586
Інфрачервоний Київ
Написання блогера elektraua
Якщо ви попросите мене, що місце в Києві я люблю найбільш, я неодмінно буду називати Подолу. І це не просто Андріївський спуск. Старт від Поштової площі і до самої Щекавицької, від Контрактової площі і до ландшафтної алеї. Я не забув нічого. На пейзажі готується чудова кава, тільки для неї варто знову піти. І Гостинний Двор? - О, це право. Будь-який, хто отримує на Поділ вперше запам'ятається йому назавжди і хоче повернутися. Знову у мене є незвичайний вигляд Києва. Поки хтось буде змушений приїхати до Києва.
Сьогодні в лінзі інфрачервоний Київ. Коротка прогулянка по Старому місту.
28 зображень
1,1 км Старий Київ
Якщо ви попросите мене, що місце в Києві я люблю найбільш, я неодмінно буду називати Подолу. Будь-який, хто отримує на Поділ вперше запам'ятається йому назавжди і хоче повернутися.
На оглядовій палубі біля церкви св. Андрія.
р.
2,2 км
3. У Візьміть сходи до замку Річарда. Замок знаходиться на літописній горі, він також називається «Замок Ріхарда – Левсер». Назва Віктора Некрасова на честь царя Річарда Лева.
4. У Ліворуч знаходиться будинок No 15, ака Річардський замок - Левер.
5. Умань вул. Володимирська.
6. Жнівень Гостинний двір просто за деревами
7. Церква св. Андрія.
, м. Київ
8. У Вид Подолу з оглядової колоди Андріївської церкви. На відстані можна побачити Подільський міст.
9. Навігація Ми збираємо вул. Володимирська. Попередньо проходив до Національного музею історії України.
_ Новини
10. Музей оточений прекрасним парком.
11.
Р
12. Пейзажна алея. Його родзинка – скульптури казкових персонажів. Принцеса на гору.
13 хв
, Україна
14. З історичного Верхнього міста відкривається мальовничий вид на Поділ.
15.00 р. Андріївський узвіз
Нещодавно Андревський відкрився після реконструкції, тут знову заслужили новий тротуарний камінь, а улюблені кафе. Андріївський узвіз - вулиця-музей і колись з'єднаний Старий Київ з торговим Подільським. Його назва отримала завдяки церкві св. Андрія.
Парк на договірній площі. У цій спеку іноді зима з'являється перед очима.
3610Р. 4200Р.
16. Андріївський узвіз
17. Музей Булгакова.
р.
18 років Гора Балд.
р.
19.00 р. Сходи в замок гори.
20.
21. Гавана міст через Дніпро.
22.
23. Позняк
Ми переїжджаємо до Позняки. Це новий, добре забутий старий парк.
24. Це дуже зелений зараз, ідеально підходить для IR-фотозйомки.
Р
25. "Нове дерево" в парку на Позняках.
26. ІЧ портрети досить страшні.
27.
р.
28.
Джерело:
Якщо ви попросите мене, що місце в Києві я люблю найбільш, я неодмінно буду називати Подолу. І це не просто Андріївський спуск. Старт від Поштової площі і до самої Щекавицької, від Контрактової площі і до ландшафтної алеї. Я не забув нічого. На пейзажі готується чудова кава, тільки для неї варто знову піти. І Гостинний Двор? - О, це право. Будь-який, хто отримує на Поділ вперше запам'ятається йому назавжди і хоче повернутися. Знову у мене є незвичайний вигляд Києва. Поки хтось буде змушений приїхати до Києва.
Сьогодні в лінзі інфрачервоний Київ. Коротка прогулянка по Старому місту.
28 зображень
1,1 км Старий Київ
Якщо ви попросите мене, що місце в Києві я люблю найбільш, я неодмінно буду називати Подолу. Будь-який, хто отримує на Поділ вперше запам'ятається йому назавжди і хоче повернутися.
На оглядовій палубі біля церкви св. Андрія.

2,2 км

3. У Візьміть сходи до замку Річарда. Замок знаходиться на літописній горі, він також називається «Замок Ріхарда – Левсер». Назва Віктора Некрасова на честь царя Річарда Лева.

4. У Ліворуч знаходиться будинок No 15, ака Річардський замок - Левер.

5. Умань вул. Володимирська.

6. Жнівень Гостинний двір просто за деревами

7. Церква св. Андрія.

8. У Вид Подолу з оглядової колоди Андріївської церкви. На відстані можна побачити Подільський міст.

9. Навігація Ми збираємо вул. Володимирська. Попередньо проходив до Національного музею історії України.

10. Музей оточений прекрасним парком.

11.

12. Пейзажна алея. Його родзинка – скульптури казкових персонажів. Принцеса на гору.

13 хв

14. З історичного Верхнього міста відкривається мальовничий вид на Поділ.

15.00 р. Андріївський узвіз
Нещодавно Андревський відкрився після реконструкції, тут знову заслужили новий тротуарний камінь, а улюблені кафе. Андріївський узвіз - вулиця-музей і колись з'єднаний Старий Київ з торговим Подільським. Його назва отримала завдяки церкві св. Андрія.
Парк на договірній площі. У цій спеку іноді зима з'являється перед очима.
3610Р. 4200Р.
16. Андріївський узвіз

17. Музей Булгакова.

18 років Гора Балд.

19.00 р. Сходи в замок гори.

20.

21. Гавана міст через Дніпро.

22.

23. Позняк
Ми переїжджаємо до Позняки. Це новий, добре забутий старий парк.

24. Це дуже зелений зараз, ідеально підходить для IR-фотозйомки.

25. "Нове дерево" в парку на Позняках.

26. ІЧ портрети досить страшні.

27.

28.

Джерело: