Чому не росіяни люблять їх за кордоном?

Половина години тому я пішов в наш магазин на кут, щоб купити молоко, щоб завтра вранці я не вибухнув. За лічильником, духомний індійський дядько, як Апу від Сімпсонів, сумно слухає на обігрівається діалог двох п'ятих полюсів. "Pshe-pshe-pshe-pshe-pshe-pshe-pshe-pshe-pshe-fuck-fuck-fuck-fuck!" В цілому російська вушка досить впізнавана. Не для індійських. Потім вони починають сперечатися і сісти ще більш дилігентно - "пше" практично зникне. Важко сплачувати за пляшку ще одного шовку, митці збігаються з касового реєстру, а на шляху зводять коробку чіпсів.

«Чи ви прийшли? й
Тепер увагу - поляки весело перемішують і розтирають:
«ЗЕМЛЯ З РОСІЇ!»!

Я стояти з пластиковою банею молока в одній руці і сумкою в іншому. Тексти пісень, а це означає: Тоді я шукаю індійці в оці і сказати йому, - Вони поляки. Одна з цих фреакцій проходить з дверей і п'ят, «Чого ти? "І я російська!" "Курва!" і якось працює з магазину. Індійський чоловік і я маю на увазі.

Коментарі теж цікаві - - - Це давня тенденція - Я, коли я служив в поліції, як перекладач, побачив такі: інспектор допитує євреї і копники, кажуть, що росіяни. Я приходжу до питання про виклик – виходить, що вони є молодими громадянами Литви, Латвії або Естонії. Заходник теж був, але принаймні він зрозумів мене. Вони не мають вуха або хропіння. Вони думали, що десь в під проводом буде писати, що вона була російська нечіска, хтось фарширований або 15 латунь з магазину. З великою безпекою і відмовами від тавернів, які іноді працюють.

Польські люди часто роблять це за кордоном.
Я був схожий випадок.
Що хворий суб'єкт! Я знаю тебе.

Я один раз дивився, як розсмоктування кошиків подарував себе китайці як росіяни. Я також підійшов і дуже чітко сказав, що ці шини: Євреї і росіяни нічого не роблять.
Я був дуже вразливим, що вони примушували свою надію. Вони не зателефонували мені, навпаки, вони поховали, коли вони зрозуміли, що реальні росіяни були присутніми в залі, і навіть коли я кларатифікований китайському, що їх батьківщина була Ізраїлю.
Китайський зробив неприпустимий вираз. :

- Репостед. Ескіз – кіно.
Я жахливо відремонтований при темі англійськиків, слухання російської мови, скажімо "як вона мала".

- Типові.
Я завжди кажу за кордоном, що від Rush. (Голос з Одеси)

Я не хочу коментувати, це ясно.
свінгери

Джерело: