Київ Травень (50 фото)

1,1 км З перших травня в Києві я вирішив розвести дружні збори з київськими Яповлянами трохи і кинути себе по місту, для мене не довге і багато було забуто / змінено. Я його поділу. Для якості - не заряджайте, камера в телефоні ще плівка.
Пам'ятник засновникам Києва - Поліанські князі Кю, Щек, Хорів і сестри Лібед. Незважаючи на те, що пам'ятник був відкритий тільки в 1982 році, його можна прямо назвати одним з найвідоміших символів міста. На площі перед пам'ятником, весільні маніпуляції постійно зупиняються. Згідно з місцевим замовленням, ви повинні спробувати кинути букет на недбалій палубі човна, а потім щастя в шлюбі забезпечено!

, Україна

2,2 км Поблизу замку - завдання легше для тих, хто не вдалося кинути букети!

3. У А за катером, Дніпро бублінг.

4. У Навпаки, на високому правому березі Дніпра є пам'ятник материнській області, який з легкою рукою відкрив пам'ятник Леоніду Ілліча (і звукорізача, який ретельно перетворився на мікрофон в часі) став відомий як Баба. І жінка колесного слова - 9 тонн, щит - 13 тонн. Видовище вражає навіть від центру. Я не міг бути ще одним.

5. Умань У паркі Етернал Слави мало туристів, але вони були настільки витончено розкидані, що вони постійно піднімалися в рамку, і вони мали взяти фото. Так горизонт ... До пам'ятника Великої Слави з вічний вогонь веде невелику алею, на якій передано 35 військових поховань, 12 з них – герої Радянського Союзу.

6. Жнівень Поблизу в парку є пам'ятник Івану Ніковичу Козеду, найпродуктивніша радянська ацея Великої Вітчизняної війни. Іван Нікітович з Сумської області.

7. Про нас З парку відкривається прекрасний вид на лівий берег Дніпра. Тільки мій телефон не дає вам оцінку, але якщо ви там, ви будете розуміти!

8. У Від парку на алеї Героїв Крута (про них буде пізніше), встановлено дуже душевний маленький пам'ятник Леоніду Бикову у вигляді Тitorenko, присвячений військовим пілотам.

9. Навігація І пішов з Маріїнського парку, біля Ради (Я не збирав картину цього, я не пахнув шармів, хоча будинок здається досить, я захопив пам'ятник Командувачу 1-го українського фронту, Генеральному Микола Федоровичу Ватутину, під керівництвом якого Київ був виведений у 1943 році. Пам'ятник зведений на могилу генерала, який посмертно (у 1965 р.) став героям Радянського Союзу.

10. На пам'ятник Н.Ф. Ватутин висаджували 4 вишневих дерев, добре збереглася тільки одна, решта відвисла від заморозків і навіть травневого тепла не могла б прокидати їх принаймні половину пишності першого.

344650 р.

11. Я повністю забув, пам'ятник Бикову пропонує вигляд Києво-Печерської лаври. У цьому підході я змогла подивитися на нього тільки з цього кута - припливний приплив туристів, які знаходилися в багатьох атракціонах фізично неможливим.

12. І продовжив мій шлях до Андріївський узвіз, мій шлях пройшов через Хрещатик, який перейшов на правильному місці на Майдані Назалесности (якось у транскрипці). Це задній вид!

13.00 р. Десь на підходах я зустрів будинок Національного банку України – дуже хороший будинок, я думав!

14. З тваринами, як це в куточках. І весь будинок в об'єктиві не хочу підходити.

р.

15.00 р. На Майдані я проходив через Михайлівську площу, яка відкривається з Михайлівського Золотоверхого монастиря, який будується нещодавно відновленою кафедральним храмом Архангела Михайла (праворуч). Вікі говорить, що це, ймовірно, перший храм в Росії, з позолоченим верхом. Був. У XII столітті до руйнування і відновлення. З XVIII століття збереглася дзвіниця.

,00 грн.

16.00 р. Я зустрілася з бразильським посольством у дворі. Не дивно, крім того, що будинок дерев'яний, вони навмисно залишають непластифікований шматок на куті, щоб показати його. В цілому, про пару десятків дерев'яних будинків залишилися в Києві, це, можна сказати, пощастило.

17.00 р. Таке слово для слова я мушу на перший день з св. Андріївського спуску і наступного дня після масовського пілфу на Тиомин Яр я знайшов себе в могилі Асдола ... (який там любить українську муву - давайте весело читати) Взагалі, виявилося, що немає вадіння князя Асстара і про джеїди Новгорода, теж, не все точне, але ім'я кріпиться довго і міцно.

18 років Не було на всіх страшних, виявилося, що рум'яни оселилися там давно (на тих, хто з Угорської області). Якось: «Ідоша Угра минула Київ, гора тепер викликає Угорське, і приходила до Дніпра, закріпивши вежами». Це записано на цей знак 1997 року будівництва.

19.00 р. У цьому парку стоїть церква св. Миколая, що належить до Української Греко-католицької церкви (також називається Уніат від Союзу Бреста в 1596 році, за якою частина Київського метрополісу визнала вищу юрисдикцію папи). Церква досить, кругла, але дуже мала.

20. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У передмісті є пам'ятник героям Крута (згаданий раніше). У 1918 р. біля с. Крути, коли виявилося, що деякі студенти та школярі Української Народної Республіки викинулися проти регулярних військ більшовиків. Історія також надзвичайно темна, але значно занеповнена.

р.

21. Тоді автобус взяв мене до Видубицького монастиря, який використовувався для того, щоб бути розташований на крутому березі Дніпра, а потім Дніпро відійшов від цього місця, зробивши свою чорною роботою.

р.

22. І справа була це: один раз (XI століття в XI) Михайлівський собор, якщо вірити літописи, можуть сперечатися з розміром і помпою з Софіям Києва. І тепер він такий камерний храм. Виходить, що над спорудженою на місці прибережного язичкового храму, великий храм був в небезпеці руйнування через води Дніпра, які ділігентно змивають крутим пагорбом, на якому розташовувався храм. І незважаючи на те, що в XII столітті архітектор Петро Мілонег був побудований унікальний підпірний стіну, а також виловив в літописах, в одному місці, на якому не відомо, більшість храму згорнулися вздовж берега в річку. Тепер передній кінець залишається в історичному рожевому кольорі з добре перегляданою кладкою, а відновлена прибережна стіна відбілюється.

23. Решта монастиря була побудована набагато пізніше в традиційному українському стилі бароко (виходить, що бароко скрізь мав власний!). Тут, наприклад, за циклом пірамідальних поплярів (за легендою, пірамідальні попляри – це гравіруючі сестри хаплесного Пгаетону), є братські корпси – це клітинка.

24. У передмісті помітний камінь - тут, серед багатьох інших, поховано Владимир Алексеевич, професор анатомії Київського університету імені св. Володимира. Як написано напис на пам'ятник, професор Бец є засновником дослідження центральної нервової системи, а не менше!

25. Є така легенда про походження назви цього місця - Видубичі, що коли, після хрещення Русі князем Володимир Святославич, ідоли давнього бога були переповнені, які були рубані, які збивалися з скибками, ідолом Перуна-Домдерера перевели на Дніпро. Справедливість, терористичні наслідки відриву заміського бога, побігли уздовж берега для ідолу і витісняли "Погляд, Перу!" - Свербіж, потім, дорого! Це про це місце він плавав, тут храм і влаштував Старі живинці, на його місці монастир і прокладав пізніше, щоб, нарешті, викорінення.

26. Наступною зупинкою стала Музей народної архітектури та побуту в Пирогово. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Експозиція повна з реальних будинків і споруд, що перевозяться тут в частинах з по всій території України. Сама виставка знаходиться в історичній місцевості. Різниця між цими ділянками величезна, і я зумів подивитися тільки на підгину частини.

27. На в’їзді є два вітропроводи – вітропроводи. Виявляється, що ці не слабкі будинки стоять на кам'яних стійках і можуть перевернутися за вітром акі соняшники за сонцем (чоловік була дівчина – вона була її вини).

28. Для цього 1-2 людей можуть перетворити весь будинок в правильному напрямку. Леза на вітринах від 4 до 8, в залежності від необхідної тонкості і швидкості шліфування. Але чим вище швидкість, тим сильніше знос. Тому на більшості вітротурбінних лезах в середині - 6.

29. З тих пір, як багато туристів з антропоїдами, за цей час, було дуже мало хороших фотографій. І просто в равликах. Ось про те, як жила собака!

р.

30. Ось ще один шматок. Будинки були побудовані за допомогою каркасної технології з дерев'яних брусків, змащених глиною і побілкою. Дерево на берегах Дніпра була невеликою, а її якість не була хорошою, але глина була дуже добре. Багатий селяни вже могли дозволити будинок як каркас-сухий – коли дошки забивалися між вертикальними брусками. І навіть покрівля крила не тільки соломкою, але навіть помирає. Дизайн в основному однаковий, але якість вище.

31. Традиційна, так звана трибана (складається з трьох рядових відсіків з власним куполом кожний) Церква св. Параскогови XVIII століття з Черкаської області. Побудований з шестигранного дуба. Темний, страшний, але автентичний!

р.

32. Ось будинок з мінімумом страждань, сходження рами, я зміг захопити. Про те ж саме будинок. Трохи більше і Приізба (щось так називається валиком, я не гадаю) це помилково і запечена.

33. Але з інтер'єрами в загальній неприємності - все вийшло, як в молоці, так як постійно хтось змащився поруч і спробував порізати під ліктя. Але це фото обов'язково від Шевченківського будинку. Навіть кобза висить на стіну - зліва від ковпачок. Не було більше інтер'єрних фото. І в цілому мені довелося перевернути півдороги і повернутися назад - прийшов час до Софії Києва (за офіційною версією)... і телефон з походом до сату.

34. Наступного дня я вперше пішов на ботанічний сад Національної академії наук України. Для бузків почали цвітати швидко в місті, а в Боті. сад величезний ... сиренгаріум, в якому слово! І це шлях Я ходжу до.

35. Але я ніколи не спійманий диким цвітінням, тепер це, ймовірно, вже там, а потім я мав вибрати, який шматок, щоб взяти картину. Ось так.

36.00 Р Як це Добре, але не те, що очікується. Повідомляйте мене, коли я знаходився.

р.

37. Поблизу виросло дерево, яке не стежить за квітами. Хто є експертом, то розкажіть мені, який вид вишні / яблуню або який інший абрикосин.

38. Я зроблю твіт спеціально ближче!

р.

39.00 р. Після того, як частина з садом, я знову зробив впевнений крок до зібраного Андрєєвського спуску. Десь автобусом, і більше пішки. У безпосередній близькості – на вул. Десятинної, я промив рукавом з носовим липанням з стіни. Гоголовський. Але очі не однакові, явно не те ж ... і не там (рок, ебать живопис). Вважається, що потирання носа може позбутися від невеликого нежить - не перевіряють.

40. На іншій стороні вулиці в безпосередній близькості від церкви св. Андрія, стояв коліно перед красою Проні Прокоповна, Самвірід Петрович Голохвастов. Потерти, як я розумію це, прийняти бджоли на воронку Голохвастов і батут панів. Проні!

р.

41. Тексти пісень, а це означає: Вона є, мій краса. Церква Андрія Растреллі нелюблена, але видатна дитина. Невірно добре і грати на найбільш ніжних рядках моєї слабкої душі.

42. Ось вид спуску! У центрі оригінального будинку з верхнім замком - будинок Рахарда, будинок, будинок з незадовільною долею. Після того, як власник вирішив зробити оригінальний готичний готель, але помер. Дружина скасувала всіх готівок і приварила з будівельниками. Вони завершили звичайну конструкцію, і, нарешті, вставляють пляшки шишки в труби. Приїжджають гості, а вночі труби розтушилися так багато, що вранці багато вже побачили привиди. Доля готелю не працює. Тоді були тільки ті, хто не жив, зокрема, іграшка майстер з рідкісною назвою Річард. Діти зникли у дворі весь час, і весь будинок згодом стала відомою його назвою. А потім знову щось не зростало разом, а потім знову ... тут він зараз, безхилого і дошки.

43. На будинку No 13 в тіні промалюється на лавці самотні Булгаков. Але він не дуже дається бути самотнім - сидіти на лавці біля Майстера, черга страждає! Я просто намагався розібратися, що робити, сезон. Ось ми йдемо.

44. І тут сам Турбін Будинок, навіть знак з номером будинку вказує Олексійівський спуск.

45. На самому кінці Андріївський узвіз є елегантні будинки, в одному з них є музей однієї вулиці, повністю присвячений історії Андріївський узвіз. До речі, в українській мові для позначення таких непопулярних вулиць, використовується слово воздіз, яке не вказує на те, чи є він спуском або сходженням. І взагалі кажучи, номер будинку йде знизу вгору. Так ви можете сперечатися на передгір'я або передгір'я (уважні тури).

46. Перед тим як залишити, я побувала про те, що я розповідав, що на лівому березі Кіото Парк. Якщо Москва бере існуючі столи до своїх рідних міст, то Київ древній. Так давній столиці Японії впав в цю вузькому колі. У цьому випадку парк однойменної назви був розбитий, з неминучою невеликою пагодою і ставкою (без карпа). А також висаджують алею вишні з вишневими гілочками.

47. Вони просто висаджували, вони не встигли швидко виростити, але щось вже можна оцінити.

48. Ми сподіваємося, що принаймні більшість з них зможе звикнути до порівняно прохолодного клімату Києва.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное