244
Гнучка установка
Привіт всім, це мій перший пост в Япа, будь ласка, не курка занадто багато. На мене з'явилася наступна неприємна історія. Я живу з дружиною в місті І..., чесно працюю як програміст, іноді допомагає людям працювати з комп'ютерами (сетап, очищення, установка вільного програмного забезпечення, налаштування Wi-Fi і багато іншого) для mere pennies, я так само, як і це, і я хочу, щоб зробити трохи. У лютому людина прийшла до мене, запровадив себе (наприклад, Антон) і наполегливо почала бджільнити програмне забезпечення, зокрема Photoshop, Autocad і щось інше на тріфлі. Я відмовлявся встановити ці програми (як я не встановив непотрібне програмне забезпечення), але ні, так ні, сказав Антон, а потім знову почав наполегливо викликати і сказати, що через нього не буде проблем. В кінцевому підсумку це було встановлено (Я б не зробив це інакше). Не було проблем протягом двох місяців. Незабаром я підійшов до звичного запиту іншою особою, яка представила себе (наприклад, Миколай) і програмне забезпечення було встановлено, але не всі. У кінці цих людей виявилися офіцери поліції, а тепер кримінальна справа відкрита до мене за статтею 146 (порушення авторських прав і суміжних прав). Я хотів би попросити громадськості, чому в нашій країні немає перешкод мирних громадян від влади і не покарання за них. І чому не ловити реальні злочинці?
Я також хочу відзначити, що дії міліції є незаконними, оскільки є закон про поліцію, зокрема, стаття 6, яка стверджує, що збудження поліцією є незаконним. Хочу дізнатися, як вирішити цю ситуацію на моїй користь? Дякуємо!
Джерело:
Я також хочу відзначити, що дії міліції є незаконними, оскільки є закон про поліцію, зокрема, стаття 6, яка стверджує, що збудження поліцією є незаконним. Хочу дізнатися, як вирішити цю ситуацію на моїй користь? Дякуємо!
Джерело: