Пошук технологій та придбання дешевих квитків.
Автор: Я летю від Києва до Дубаю і назад за 99 доларів до Bankgkok за 399 доларів, і у мене є багато таких прикладів. Я добре знаю, що часті поїздки не синонім з високою вартістю. Під час подорожі до далеких відстаней, це авіаперевезення, що робить левову частку бюджету.
У цій статті я розповім про те, як шукати найбільш бюджетні пропозиції авіакомпаній, як відстежити акції, розповісти про технологію придбання авіаквитків онлайн, розповісти про авіаперевезення, секрети вибору місць в салоні повітряного судна і багато іншого.
І як бонус, чудові поради про те, як TOTAL БЕЗКОШТОВНО зробити зупинки в Мальдівах, щоб плавати в бірюзовому індійському океані!
р.
Як дізнатися, які авіакомпанії літають в аеропорт / з міста, ви хочете?
Як правило, при плануванні поїздки я завжди їду на сайт аеропорту, перевірте розклад там, наявність додаткових послуг (наприклад, я знайшов спа-центр і басейн в аеропорту Дубаї під час довгого з'єднання, приголомшливий екскурсійний тур аеропорту Франкфурт), карти терміналів, як дістатися до / і аеропорту тощо. На сайті ви можете ознайомитися з переліком авіакомпаній, які літають там, особливо для невеликих аеропортів, де літають переважно недорогі авіакомпанії.
Ось приклад аеропорту Меммінгене, колишнього військового аеродрому в південній Баварії, тепер займає кілька рейсів WizzAir і Ryanair. Сайт аеропорту списує міста, в яких є повідомлення.
Сторінка аеропорту на Вікіпедії, в багатьох випадках ще швидше, наприклад, я хочу знати, які авіакомпанії діють рейси з Гонконг в Сінгапур.
Перевагою цього маршруту є простота і видимість, я можу побачити всі авіакомпанії, я можу дізнатися, де кожен з Hong Kong летить. Не всі авіакомпанії представлені на авіаперевезеннях.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Авіакомпанія з авіакомпанією.
Тут, наприклад, є пункти призначення WizzAir з Києва:
Сайт SkyScanner - www.skyscanner.com.ua/cheap-flights-map
Просто підберіть аеропорт і ознайомтеся з цими рейсами.
Ще одна карта на карті Google виглядає недорогим, ніж Lowcostmap.com:
Пошук сайтів, таких як «що летить з міста А до Б.» Приклад: www.whobudget.com
Я не використовую цей метод, я не знайшов хороший сайт.
Як відстежувати акції авіакомпанії?
1,1 км Підпишіться на розсилку всіх основних авіакомпаній / нижчих авіакомпаній, які літають з міста. Компанія UIA, Aerosvit, WizzAir, Lufthansa, Air France/KLM, Czech Airlines, LOT. Ті, хто цікавиться. Глобальні авіалінії, як правило, пропонують акції, які застосовуються в певній області, тому не достатньо просто «як» загальна соціальна медіа-сторінка авіакомпанії. Але, наприклад, British Airways, AlItalia з Києва ніколи не пропонує нічого цікавого у своїх розсилці. Про акцію авіакомпанії ПЕРША. Якщо ви не повинні літати в будь-якому місці - просто видаліть літеру, АЛЕ практично всі мої подорожі починаються з цікавим промо-тарифом в бюлетень, адже світ величезний і практично все створений для подорожі :
Звичайно, запаси різні. Авіакомпанія Lufthansa періодично пропонує дуже приємні тарифи на Мексика, Південна Америка, Азія, іноді Африка.
Наприклад:
Від Європи до США (особливо Нью-Йорк) ви можете, як правило, літати за $ 500-700, крім піку літа і робочого часу від 15 квітня до 15 вересня.
І в Західній Африці, колишні колонії Франції акції практично нестійкі, оскільки вони зазвичай з'єднуються з Європою на 1-2 авіакомпанії.
Існує безліч подібних прикладів.
2. Моніторинг тематичних розділів форумів, читання новин на сайтах туристичних агентств, дотримуйтесь розподілу агрегаторів сайтів для пошуку авіаквитків тощо.
Тут ви знайдете деякі несподівані новини та акції авіакомпанії, які ви пропустили з джерела, цікаві пошуки інших користувачів і т.д.
3. У Після того, як щось довге пошук або літати щось десь, а потім кілька місяців, щоб побачити рекламу Google з банерами цієї авіакомпанії.
Особливості формування тарифів:
1,1 км Вартість авіаперевезення за бюджетною авіакомпанією складається з окремих тарифів HERE + NAZAD, які підлягають підсумковуванню.
При польоті в одному напрямку, вартість квитка не змінюється.
2,2 км Політ традиційною авіакомпанією в одну сторону є тільки трохи дешевшим / тим же / значно дешевшим, ніж квиток тут і є.
3. У Прямий рейс від А до Б практично завжди дорожче, ніж запропоновані конкурентами варіанти передачі.
4. У Обов'язково ознайомтеся з умовами тарифу!
Що звернути увагу на:
- швидкість повернення або ні, якщо так, з якими умовами, з яким штрафом.
- штраф за не показувати відправлення
Використовуйте послідовність сегментів: в найдешевших тарифах ви не зможете використовувати індивідуальні сегменти або використовувати маршрут неповноцінно.
Приклад: Київ-Франкфурт-Сінгапур та Сінгапур-Франкфурт-Київ. У цьому випадку, коли літають туди, ви не зможете «сидіти» у Франкфурті, а весь квиток буде скасовано.
Лайвер – перебування в транзитній точці до 24 годин. Це зазвичай безкоштовно.
Наприклад: Ви плануєте літати з Києва до Бангкока через Стамбул, Turkish Airlines працює два рейси в день в Стамбул. Так, при виборі рейсу ви можете спланувати маршрут так, щоб ви могли літати до Стамбула на ранковому рейсі, погуляти по місту і полетіти ввечері замість вибору короткого з'єднання.
Уважайтеся, що цей варіант при виборі маршруту подорожі, це безкоштовна можливість хоча б мати чашку кави з видом на Босфор у разі вище прикладу :
Stopover – перебування в транзитному пункті більше 24 годин. Ви можете сплатити або безкоштовно.
Приклад:
Emirates пропонує безкоштовну зупинку до 96h в Дубаї на шляху туди або назад, якщо ви літаєте через Дубай.
У деяких тарифах передбачена можливість платної зупинки (зазвичай 50-100 доларів), тобто можливість залишатися на деякий час у транзитному пункті. Це може бути відмінна ідея для комбінованого маршруту.
р.
Досвід вільного перебування в Мальдівах:
Під час пошуку на сайті SkyScanner.net знайшов дуже цікавий варіант поїздки в три країни за дуже гарною ціною!
Еміратів не літають в Київ, але має угоду з Aerosvit, МАУ та FlyDubai на сегменті Київ-Дубай для подальших з'єднань з рейсами Еміратів.
Я отримав цей маршрут за ціною $ 650 за гравця в обох напрямках:
На сайті www.emirates.ua виявилося, що з Дубаю до Коломбо 2 рейси в день.
Прямі рейси авіакомпанії Maldives (Male Airport), тобто з проміжною зупинкою повітряного судна. Дубай-Бангкок-Гонконг, Дубай-Коломбо-Сінгапур та ін.
Що таке, якщо пасажир летить до кінцевої точки в проміжному випадку, він просто сидить в площині протягом 1 години під час зльоту.
Я дивився на правила тарифу і бачив два цікаві речі - безкоштовний зупинок в Дубаї і оплачується в Мальдівах :
ТАК. Сплави
ДЛЯ ЗДОРОВ'Я
04 СТОПЕРС PERMITTED USD100 - 04 СТОПЕРС БЕЗКОШТОВНО КАРЕ DXB
ПЕ. ПЕНАЛТИ
ДЛЯ ЗДОРОВ'Я
РЕЗУЛЬТАТИ ДОБАВЛЯЮТЬСЯ:LESS USD75.
Я назвав представника Еміратів і дізнався:
- Лайвер, тобто перебування в проміжній точці до 24 годин - безкоштовно, тобто в цій ситуації можна літати до Мальдів вранці і літати ввечері, або вночі.
- зупинка - більше 24 годин + $ 100, тобто ви можете залишитися в Мальдівах протягом декількох днів.
Для одного квитка Ви можете відвідати Colombo, Дубай, Мальдіви.
Про транзитну зупинку в Дубаї:
www.emirates.com/en/russian/plan_book/dubai_stopovers_on_arrival/dubai_stopovers_on_arrival.aspx
Запит на візу на сайті Еміратів:
www.emirates.com/en/russian/plan_book/essential_information/visa_passport_information/uae_visas.aspx
Я не даю купити цей квиток онлайн з подальшою зміною бронювання і купив квиток в агентстві, в якому кваліфікований співробітник міг 1 перший вибрати маршрут Київ-Коломбо, а потім 2) так регулювати рейси, щоб ми приїхали в Мальдіви ввечері, і продовжував подорож вранці, тобто припинили безкоштовно!
В кінці маршрут виглядав так:
І Мальдіви абсолютно безкоштовно!
р.
Де купити квиток на літак?
1,1 км Авіакомпанія.
Як правило, авіакомпанія стягують 30-100 євро за свої послуги. Сучасні люди в касовому реєстрі не йдуть з одним словом.
2,2 км У касі туристичного агентства
Туристичні агенції мають можливість дуже гнучкого пошуку квитків у глобальних системах бронювання «Amadeus» та «Galileo».
Впродовж тривалого часу винайшли глобальні системи бронювання, а саме для агенцій і касових відділень, коли не було продажу в Інтернеті.
Бюджетні авіалінії не представлені в цих системах бронювання, іншому варіанті для них. Агрегатори авіалінії - це свого роду онлайн-агентство, які також підключені до системи бронювання.
Якщо ви не можете придбати певні напрямки на сайті авіакомпанії, але через агентства ви можете. (Приміром, більшість рейсів МАУ та Етихаду)
Дешево купити квиток на літак за напрямом авіакомпанії і купити квитки на літак. Так тримати цей варіант на увазі.
У туристичних агентствах можна придбати квитки як на регулярні рейси, так і на «гарячі» вільні місця для чартерів. Зберігайте цей варіант на увазі.
3. У Інтернет:
- на сайті авіакомпанії
Я зазвичай купую квиток безпосередньо з сайту авіакомпанії. У цьому випадку, в разі будь-яких нюансів, я знаю, що я буду справу з авіакомпанією безпосередньо, а не з посередництвом.
Дешеві авіаквитки за напрямом ONLY онлайн, їх рейси не присутні в глобальних системах бронювання, а тому не з'являються на більшості агрегаторних сайтів.
- на сайті агрегатора для пошуку авіаквитків
Я зазвичай використовую такі портали тільки для пошуку авіаквитків, доки не мала ситуації, де вартість квитків значно нижче, ніж безпосередньо на сайті авіакомпанії, але такі випадки не є однозначно, судячи з звітами на форумах.
Моя алгоритм пошуку польоту:
1,1 км Пошук авіаквитків на сайті агрегатора
2,2 км Пошук і покупка знайденого рейсу на сайті авіакомпанії
3. У Покупка в туристичному агентстві при відсутності інших варіантів.
Агрегаційні сайти:
Веб-сайт: www.anywayanyday.com
Сайт: www.kayak.com
Веб-сайт: www.expedia.com
Веб-сайт: www.onetwotrip.com
Сайт: www.skyscanner.net
Сайт: www.pososhok.ru
Сайт: www.aviasales.ru
і
Türkçe, English, Українська...
Спецпропозиція: Дніпропетровськ-Дніпропетровськ от 24.03
Є багато агрегаторів сайтів, у всіх є деякі переваги, недоліки і їх чіпси, я розповість про тих, які я використовую.
Я люблю дизайн, тому на anywayanyday.com Величезні номери і листи, літаючий літак, додаток iPhone, який визнає запит голосового пошуку.
Ми намагаємось шукати рейс з Києва до Коломбо 4-11 квітня:
Для $1,087:
Р
Другий пошуковий двигун я люблю для його дизайну є однимдвастриптиз.com.
Також більш ніж $ 1,100, в цілому, в цьому тесті краса і витонченість дизайну показали свою повну нестійкість.
р.
Дуже рекомендую сайт pososhok.ru!
Звичайно, має морально застарілий дизайн, але є відмінна риса – «архітектурна матриця», тобто розподіл нижнього тарифу на сусідні дні за календарем.
Як правило, цей варіант доступний тільки на сайті авіакомпанії, які продають авіаквитки за переліт, дивіться нижче в розділі «Авіакомпанії, що літають за своїми рейсами, дивіться нижче в розділі «Авіакомпанії, що літають на літак».
На сайті: www.buruki.ru
В цілому, дешевий варіант був знайдений!
р.
Ще один популярний Веб-сайт aviasales.ru
Я не користуюсь цим, я не бачу нічого особливого про це, але він знайшов хороший тариф!
Але SkyScanner пропонує пошук недорогих авіакомпаній і завдяки цьому, після натискання на пропозицію «І ви гнучкі у виборі», я отримав можливість літати ще дешевше – за $ 551!
Варіант від FlyDubai Airlines:
Але найпопулярніший західний ресурс kayak.com знайшов той самий рейс за $ 559.
Цікавий каяк хінт: до закінчення дії Lufthansa був 1 год (до 24.00 понеділок) коли я вирішив купити квиток. Після заповнення всіх полів в певній точці, операція не пройшла, я назвав банк, чекав довгого відгуку від оператора і т.д.
У 24:00 всі тарифи змінилися в великому шляху, потім я пішов до Каяк і знайшов тариф навіть за 50 доларів менше, ніж я планував купити, каяк перенаправив мене на американський (!) сайт Lufthansa, де була доступна хороша акційна ціна (після всього, це було понеділок в Сполучених Штатах).
Після цього я зустрів пару інших порад, щоб перейти до Американської версії сайту Lufthansa для покупки, так як є дешевші ставки.
Вказаний вище показує, що ідеальний пошуковий двигун не існує, кожен мандрівник має свої переваги в цьому плані.
Тому я рекомендую спробувати кілька варіантів. Навіть на такому простому прикладі перші пошукові витрати $1,180, кращі варіанти були знайдені за $680, а після гри з датами за $550!!
Я можу купити квиток з flydubai.com. Однак, якщо різниця в ціні є значним - ви можете купити на сайті пошуку, то вибір на вашому розсуд.
Це недорогий, але з'єднання пропонують відмінні в цьому напрямку!
І кілька порад:
Ще однією важливою перевагою пошукових систем-агрегаторів є складання цікавого маршруту з урахуванням партнерських угод між авіалінією, наприклад, SkyScanner запропонував маршрут Київ-Бейджінг-Гуанчжоу і назад авіакомпанією Aerosvit на плечі Київ-Бейджінг і двома різними авіакомпаніями на плечі Пекін-Гуанчжоу. Загальна вартість склала близько $650.
При пошуку авіаперевезення в США обов'язково використовуйте сайт bing.com/travel
Пропонується прогноз цін - зайдіть квиток зараз або почекайте. При виборі рейсу Нью-Йорк в Чикаго чекав 3 тижні і купив квиток 2 тижні до вильоту за найнижчою ціною.
Крім того, 3 авіакомпанії запропонували ту ж ціну, подивились на сайтах всіх трьох авіакомпаній і припинили в Delta Shuttle, які в той час як на рейсі пропонують безкоштовне пиво і бутерброди, я люблю приємні дрібниці!
Що робити, якщо операція не проходить?
Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.
Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації
Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.
Що таке бонусні програми авіакомпанії?
Це програми, які одночасно є авіакомпанією або альянсом, що дозволяє накопичувати милі як для рейсів, так і для інших послуг.
Моя порада:
Завжди перевірте умови бонусної програми до літа, навіть якщо ви використовуєте авіакомпанію вперше.
- зареєструвати та пред’явити номер учасника при реєстрації в аеропорту та / або під час онлайн-реєстрації
- читати список партнерів (готелі, компанії з прокату автомобілів, подорожі тощо) Ви не повинні давати хороший бонус, тому що ви не знаєте. Ваш безкоштовний рейс може бути ближче, ніж ви думаєте.
- Запитайте, чи є авіакомпанії, що входять до складу одного з авіакомпаній, оскільки їх бонусні програми сумісні, UT попросіть це перед тим, як ввести номер учасника на бронювання, оскільки краще надсилати миль заздалегідь до авіакомпанії, де у вас є більше з них / або де є кращі умови для економії миль.
Деякі милі мають невизначений час накопичення, де потрібно використовувати їх кожні 2-3 роки або літати цю авіалінію, щоб зберегти рахунок.
Для внутрішнього рейсу зазвичай займає 10-15 тис. миль, за рейс всередині Європи 20-30 тис., за трансатлантичний рейс 50-70 тис.
Відомий, але часто неперевершений "ви все ще б***" © з року до року робить свою бонусну систему гірше і гірше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Скупчення і використання миль є предметом окремого звіту, це дуже цікава річ.
Основні авіаційні союзи:
Авіакомпанія Airline Alliance – партнерська асоціація авіакомпаній, що дозволяє досягти більшого рівня міжнародної співпраці в сфері комерційного авіаперевезення. Авіалінії в межах союзу зберігають свою правову незалежність, але при цьому визнають такі елементи, як система бронювання, бонусна програма для пасажирів з авіаперевезеннями, вводять спільні рейси та координують розклад рейсів.
Для нас пасажири, це важливо при виборі авіакомпанії за поточною участю в конкретній бонусній програмі, всі інші речі рівні.
Як і можливість використовувати повітряні проходи (AirPass)
Ось приклад літальних апаратів Austrian Airlines у прямому ефірі Star Alliance:
Що таке повітря?
Це єдиний квиток в межах регіону, континенту, декількох континентів або навіть цілодобовий прохід.
Якщо ви хочете дізнатися більше, то тут ви йдете:
www.staralliance.com/en/fares/regional-fares/
www.oneworld.com/flight/round-the-world-fares/
www.skyteam.com/en/your-trip/Travel-Passes/
Приклад кругло-світового проходу на 6 континентах, оціночна вартість 4-6 тис. дол. з усіма комісіями та податкими.
На свій власний досвід подорожі з повітряним проходом я був зацікавлений тільки в Південній Америці, але я не купив його, адже через десятки різних комбінацій маршрут склав 30% дешевше, ніж аналогічний прохід.
Він уклав, що авіаперевезення є варіантом для тих, хто не обмежений бюджетом.
Мій приклад - 6 рейсів в Південній Америці за 750 доларів, немає недорогих і дистанцій величезний факт:
Управління бронюванням:
Щоб дізнатися статус бронювання або переконатися, що все добре, якщо ви придбали квиток через сайт агрегатора або агентство, ви можете використовувати чотири способи:
- через сайт авіакомпанії в розділі «Менеджмент бронювання»
Зателефонуйте в контакт-центр авіакомпанії
Для авіакомпанії Sabre на основі (Aeroflot, AirMalta, Jetairways, Ефіопські авіалінії та ін.), бронювання можна перевірити на сайті www.virtuallythere.com
- через сайт системи Amadeus chekmytrip.com
через сайт Galileo viewtrip.com
На сайті авіакомпанії ви можете вибрати місце, замовлення / змінити харчування, вибрати додаткові послуги і т.д.
Як правильно вибрати місце в салоні?
Незважаючи на те, що всі авіалінії літають на однакових моделях літаків, розташування кабіни істотно відрізняється в залежності від авіакомпанії і навіть на конкретній дошці.
Я дуже рекомендую sitguru.com.
Приклад місць в салоні, Airbus A380 (економічний клас):
Де зберігати історію польоту?
Також є кілька таких сайтів, але я вибрав найкрасивіші з візуальної точки зору, тут є статистика: airdiary.net/alexcheban.
При введенні рейсу система імпортує всі дані, включаючи кількість рейсу.
175194
mailaware.com - цей сайт пам'ятає конкретний маршрут на карті (як вона варіюється в залежності від вітру, погодних умов і т.д.) конкретного рейсу в певний день за останні 4 місяці.
Важливе повідомлення:
У багатьох країнах є винятки до правила, наприклад, в Китаї, абсолютно різні структури для купівлі квитків та ціноутворення.
У Непалі немає інтернету або бронювальної системи на внутрішніх рейсах, ми в агенції просто бронюємо від $ 120 до $ 70 за квиток Похара-Катманду, квиток було написано на бланку вагу вручну після виклику «де-небудь в центрі»
Професійні мандрівники навряд чи знайдуть щось нове в цій статті, але новачки неодмінно відкриють цікаві ідеї та факти. Однак я б подякував, якщо ви поділитеся досвідом, посиланнями, порадами в коментарях, я з радістю оновлюю посаду для отримання додаткової інформації на тему.
Не знаю, що я не знаю.
На жаль, не завжди можна літати дешево з вашого міста. Якщо держава затримує політику монополії та переносить недорогий дохід від ринку, якщо є тільки один перевізник на лінії, тарифи запрошуються, щоб піднятися на викривлення фігур.
У цій ситуації технологія пошуку дешевих квитків безцінна.
Я шукаю свої коментарі та уточнення :
У Вас є приємна і бюджетна поїздка!
до 1 2 3 4 5+
Корисні авіалінії:
Список недорогих країн: en.wikipedia.org/wiki/List_of_low-cost_airlines
Авіаційний флот і вік літака: www.airfleets.net
Сайт пам'ятає конкретний маршрут на карті (як він варіюється в залежності від вітру, погодних умов і т.д.) конкретного рейсу в певний день за останні 4 місяці рейсу.com
Журнал реєстраційних номерів щитів, які виконують рейси, тобто модно подивитися, де за минулий місяць вилітають певні літаки: рейс24.com
до Які місця добре і зручні, і які не є, схема салону різних авіакомпаній: www.seatguru.com, sitexpert.com/, www.airlinequality.com/Product/seat_intro.htm
На сайті www.flightstats.com ви можете дізнатися (і відстежувати) конкретний рейс, а також переглянути талон прибуття практично всіх основних аеропортів.
Де ви зберігаєте статистику польоту? Найкрасивіший і візуальний сайт – літій. net/alexcheban. Slightly найгірший графік тут: www.flightmemory.com/, openflights.org
Ви повинні провести ніч в аеропорту? Читайте відгуки та секрети, знайти тихе місце в якомусь відокремленому куті: www.sleepinginairports.net
Як знайти безкоштовний інтернет і роз'єм зарядки: www.atlarge.com, Airpower.pbworks.com і Airpower. JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Відгуки авіакомпаній: www.airlines-inform.ru
Джерело: alexcheban.livejournal.com