Хтось може знайти лист з США цікавим.

Добрий вечір, громадяни та товари. Хто, звичайно, ми маємо бізнес в Тюмені ввечері. Я зазвичай розміщую деякі історії тут, але це повідомлення дещо відрізняється. Щось таке фототапе, що я, з дозволом, буде прокоментувати в деяких місцях. Хто може знайти його цікаво.

Так, ця весна, дочка в школі попросила читати The Wave Runner. Я шукав. Я знайшов його, подав її до моєї дочки, вона відкрила її, і раптом вийшов конверт. Незвичайний старий конверт, раніше, коли листи були написані, часто використовуються замість закладки. Відправник був Бруце Дале, і одержувач був мій пізній батько-в-право. Яка увага привернула ще більше, була Вашингтонська адреса, назва якої здавалося знайомим: хтось назвав Національне географічне товариство, напевно знає цей журнал або телеканал. Це хороший канал і я насолоджуюся переглядом себе.

У вас буде 77 фото.

У конверті міститься лист від 18 листопада 1971 р. Друкований на машинці, на товстому папері, з водяними знаками Національного географічного журналу. Вміст сказав, що це Бруце Дале, фотограф штату, відправивши мій батько-в-заголовок деякі слайди, обговорюючи їх технічні параметри, і повідомив, що його книга на Ромі була опублікована останнім грудень.

Крім того, до листа додано три слайди, які я оцифровав і прикріпив:
Такі ретро фотографії завжди доводять до мене трохи сумних і філософських думок про неспокійність проходження часу. Ми ніколи не знаємо, хто сидить на столі.

380Р.

Яка була думка цієї дівчини з такими красивими очима, які, ймовірно, люблять багато чоловіків.

Я думаю, що фотографії були взяті в Угорщині, де його батько-в-право пішли на поїздці з Інтуриста.
І, ймовірно, в Будапешті, згідно з першою картиною. Зима, я був там кілька днів, вже від вечері Токаї в подібному ресторані на Васці. Не був лютий, не сезон і скрипка ресторану грали в пустому приміщенні для мене. Він почав, звичайно, з Чардашом, але після того, як він дізнався, що я відіграв всі мелодії, які він знав з Росії. Не дивлячись на комічний характер ситуації, я знаходився шукати ще одне місце, а через кілька днів я чесно слухав все від Katyusha, щоб дати їм бігти розумно.

З келихом на третій гірці є, фактично, просто мій батько-в-право, колишній фотоядерний Тиуен газетний літопис, який загинув раптово в 1997 році.

Звісно, я трохи здивував. Які листи з Америки в роки застою? На висоті холодної війни? Я можу поставити деякі собаки в цей список. Звісно, тому літера зберігалася в книзі, а не кладуть з рештою папок і архіву фотографій, які залишилися після батька-в-завдання.
Моя несподіванка закінчилася, якщо не було Googled Bruce Dale, National Geographic. Веб-сайт Брюса Дале, який, як виявилося, є живим, здоровим і життєздатним на Західній Віргінії.

Я знайшов все це цікаве, тому я відправив фото цих слайдів до нього на e-mail, яка була на сайті, супроводжуючи текст про літеру, який я відкрив за сорок-два роки після його відправки. Кілька днів після того, як Брюс відповів мені. Він написав, що він запам'ятався цими фотографіями і невагомо запам'ятався деяким російським фотографом, з яким він говорив. Але де він був, атлас, не пам'ятає. Я не хочу відступати, він писав, але в моєму тридцять років на Національній географічній, я проїду майже восьмих країнах, приймаю сотні тисяч фото, звичайно, все не можна пам'ятати. Ось він, до речі.

Ну, більше про це трохи пізніше, я починаю з розповіді про тест, і зараз, дайв трохи в сімдесяти, заради повноти картини, невеликий зразок подій 71-го року:

Так, 1971.

У СРСР було ухвалено дев’ятий п’ятирічний план, який передбачає зростання виробництва споживчих товарів та прем’єра телевізійного серіалу «Розслідування проводиться експертами».

Єгиптський президент Авар Садат і голова Верховної Ради УРСР Подгорний вагурат Асуан Висока шкоду. Садат ще десять років проживав перед вбивством.

Парламентські вибори Індії перемагають переважну перевагу
Індійський національний конгрес веде Індіра Ганді. Вона загине трохи пізніше, в '84.

У ГДР Єріх Гонекер, майбутній партнер нашого дорогого Леоніда Ілліча в знаменитому поцілунку, замінює Вальтер Ульбрихт як перший секретар Центрального комітету Соціалістичної партії Німеччини.

Три британських солдатів на поході загинули у пивному барі біля Белфаста, Північна Ірландія.
Англія видає 105 радянських громадян, підозрюваних у співвідношенні, а потім освітній міністр Маргарет Течер скасовує безкоштовне молоко в початкових школах. Це та інші подібні заходи в певній мірі роз’яснюють недавню поведінку тих людей, які пішли з ознаками після її смерті, «Хуррах!» Загинув мій дитинство.

У Сполучених Штатах оголосила про девальвацію долара на 7,9 відсотків, що призводить до змін валютних курсів всіх основних валют. На Broadway музична прем'єра «Jesus Christ Superstar» і Sylvester Stallone починає свою кар’єру, граючи хлопця, який робить Woody Allen у своїй кіно «Бананас».

У СРСР колишнього першого секретаря Центрального комітету КПСУ Микита Сергійовича Хрущов, не надто відродженого людьми, залишає інший світ і майбутній популярний вбивця Данила Багрова, ака Сергієм Бодровим Ж., народився.

У Франції Коко Шанель, модний дизайнер, який зробив вагомий внесок у розвиток моди в ХХ столітті, завершує його яскравий шлях життя. У той же Парижі, залишаючи за поезією, піснями та численними судовими рішеннями для визнання батьківства, знаходить його останній біженець незбитий піволан і лідер музичної групи Двері Джим Моррісон.
У цьому ж році музичний світ втратив Louis Armstrong, великий співак і джаз музикант.

Intel запустив перший мікропроцесор, 4004.

Так, довгий час назад. Я був два роки і більшість читачів, ймовірно, не там.

На жаль, я тримаю.

Тест перший. Він мав, без перебільшення, золоті руки. Він був одним з тих людей, які назвали «навколою». На додаток до фотографії він може працювати з деревом, металом, склом, пластиком, виконувати тиснення на шкірі, приклеїти будь-яку річ і все одно знає багато речей. Але фотографія стала головним хобі.

3250Р. 3700Р.

Зняти камеру в юнацькій молоді досить класно. Зараз в кожній сім'ї є кілька, не підрахунку телефонів і планшетів, які можна також стріляти.

Р

Фотографія вважається серйозним. Тут, наприклад, фото, зняте батько-в-правом у шістдесятках у Тюмені.

І ось стегно. Зверніть увагу на те, як було написано докладно.

Я особисто вірю, що з появою фігури, фотографії як арт-форма, загинув. Або хоча б втратив багато. Старі фотографи можуть розповісти вам про те, що це було чудово. Виберіть правильний кут, план, фокус, перспектива, враховуйте гру світла і тіней тощо.

Тепер, з одного боку, ця сфера, здається, розвивається. Але все змінилося. Може бути, тому що тепер рівень практично будь-якого гаджета дозволяє зробити все автоматично. Кожен став фотографом, і напевно талановитим. Це так просто зараз - купили іпхоша - і це все, ви Тарковський, принаймні. Є багато фотошкільок і курсів, які, за принципом, не дивно - бізнес є значною і хорошою технологією. По-справжньому вірять в свою творчість.

І все ж, дійсно, навколо безліч фото сайтів, управління завантаженням і читання лаудаторій коментарів друзів ...
Я помітив, що навіть мої фотографії після відпустки і не рецензував – є тисячі, око відлякується на першій сотні. Я люблю старі фотоальбоми.

Після того, як батько-в-правил залишив багато фотографій і фільмів, багато з яких брали під час поїздок за кордоном в радянські часи, коли він зумів відвідати Угорщина, Чехію, Болгарію, Фінляндію, Франція. Його французька ретро фотографія все ще мій улюблений.

Тут він проти задньої частини Ейфелевої вежі та опери Парижа. Є історії про радянські туристи:

Ми пішли на оперу.
Вони взяли устриці.
Остери в кімнаті
З викрутками.

Ось фотографії, зроблені в одному місці:

Тут знаходиться Париж Музей d'Orsay. Він відкрив рот, коли він побачив Ван Гог.

Паризький вуличний художник часу.

Відомий "Максім", один з легендарних Паріанських символів, нещодавно відбувся Маршель Проуст, Редагог Піаф і Марлен Дітріх. І Маре з своїм життям партнер Cocteau і Onassis з Maria Callass, ніколи не одружився її, незважаючи на всі її невиправдані любов до нього, для чого вона навіть зловила черв'яки, щоб схуднути.

Тепер позолота цього місця досить проста. В осені ми подивимося там з дружиною, але не богемного там, звичайно, не побачили. На таблицях сати в основному азіати, вішати з лінолеумами сумки Louis Vuitton, з життєдіяльною надії, дивлячись на кожну людину, яка прийшла і просто у випадку, якщо вона не захоплює його.

Але кафе "Пейкс" де ми недбалим чином пішли на останні франки з майбутньою дружиною на початку дев'ятидесятих років. Так само, поряд з оперою, де Зола і Маупсан все ще сіли, багато роялті, а також Дягілев і Чайковського, які в сучасному Франції вже мають право заявити себе пара. З взаємною симпатією, звичайно.

Я пам'ятаю, що нам було достатньо грошей на два торти і одну крихітну каву, яку ми спробували. Проте, після довгого часу ми запам'ятали цей захід, здається, що ми приєдналися до деяких непристойних світів розкоші. Якщо ви є мільйонером, важливо жити як мільйонер.

доб.200

Тепер я пам'ятаю з посмішки, які перші поїздки до Парижа, коли, придбавши букет дешевих ясен в Таті, ми гордо показали, що наші знайомства рожево-червоні сумки в домашніх умовах і в цілому розглядалися самі цінителі французького життя. Згодом в кінці дев'ятидесятих років, коли я мав вивчити одну зиму в Франції, щось стало дійсно чітким, на відміну від визначних пам'яток туризму.

Просто жанрові сцени на вулицях Парижа.

267674р.

...

999 р.

...

...

Тітка в середині останньої фотографії нагадувала мене:

Як це? Не дивно, що ми завжди скопіювали паризьку моду, тому що кожен любив Францію тоді, хоча є лише кілька людей, які там час.

Пощадки, які були в Парижі, в той час були автоматично, принаймні, з астрономом. У Тюмені, де Балтії, здавалося б, за кордоном, розповіді про Париж, здавалося б, щось глибоко нереальне. Я почув їх від мого французького вчителя. Згідно з її захопленими сюжетами Парижа, вона прогулялася в гусячих від пишного оточення її вогнів сяйво навколо її чарівно, акордеон постійно відігравав, а ніжний вітер Сени безтурботно відірвав її обличчя до звуків чарівної музики дзвіниці Нотр-Дамського собору. Все навколо вражені її уява, вона всюди вдалося дихати красивими запахами, будь-який вуличний бутерброд був для її блаженного, і від еклера для франка і половини вона просто tore.

Я думаю, що в певній мірі це було, тому що вона все ще була Франція, яку ми хотіли бачити, що ми використовували для кіно, книг, пісень і т.д.

Тепер, алас, все змінилося трохи. І хоча це сталося порівняно недавно за стандартами історії, вже зрозуміло, що Франція більше не буде. Відомі твори Монтани та Азнавур скрізь не будуть славитися вишуканими чоловічими брекетами під рукою, не пристрасовані жінки з чубчиками Mireille Mathieu. Ось, все це в певній мірі присутній, але не в тій мірі, що ми звикли думати про них, приходячи до цього зараз Близький Схід, фактично, місто.

Я дивився змінами, які прийшли. Я розумію Араби, я розумію проблеми, але що змушує мене більше – сучасна французька молодь. Деякі його аморфності і відсутності ініціативи. Є ціле покоління повноцінних електронних ваг. Все є катастрофою, кожна проблема є мертвим кінець для них. Гаряча вода буде зрізана, все це грецька трагедія. Скаргайтеся про те, як вони погані, тому що їх гаряча вода вимкнена і зараз вони дуже погано, і т.д. Ну, тут здивовані останні «блакитні» закони лоббілені чинним президентом. Навіть писати про це ...

Моя батько-в-права була в абсолютно іншій країні.

р.

У ці дні Негроеса знаходились до нього.

р.

В останні роки працював фотографом на Тюменському заводі медичного обладнання. Він загинув ще не старий пансіонат, в якому він значно допоміг спирту, до якого він з часом став наркоманом. Я думаю, що це була своєрідна реакція на те, що я бачив на поїздках за кордоном. Як і Висоцький, який вперше був блювотою перед Мюнхенською ковбасою. Контраст був занадто міцним, коли я повернувся додому.

Приблизно, як міст Олександра Третього в Парижі з старою, ще дерев'яним містом над нашим туром.

Не робіть мене неправильно. Я готовий познайомитись з кимось, хто говорить про те, що протягом багатьох років застою ми жили погано і як чудово, що ми приєдналися до західних цінностей. Ми дуже добре прожили. Пам'ятайте – освіта безкоштовно, лікарі безкоштовно, дитячий садок дадуть, житло (не менше гуртожитку) дадуть, без роботи не залишаться і т.д. Я хотів би повернутися до часу, коли люди мали нормальні людські відносини. Але все ж, в порівнянні з Заходом, ми не знали, що зараз не помітили: особиста свобода. Але радянська Сєрятіна і поява були цілком достатньо.

Тепер про Bruce Dale. Я зателефоную йому Брюце, перш за все, це американський, і по-друге, ми вже зустрілися з ним.

Тут знаходиться кришка тієї ж книги про ром, що згадується в листі, а в той же час одна з картинок батька-в-права опублікована в Комсомольській правді, кровообіг якої, в той час був двадцять-два мільйони примірників, які багато разів більше, ніж циркуляція Національного географічного журналу.

8415899

За тридцять років Брюце Дале працює виключно для National Geographic. У журналі заробив звання фотографа року.

Протягом тридцяти років він подорожував майже восьмих країнах і понад 2000 своїх фотографій були опубліковані і опубліковані в Національному географічному просторі. Він відвідав Китай більше десяти разів.

Джерело: