Партнерство У Стародавньої Греції стосунки між двома бізнесами сприймалися не як дружбу, але як інтерес до успіху загальної причини. У той час дружба між політиками часто побачила як спосіб досягнення успіху в політиці. У сучасному світі, у світі важкого бізнесу і серйозної матеріальної залежності від якості життя людей, в ряді людей можуть серйозно вірити, що можна зберегти або створити дружбу в присутності ділового партнерства. «Якщо ви хочете втратити другу, починайте бізнес з ним». Іноді достатньо навіть бути співробітниками одного відділу, щоб побачити всі підводні камені людської психіки і навіть розбити корабель вашої надії для дружби про них. Я не дзвонив бізнес-партнеру, але обмежуюсь визначенням: «Я маю гарне розуміння з бізнес-партнером». Людина може бути викликана супутником, колегою, бізнес-партнером, але не другом.
Таке дружбу закінчується проблемами в галузі бізнесу або з закінченням спільного бізнесу.
Подруга Це дружба людей, які зазвичай з'єднуються з загальними термінами. Наприклад, це можуть бути однокласники, сусіди, працівники одного відділу, відвідувачі клубу, любителі будь-якого виду дозвілля. У таких ситуаціях люди вибирають для спілкування з тими людьми, з якими вони максимально комфортні. Ця дружба зазвичай закінчується випуском, рухомими, змінними клубами тощо. Якщо немає змін, то люди залишаються друзями, а їх відносини не розвивалися в щось більше. Відмінною особливістю цього дружби є його «непристойний» для людей, тобто, друзі зазвичай не викликають ніяких проблем. Якщо це сталося, люди позбавляють від таких друзів, обходячи їх, і призводять інших на місце.
Психолог Інтимація Цей тип дружби базується на тому, що люди комфортні і прості разом, адже вони належать до тих самих психологічних конституцій, мають схожі погляди на життя і світогляд, об'єднані загальними інтересами, мають схожі темпераменти і характерні риси. Люди просто розуміють один одного, до речі, до тих пір, поки вони зручні.
За словами Є. Берна, це відсутність так званих «маніпулятивних ігор» у міжособистісному спілкуванні.
Основна відмінність даного виду дружби полягає в тому, що психологічна близькість не вічна. Люди разом до тих пір, поки вони влаштовують один одного.
Тому що люди розвиваються, зміняться, і тому ви ніколи не можете сказати, що я побудував психологічну близькість з цією людиною повністю. Тому що завтра ви і він трохи змінить. Інтимація повинна бути побудована на або дружби.
до
Дружба ситуація Це вимушена дружба. Наприклад, для того, щоб бути в належному стані, щоб бути в належному стані. Або мати потрібно бути друзями з учням дитини, щоб дитина мала проблеми у школі. Або друзі батьків дітей, які відвідують секцію разом, оскільки вони пов'язані з навчанням, виставами, поїздками до таборів з страхуванням інших дітей та ін.
Ця дружба завершилась після завершення дружби. Дитина перестає відвідувати секцію, і мама ніколи не дзвонить іншим батькам знову - спілкування втратило сенс для неї.
Співпраця Це соціально-психологічна, моральна і навіть матеріальна дивіденди. Що таке людина отримує від одного, то він хотів би отримати і в поверненні сплачує його з такою ж монетою. Однак, на відміну від партнерства в бізнесі, «контракт» в дружбу не регулюється в письмовій формі, але не відповідає. Хоча це стосується логіки в наступному розумінні: наприклад, якщо ви знаєте, що два і два чотири, вам не потрібно перевіряти кожен раз. Це те ж саме з дружбу: ви знаєте, що це або людина є вашим другом, і ви не повинні довести його до кожного дня. І ви завжди готові допомогти другу, якщо вам потрібно знати, що він завжди намагатиметься допомогти вам.
Опитування чоловіків і жінок віком від 18 до 60 років, проведених у Великобританії, Італії, Японії та Гонконгу, показали, що є деякі неписані правила дружби, які однаково визнані в різних країнах. Цей неписаний код дружби включає в себе наступні 13 основних правил:
поділитися новинами про їх успіхи;
забезпечення емоційного супроводу;
- добровільно допомагає при необхідності;
Намагайтеся зробити друг гарним у вашій компанії;
Будьте впевненими в другі і довірте його;
Захистити другу за його відсутності;
Погашення заборгованості та послуг;
бути толерантним до інших друзів;
Не критикувати другу публічно;
Збережіть секрети, які довіряли другу;
Чи не ревно чи критикувати особисті зв’язки друга;
- не дратувати, не навчати;
Повага внутрішнього миру і автономії друга.
Найголовніше - перші шість правил.
Під час обговорення всі погодилися, що пошук друга непросто і що формування дружби є серйозним психологічним тестом. . й
Ця дружба триває до тих пір, поки правила не будуть.
Подруга Ви напевно вже знаєте, що я маю на увазі. Право! Справжня дружба ніколи не закінчується, не залежить від правил і зовнішніх обставин, звичок і персонажів друзів, поглядів на світ і темпераменти, а також інших умов. Справжня дружба - це безумовне, як і мати любов. Саме тому справжня дружба є настільки рідкісною, як справжня любов. І це не так багато. Не тому, що Бог вітний, але бо не кожен може зробити друзів.
Два тисячі років тому Арістол написав про це, він відрізняє головним чином між дружбу на основі будь-якого інтересу і благородного дружби, який заслуговує, на його думку, право вважати реальним. І я повністю погоджуюсь з ним.
Як? Вам не потрібно перевірити, але потрібно знати, що це її. Провідна ознака – духовне відчуття та інтуїція. Але є прості дружби тести:
По-перше, відстань.
Мій кращий друг пішов жити по місту, але вона залишається моїм кращим другом. У нас є діти і дуже зайняті графіки. Але! 1.Ми шукаємо можливість побачити один одного, як правило, графіки. 2. Ми по електронній пошті один одному і надішлемо один одному фотографії, ми спілкуємося на телефоні. Ми завжди знаємо, хто живе тим, що проблеми вирішує і чим болить, хто. 3. Ми можемо тимчасово «спинитися» і вийти з зв'язку. Але! Коли один з нас має неприємності, один завжди є і робить все в його силі, щоб допомогти, незважаючи на величезну зайнятість. Я знаю, що у мене є задня, я не маю, що сталося мені, мій друг не буду судити мене, і поспішає врятувати, навіть якщо я потрапив в себе через витривалість. Відстань не розділяє людей, якщо вони дійсно друзі. Ричард Бач: «Якщо ви думаєте про людину, то ви вже є» і «Не про це далеко». І він не приходить до дружби.
Другий, час.
Мій друг пішов до Німеччини назавжди. Згодом вона почала називати рідше, а через кілька років втратила інтерес до мене. Не було дружби. У мене є друзі з моїми найкращими друзями (Я маю два) протягом 17 років, і дружба не подається.
Третя, друг відомий в неприємності. Це. Справжній друг не скаржаться, що він відійшов від бізнесу, або він не спить через ваші проблеми або провів багато часу, моральну силу і матеріальні ресурси на вас. Подруга поставить все в серці і душі, щоб допомогти вам, навіть боляче своїх дітей.
У четвертому, друг здатний поділитися радістю!!!
Практично будь-який друг симпатує, допоможе в неприємностях, бо як ще: він повинен, він розуміє, що ви не можете відмовитися від особи, яка довіряє вам. Але вірний друг не тільки допоможе в нещастях, але і радості з людиною. Після всього, майже всі знають, як симпатізувати, це може бути зроблено без врахування нічого в ньому. Але не всі можуть бути щасливими для людини.
Український філософ і юрист Френсіс Бакон написав чудовий афоризм про дружбу: Справжня радість дружби двох і розділяє сіянці навпіл.
П'ятий, справжня дружба не зникне в будь-яких змінних обставинах.
Якщо мій друг мав аборт і я глибоко загинув її дію, це не означає, що я віддаю дружбу. Я не збираюся закінчити мій друг.
Шість, справжня дружба не встановлює умов або вимог. Подруга курчата, і я не можу дим сигарети, але я не зроблю умови - або сигарети або мене. Дружба не повинна обмежувати особисту свободу. Подруга не вимагає нічого для себе.
Сьомий, справжня дружба не залежить від думки дружби на життя і речей.
Мій найкращий друг є атеїстом, в той час як моя віра в Бога є основою мого життя. Мій друг живе в патриархальному шлюбі з чоловіком депотизмом, а для мене є свобода! Мій друг не поділяє мої погляди на ліки (Я не лікую або щеплюю дітям з антибіотиками, але мій друг робить). Моя друг не визнає науку психології, а я навчився як психолог. Я невірний романтичний, мій друг - скептик і цинік. Кожен має право бути те, що вони можуть бути або хочуть бути. Справжній друг не змінює людину і приймає його як він. Дружба життя, незалежно від поглядів і внутрішніх фундаментів.
Восьмий, правда дружба може прощати. Ми робимо всі помилки, і під час нашого життя ми можемо сваритися з друзями або вимкнути їх. Справжній друг завжди пробачить вас.
І нінд, можливо, найголовніше, ви завжди знаєте, що якщо ви не струнете, ваш друг завжди готовий! Це відчуття задньої частини вас, відчуття безпеки і пропонує, що у вас є справжній друг!
Автор: Олена Смірнова
Джерело: efamily.ru/articles/101/3479