Інфрачервоний Київ

Написання блогера elektraua

Якщо ви попросите мене, що місце в Києві я люблю найбільш, я неодмінно буду називати Подолу. І це не просто Андріївський спуск. Старт від Поштової площі і до самої Щекавицької, від Контрактової площі і до ландшафтної алеї. Я не забув нічого. На пейзажі готується чудова кава, тільки для неї варто знову піти. І Гостинний Двор? - О, це право. Будь-який, хто отримує на Поділ вперше запам'ятається йому назавжди і хоче повернутися. Знову у мене є незвичайний вигляд Києва. Поки хтось буде змушений приїхати до Києва.

Сьогодні в лінзі інфрачервоний Київ. Коротка прогулянка по Старому місту.
28 зображень

1,1 км Старий Київ

Якщо ви попросите мене, що місце в Києві я люблю найбільш, я неодмінно буду називати Подолу. Будь-який, хто отримує на Поділ вперше запам'ятається йому назавжди і хоче повернутися.

На оглядовій палубі біля церкви св. Андрія.

р.

2,2 км

3. У Візьміть сходи до замку Річарда. Замок знаходиться на літописній горі, він також називається «Замок Ріхарда – Левсер». Назва Віктора Некрасова на честь царя Річарда Лева.

4. У Ліворуч знаходиться будинок No 15, ака Річардський замок - Левер.

5. Умань вул. Володимирська.

6. Жнівень Гостинний двір просто за деревами

7. Церква св. Андрія.

, м. Київ

8. У Вид Подолу з оглядової колоди Андріївської церкви. На відстані можна побачити Подільський міст.

9. Навігація Ми збираємо вул. Володимирська. Попередньо проходив до Національного музею історії України.

_ Новини

10. Музей оточений прекрасним парком.

11.

Р

12. Пейзажна алея. Його родзинка – скульптури казкових персонажів. Принцеса на гору.

13 хв

, Україна

14. З історичного Верхнього міста відкривається мальовничий вид на Поділ.

15.00 р. Андріївський узвіз

Нещодавно Андревський відкрився після реконструкції, тут знову заслужили новий тротуарний камінь, а улюблені кафе. Андріївський узвіз - вулиця-музей і колись з'єднаний Старий Київ з торговим Подільським. Його назва отримала завдяки церкві св. Андрія.

Парк на договірній площі. У цій спеку іноді зима з'являється перед очима.

3610Р. 4200Р.

16. Андріївський узвіз

17. Музей Булгакова.

р.

18 років Гора Балд.

р.

19.00 р. Сходи в замок гори.

20.

21. Гавана міст через Дніпро.

22.

23. Позняк

Ми переїжджаємо до Позняки. Це новий, добре забутий старий парк.

24. Це дуже зелений зараз, ідеально підходить для IR-фотозйомки.

Р

25. "Нове дерево" в парку на Позняках.

26. ІЧ портрети досить страшні.

27.

р.

28.

Джерело: