Григорій Чернов: бджільництво та продовження життя

Добрий день, дорогі читачі! У день до того, як у нас була можливість відвідати бджоляра з півріччю досвіду Григорія Денисовича Чернова, і ми попросили його поділитися з читачами нашої газети секретами бджільництва.

- Григорій Денисович, розповісти мені, як ви вирішили зробити такий непростий бізнес, як бджільництво?

до Мій батько був бджоляром. Після того, як ми пішли в П'ятигорськ і приносили п'ятдесят походів. Виготовляти бджільництва не так просто. Я допомогла батькам і отримував серце на ньому. Я бджільництва, звичайно, не те, що мій батько мав. Всі мої бджоли підходять в 13 вуличках, бо це справа для душі, і кожен день є основною роботою, там було просто не вистачає часу.

- Скільки сімей ви маєте в одному бджільництві?

- Як правило, один або два, в залежності від його розміру, або ви думаєте, скільки бджіл у мене є? Акумулятор побачив, що багато бджіл були на фермі. Моя дружина і мені нічого не приховувати, ми взяли її до нашого бджоляра, відчинили живу і сказав: «Оцінка пальзи». І вона просить, «Як я їх підрахував?» Ну, ми сказали її, що ми залишаємо зараз, і ви захочете їх все з кабіни, і ви можете розраховувати їх, як тільки вони літати. Вона сказала: «У вас є 17 парних колоній, право? й

- Чи потрібні бджоли? Чи потрібна спеціальна допомога?

- Абсолютно. І якщо у вас є однакова велика сім'я, і кожен любить медика, то догляд повинен бути вдвічі більше. Я походжу на 17-24 кадри, і кожен ретельно потрібно побачити, як вони роблять, чи одягають мед, чи встигають його перекачувати.

до Як ви знаєте, що це час для накачування меду?

- При закінченні роботи бджільни завжди ущільнюються медом. Накачування меду з каркасу з незбираними медовими інгредієнтами, ви дуже ризикуєте: це може бути незрілим і просто ферментом. Ми побачили, що все було ущільнено – вішалка. Поведінка є працівниками, і вони потребують постійної роботи, і якщо вони не мають роботи, вони можуть літати всю сім'ю в пошуках нового.

- Тепер травень, тому час на насос травневого меду?

до Тексти пісень, а це означає: Це завжди дивує мене, коли люди думають, що. Травневий мед - це назва, яка не завжди вірна. Іноді моя дружина і я накачував травневого меду в квітні – це все залежить від того, чи є ранньою весною або пізною. Майський мед першого кроку, найсмачніша і здорова, майже ніколи не цукру.

- Соон, більшість людей купують цей чудовий продукт. Поділитися з нами спосіб не бути обманним і дійсно купити мед.

до Це простий, справжній мед завжди однорідний, колір в всій банці повинен бути однаковим. Є кілька старих способів перевірки. Коли ми йдемо на покупку меду, ми приймаємо регулярну серветку з нами. Ми попросимо продавця опустити половину чайної ложки меду на ньому - якщо її розбавляють, то через п'ять хвилин "чистка вийде": на краю краплі серветка поглинає воду і стане вологою. Є ще один цікавий спосіб, але він підходить тільки для свіжого меду. Беремо тарілку, залийте на столову ложку меду там, змащуємо, залийте воду і починаємо змішати круговими рухами. Мед, щоб говорити, має «добру пам'ять», і набуває форму медомогів.

до Який вид меду ви отримуєте?

до Відповідність досить проста – де ви берете бджіл, ви отримаєте такий мед. Мій два друзі і я, як аматорські бджоляри, які подорожували майже однаковий маршрут щороку. Перш за все, травне мед, його закачують в домашніх умовах, це переважно з акації, так як він спочатку цвіте, і трав'яні. Потім як цвіте: соняшник, гречка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

- Нерідко інші продукти бджільництва продаються разом з медом, наприклад, прополісом. Чи корисні вони?

- Прополіс незамінний клею бджільництва, бджіл охоплює всі тріщини з ними, просочують їх житло так, щоб все було чистим і без мікробів. Для людей цей продукт незамінний, він має дивовижні бактерицидні властивості, за допомогою яких ми часто лікуємо онуки.

Думка для себе: які сили повинні застосовувати речовину при лікуванні променевої хвороби? Є інші продукти бджільництва. Наприклад, bee podmray. Якщо це так буває, що не всі бджілки пережили взимку, в будь-якому випадку їх не відкидають - висихають комахи і в сумці. Настоянка з бджолиного субпеасану допоможе вам залишитися здоровим і запобігти деяких захворювань.

Не менш важливим продуктом є перга, так званий пилок, оброблений бджілами. Має безліч властивостей, але в сім'ї береться як засіб для підвищення гемоглобіну, 1 ч.л. 20 хвилин до їжі тричі на день і все нормально.

Читати далі:Історія успішного лікування лімфоми Ходгкіна з харчуванням

Історія позитивного відключення особи, яка пропонує зупинити скаргуДля виготовлення настоянки візьміть 1 склянку бджільництва, рубайте, залийте в літрову банку, залийте горілкою і настоюйте протягом трьох тижнів. Візьміть по-справжньому, дозування залежить від віку: як старі ви - так багато крапель вам потрібно, один раз в день після їжі протягом місяця. Ви можете повторювати один раз на півроку, і ви будете мати відмінний імунітет.

Ці здорові продукти бджільництва дають мені і родину життєво важливість і здоров'я. І найголовніше, все природно.

Господи, Григорій Денисович приготував нас на чай з чудовим травневим медом. Ми спробували на ньому методи тестування якості, запропоновані нашими бджолярами, і мед не тільки дуже смачний, але і самий природний.

Автор: Валентина Менщікова

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: hozvo.ru/news/your_health/grigoriy_chernov_zaymis_pchelovodstvom_i_prodli_sebe_zhizn/