають кредити від банків, можна уявити. І так «подруга» часто схожа на такий банк, це питання нових і нових кредитів за інтересами. Зростає і кредит необхідний більше, і з його інтересами.

Жіноча дружба часто гріх. Чоловіки теж люблять обмінюватися інсультами і часто перетворюються в мету дружби, але жінки швидше за все. Какуно оцінить курку для праїзування какоу.

Таку курку надійшло до подруги і скаржаться на невдачі: знову зайві кілограми, вона сварилася з матір'ю, коханка на NG дав одну скляну кульку до дерева, і він пішов зустріти друзів, конфлікт на роботі. Взагалі вона приносить її подруга її дивовижна і жіночність, так що її біль поширюється своїми руками. І какоу починає голитися, розкласти руки, створюючи ілюсійні світи. У цих ілюсійних світах, про які шаман, курка і з більшою кількістю кілограмів красивіше, ніж всі, sexiest, привабливі, найкраща її мама неправильно («Я ваш маму»), її коханця не гідний і він розуміє його, тому богиня люблять фольгу, від почуття нижчості, що він отримав таку розкішну жінку, але незабаром він буде зрозуміти це і буде кричати, і колеги на роботі є чарівними вогнищами.

Поступово, на обличчі курки в трансі з обмотування голубого голуба (і спирт з тортом), з'являється прекрасний палац, посеред якого є престол, і на престолі вона, курка, і на її голові є коронка. Стрес знімається як рука, серце стає ніжним і затишним. Це так, щоб повернутися на небо. Я не хочу залишити кохану дівчину, але я щаслива з ідеєю, що завтра ви можете знову приїхати, або зателефонувати або зателефонувати. Я хочу жити.

Коку, з одного боку, відчуває себе як великий шаман, який підняв її подруга буквально від руїн, кладуть її на ноги, а з іншого боку знає, що, як тільки вона стає і підійшла, вона буде потрібна підтримка, курка подарує їй всю свою фантазію, всю її силу припуску буде використовуватися, щоб довести її, що все не так виглядає, а швидше не так, як це в реальності, але набагато краще.

Дуже добре, коли людина має друг, який буде говорити заохочувати слова в дискеті, допомогти подивитися на ситуацію з оптимізмом. Це погана річ, коли слова, спрямована на постійно підступні ілюзії для реальності.

Чим сильніше ефект заміщення, тим більша залежність від подруги, тим більше «любиться» до неї, тобто при звикненню. Тепер майже так, я хочу бігти до моєї подруги і «записати» що відбувається з проекту.

Багато друзів для зміцнення дружби намагаються замінювати реальність якомога простіше і досягти великої майстерності. Такі друзі швидко підбираються і ретельно в якості препарату. Уявіть, що ви прийшли до неї покинутий жир фольги, і виходите худеньку красу і смарт, який відхилив невірний кандидат, тому що вибір чудовий. Кілограми розтоплюються, а біля входу входив черга залів, які готові боротися на турнірі.

Ви думаєте, що така магія неможлива? Ніщо неможливо для кухні гіпноз. Дійсність може бути повністю записана.

"Подаруй мені, - каже подруга, дивлячись на інший погляд з фірмою і впевненим поглядом (Месмер і Ериксон померли від заздрості). - Ви найкращий. Пам'ятайте, що ви богиня. Не сумнівайтеся, що ви зраджуєте богів у вас. Нехай той, хто не загинув тебе. Ви легко втратите і не можете забувати. Але важко знайти. Так ніхто не знайшов його ще. Ви знаєте? Але він буде! Незворотний процес.

У торренному стані людина легко доступна, особливо коли він дійсно хоче вірити, що пропонується йому. І тепер бідна річ починає посміхатися. "Я дійсно нічого, прямо?" вона сказала. «А ти окай?» її реагентів. до Ви богиня!?

Годеди - кухня мантра. І намагатися опанувати його і перевірити один одному. Але, як правило, один воліє бути нав'язаною стороною, і другий - припустимо.

Подруги щедрі, коли у них є злиття, ідентифікація, єдність душі. Вони люблять один одного і вони вірять в те, що вони говорять. Вони ближче до сестри, ніж мати і дочка, вони один. Таким чином, створення ілюзії набагато простіше. Щось поза, авторитетний і впевнений (проекція батьківського фігури) розповідає вам слова, які ви очікуєте. Ви можете легко вірити, що це звучить як голос Бога. Мета світу

Іноді виникає тріщина між друзями. У цьому випадку їх ненависть може стати неймовірно великим. Так багато душу привели, тому багато енергії інвестували, тому багато дарували любов, взяту з своєї самопізності, а раптом таку чорнову незграбність. Капітальний між екс-бестами подруги сильніше, ніж між екс-любицями, так як ідентифікація часто більша.

Неймовірно не гарантується, якщо одна з подруг раптово згубно уявляє, що вона може серйозно впливати на інші. Не слова затвердження, не позитивного гіпнозу, але поради щодо її зміни. Це, відмова приймати подругу, як вона є і розглянути її ідеальні богиня, майже завжди веде до ненависті. Він має сенс. Не для порад, не для керівництва, але для безумовної любові і затвердження. За виступом ідеального словацького фігури. І вона сама є нульовою і пустою, не її рот відкритим і транслюється.

Насолоджуйтеся тим, щоб побачити екс-подруги скаржаться, що варто один день, щоб зупинити блендеринг і прайзування і сказати щось, як “Ви самі пославаєте”, але не в контексті “ви самі блюєте, адже ви не можете бути красивими в світі”, але щось про її слабкість і ліньство, близька дружба перетворюється в війну. І летять подрібненьки в носках, і всі друзі - страшні ходи. Відповідачі, які слідують розуму. І якщо ви кладете подругу на голку безумовного затвердження і безперервної похвали, це потенційно небезпечно для вас. Це може бути дуже погано.

Де ви думаєте лінію між нормальною, корисною дружбу і такими кредитами ілюзій, які роблять людину сидять на голці залежності і просто запускати для ілюзій подруги?

Автор: Марина Комісарова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

English, Українська, Français...

Категории

Смотрите также

Новое и интересное