Найпопулярніші стереотипи про росіяни, які частково вірні

Згідно з Американською назвою SnarkyNomad: Попри те, що я був в Росії, вони запитують мене, чому я пішов там в першу чергу. Що являють собою про Росію величі в лінії хліба в хутряних капелюхах, покритих снігом. Зрозуміло, що бабуся, хутряні капелюхи і сніг не пішли в будь-якій точці, але, оскільки подорож або просто поїздки в Росію ще не масують в природі, свідомість іноземців просто наповнена стереотипами про російську 50-ті роки минулого століття, або навіть рік до. За останні 60 років багато змін.

З іншого боку... Ці стереотипи не пов'язані, а іноді можуть бути вірними. І до речі, після мого перебування в Росії я зрозумів, що деякі стереотипи неймовірно вірні. Ця країна, звичайно, є більш ніж заплутаними стереотипами, але якщо ви все ще хочете дізнатися, чи любить російська горілка, або чи вірно, що цілі міста покриті снігом взимку, добре ... Давайте дізнаємось!

1,1 км Вони люблять горілку.

Отже, всі росіяни алкогольні, і вони 2 кроки від алкогольної отруєння, прямо?

Не точно. Так, горілка ще є королева святкового столу, але назад на початку 2000-х, бум в роздрібній торгівлі виготовляється пиво через низьку ціну і вибір фортеці. Пиво не було навіть вважати алкогольним напоєм до недавнього часу, і вважається легким м'яким напоєм. Як клаптиця. Хоча, я думаю, що це навіть посилює цей стереотип в певній мірі, в розумінні, що росіяни навіть не розглядають пиво алкогольним напоєм, це настільки слабкий для них.

Точка є, зміни речей. Так, росіяни люблять свій національний напій, але вони також люблять пиво і вино, а бари і клуби збудують популярні Західні бренди.

Вони п'ють багато. Я маю на увазі дуже багато. Неважливо, що російські сім'ї запрошують мене на обід, вони завжди взяли горілку з холодильника і відвертають її. Вони відвертають, як це було останню ніч на Землі. У вас є будь-яка ідея, яку 9 напої за півгодини вечері? Я.

І мати і дочка відверта шампанське. У рівних числах.

Плюс, росіяни не можуть бути найбільшими алкогольними на планеті, але вони закриваються. Спиртизм був оголошений національною проблемою, і коли ви припустимо, що в більшості випадків чоловіки переходять в бінге пити (яке життя значно коротше в результаті), ви розумієте, що нижчий відсоток жіночого напою є своєрідною компенсацією. Тому така картина як п'яний дядько з глухим лопом на весіллі стає більш і вірним.

2,2 км Вони мають зло обличчя.

Хочу сказати, що це найпривабливішого На жаль, більшість відвідувачів (туристів) дивляться росіяни в місцях, таких як каси, готелі, бюрокрації, паспортний контроль – які природно посилюють сприйняття, що росіяни не виглядають ввічливими і дружніми.

Але, як тільки у вас є сітка на столі з ними, вони почнуть годувати вас до тих пір, поки ваш шлунок лопнеться, і заливаючи горілку до тих пір, поки не буде виглядати печінка. Що таке угода?

Це можна порівняти зі скляним бар'єром. У той час як вони за ним, вони не побачать інтерес до задоволення ваших потреб, як тільки бар'єр зникне, вони підкаже вам весь фон за склянкою чаю на кухні.

Ну, щоб ви дійсно сказали, "Я дізнався щось нове сьогодні", - сказав він, мабуть, найважливіше: Не поспішайте з’являтися дружніми. Вони тільки посміхаються, коли вони насправді дивляться щось смішне і дивляться реальний друг. І ви усвідомлюєте, що треба жити з кам'яним обличчям, бо вони роблять велику роботу без посміхатися. У Сполучених Штатах, я захоплюю цю функцію російського суспільства.

3. У бюрократичний кошмар.

Я буду першим, щоб сказати, що це 100% true. Будь-яка спроба боротися з бюрократією або червоною стрічкою - це процедура розбиття серця, яка перевірить віру в людства на найвищому рівні. Намагайтеся виїхати з цієї ситуації, як оптимізм, як залишатися на зв'язку з росіянами.

Все від віз до залізничних квитків і проходжень займе 43 відсотків довше, ніж ви очікуєте, 28 відсотків менш успішним і 34 відсотків дорожче. У будь-якому випадку, отримайте готовий. А потім підготувати для чогось іншого. Отримаєте запіканку, після чого п'ятіть всі пасови і розчаровує.

Один виняток - поїзди. Більша «сучасна» європейська залізнична система, у порівнянні з російськими залізницями, виглядає як поїздка в вагоні на брудній дорозі в цегляному колясці.

Подруга шахти знає, як вирішити ці проблеми і червоної стрічки з комісіями. «Спечений податок» (bribery) – працює дуже ефективно. Але якщо ви не плануєте хабарити, то перенесіть всі ці «податки». й

Говорячи про хабари...

4. У Всі офіцери поліції є хабарами.

Щось вірно.

Поліція, органи влади і всі, як мають страшну репутацію в Росії, перешкоджання розвитку і заохочення жорстокості. І це правда. Перший день в Росії запам'ятовується як страшна паспортна перевірка, так і «велика хабара», яка, по суті, є загальним по всій пострадянському просторі. Це дуже дратує! Але я щасливий. Я дуже ввічлива і розумна, що всі спроби отримати гроші від мене не вдалося. Я був лише половлений в Молдові.

Зберігати паспорти, хлопці. Ви тільки покажете копії. Успіхів!

5. Умань Наречена в пошті.

Поправки: e-mail наречених. І вони в основному розподілені в Україні.

Я був дуже сприйнятливий про це, допускаючи, що були тільки ізольовані випадки. Але коли я був в Одесі, я бачив величезну рекламу, де розкішна українська дівчина хоче одружитися.

Але це стосується іншої думки, що всі російські та українські дівчата неймовірно красиві. Я використовую для того, щоб подумати, що це був приступним, тому що люди по всьому світу різні, і більшість з них виглядають чудово, тому що вони худі, вони знають, як одягатися і вони виглядають після себе. Ось тут.

Звісно, це може бути генетична схильність, але я чув різні пояснення, коли я був там. Під час Другої світової війни Росія втратила 20 млн. осіб. Коли війна закінчилася, які люди обирають для себе? Звичайно вони є.

Я не можу сказати, що це реальна причина або ні, але шукаю дівчат, ви думаєте, що це частково правда.

6. Жнівень Це дійсно холодно там.

Ну, сорт. Якщо що-небудь, Земля має вісь, хлопці. Я б сказав, що океани мають помірні температури, в той час як континенти мають всю температуру різноманіття.

Так, якщо мова йде про Росію, то в місцях далеко від океану, наприклад, південний Сибір, океанський вогонь просто не досягне (навіть, можливо, деякий крихітний відсоток). Хоча погода може бути дуже приємною, а іноді гаряча.

Але все ж, це дуже холодно. Холодильник, ймовірно, тільки Антарктида. Запис на найнижчу температуру в населеному пункті розділяється між Оймаконом і Верхойянськом -67.7 ̊С.

7. Про нас Вони люблять ведмедики.

Хто не?

Росія вже давно пов'язана з ведмедями. Я думав, що це може бути корисним, щоб розповісти вам чому.

Дуже просто. Є багато ведмедів у своїх лісах. Вони є великим і міцним і є символом інтимації і родючості. За деякий час ведмедя був елементом герба, але в кінцевому підсумку вони заміщали його з подвійною начинкою, явно віддають перевагу анатомічної точності.

Західні країни жартують про Росію, засвідчивши її з кламою. Ці люди, ймовірно, не отримали шанс відпустити від ведмедя.

І так, з ведмедем ви можете фотографії практично в кожному місті. Це більше кошеня і традиції, тому я не можу уявити сучасні росіяни, кажучи, що вони ведмеді.

8. У Вони люблять ляльки.

Так, вони дуже поширені серед сувенірних магазинів Москви та Санкт-Петербурга. У цьому сенсі вони стають більш туристичними товарами, ніж просто традиційними іграшками. Але якщо ви вважаєте, що після всього, більшість туристів самі росіяни, то ляльки не тільки іграшки, які подрібнюються в іноземці.

Один з популярних стилів лялькового дизайну були зображеннями радянських лідерів, які є трохи дивним. Поки вийшли нові лідери, що означає нову фігуру. Ця серія була найбільшою. З кожним новим лідером став Сталін.

9. Навігація Вони люблять своїх письменників.

Так, це. Російська мова дуже горда своїх письменників. Поети, композитори та інші талановиті люди. Це зрозуміло. Толстого і Достоєвського вважаються кращими письменниками світу. І не тільки вони.

Вони кладуть пам'ятники піку на могилах, вони надягають нальоти на честь колишніх будинків, а росіяни можуть навіть цитувати з книг.

Наскільки сучасні культурні досягнення... Якщо ви коли-небудь чули російську поп-музику в останні 2 десятиліття, 100% переконайтеся, що ви відключите його негайно. Росія, переходить до класики. Ви були добре на ньому.

10. Вони ще люблять СРСР.

Ммм. Так. За багато росіян, радянська епоха була часом, коли були зроблені великі наукові відкриття, було економічне зростання і т.д. Вони навіть створили власну версію Winnie Pooh! До речі, багато критики вважають її кращим у світі.

І все це відбулося після Другої світової війни, найбільш руйнівної війни в історії людини. Це, як випливає з попелиці.

Коли Радянський Союз згорнувся, зацарював законність РФ, зацарював депресію; він втратив половину своєї території, мільйони росіян застрягли на іншу сторону кордонів кількох новоукраїнських країн; деякі ядерні зброї були нібито відсутніми, а олігархи захопили найбільш прибуткові галузі. І це просто короткий огляд всіх, хто пішов вниз. радянська історія як символ підйому і падіння російського народу.

Проте, для неросійських громадян, історія не так російська. Звісно, було очевидно, що країни Балтії були зануренням від репресії та радянського режиму. Після того, як вони приєдналися до ЄС, їх економія почала розвиватися швидко, хоча вони зіткнулися з деякими проблемами, як і раніше республіками Радянського Союзу. І я не говорю про Гулагу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Радянський Союз не був райським, особливо для іноземців. Але я думаю, що я можу зрозуміти, чому Радянський Союз, незважаючи на жахи Сталінізму і абсолютних трудових таборів, все одно викликає яскраві спогади і почуття. Я не говорю, що я погоджуюсь з цією політикою, але я говорю, що це зрозуміло, і я думаю, що це необхідно дійсно ігнорувати всі ці здібності, щоб бути гордими з тих часів.

Цей пост мав на меті бути більш освітнім, і я сподіваюся, що ця інформація не тільки посилена російська стереотипи, але і дав перспективу. Більше за цими історіями, ніж загадки з стереотипами. Я мав великий час в Росії, звичайно, і люди були дуже зацікавлені в тому, що я думав про Росію і як жити в іншій країні. Життя – життя, де ти. Я маю на увазі, що не схожий на вечерю? Ідіотс. Я думаю, що я заражав росіян з цією традицією.

Просто залишайтеся з поліції і все буде добре.

Джерело: snarkynomad.com