Головне правило вибору методів впливу на дітей

Я часто бачу питання тут і про виховання дітей і догляд за ними. У мене було багато питань і сумнівів. Коли я думав дітей щось особливе, незрозуміле, як іноземець.

І було набагато простіше відповісти на них, розуміючи, що діти маленькі люди. Як мені подобається. Так само, як мій чоловік. Невелика вага, розмір і вага. Всередині вони точно однакові душі, серце, розум, розум. Все в них. А потім я дивлю речі по-різному. Коли я проходжу кожне питання через себе і інших дорослих, багато речей здаються абсурдом і іллогічною.

Дитина не сидить, ходити, поспілкуватися, піти в горщик - або інші варіанти "Виселення з норми". Вони не роблять те, що вони роблять, і що написано у книгах. й

Я отримав тридцять два. Чи є книга про те, що жінка повинна знати на тридцять-дві? Стандарт дорослого розвитку? Якщо є, навіть якщо ви берете в основу свою книгу «Дестинація бути жінкою» (хоча вона все ще не про це), то я явно з норми. Тому що не можна складати орігамі. Я не можу випікати бісквітні торти. Я не можу відштовхуватися від підлоги. Я не можу купатися у кролика. Я не танцюю фламенко. Сплести коси, як тільки кілька видів. Не можна шити і в'язати. Я не знаю багато речей, або я не думаю, що я можу. І з яких причин я не думаю, що це катастрофа.

Я навчився готувати занадто пізно – я був майже тридцять років, коли я зрозумів, що це не достатньо, щоб перемішати і обсмажити їжу, але також покласти любов в неї. І зробити щось нове. Я навчився прасувати сорочки не так давно, і все ж робити це непомітно. Багато жінок мій вік знає, як стояти на своїх головах. Я не можу. Я не знаю, якщо я дізнався.

Є речі, які я, ймовірно, навчаюся робити деякі дні. Наприклад, плетемо красиві косички або пришиваємо. Я хочу, щоб зробити це, я поїзд. Як і дитина, яка щодня тренує, але не може ходити на себе. Всі в хорошому часі. Хтось познайомить вас вперше, хтось дізнається тільки в рік.

Тоді чому нам потрібна дитина, щоб непристосувати книги та їх однолітків? Печери різні, теж. Хтось має гіпертонію, хтось має гіпотонію, хтось має більше ваги, хтось має менше, хтось просто не має мотивації зробити щось нове. Більшість людей починають ходити і говорити один день.

Так, є винятки. Але в цих випадках є зазвичай інші ознаки, які є проблема десь. Є інші фактори, які є тривожними. І для більшості дітей всі ці стандарти – це лише додаткове навантаження матері, яке запобігає розвитку дитини, оскільки він повинен.

«Діти не їсти здорову їжу!» Ні брокколі, не цвітаючи, ні кролика. Ми купуємо такі дорогі банки для нього - і всі!

Я захоплюю брокколі. Пам'ятайте, так, я тридцять-два? Я не люблю брокколі або капусти. Мої батьки шокують, що я їсть тільки трави, і не їсти найбільш корисну траву – як приходять? Жах є просто щось...

Чи є у дорослих багато здорових продуктів? Хто серед вас ніколи не їсть швидкої їжі, напої деяких смачних креветок, їсти торти? Більшість дорослих звикають до солодощів. Жінки без шоколаду зіпсують настрій, чоловіки просто стають тваринами.

Тоді чому слід маленькій дитині їсти щось, що ми не можемо самі їсти (що ви спробували ці консервовані брокколі?) Чи за смаком вони гірше, ніж нормально? Чому дитина любить щось «добре»? Чому ви не хочете їсти? Чому варто вибрати між морозивом і супом?

Почати правильне харчування дитини необхідно самостійно. З смаковими вподобаннями, знімаючи все зайве з раціону і домашнього господарства.

І з моїми навичками приготування. Такий же продукт можна приготувати різними способами. Якщо додати трохи більше крему до вершкового супу, це буде набагато краще, наприклад.

«Діти не хоче закохатися від себе. Він любить спати з нами. Як я відвертаю його? П'ять років! Він може закохатися самостійно, але він не хоче.

Добрий день Я тридцять-два. Тексти пісень, а це означає: Я дорослий Тітка, яка може спати окремо, але не хоче. Дуже часто я запитую чоловіка, щоб покласти мене на ліжко, тобто, щоб лягти мене, подарувати мені ковдру. Коли мій чоловік йде на ділові поїздки, щоб піти до сну, я поставив своїх дітей з усіх боків, а потім спати солодко.

Я все одно не навчаюся спати самостійно, я не влаштований в одному ліжку, я люблю відчувати тепло улюбленого тіла. Як чоловік або дитина. Якщо у мене є страшна мрія, я дуже щасливий, що я можу відразу захопити кохану людину і заспокоїти. Що все добре, це просто мрія, немає причин для тривоги. Я тридцять-два. Тож я повністю загубив людину до суспільства, які ніколи не навчилися самостійно заспати у своєму ліжку?

Більшість дорослих не люблять спати самостійно: вони самотні, холодні, порожні, сумні. Чоловікам подобається скрутити до тіла своїх дружин, дружини люблять класти ноги на сплячих чоловіках. Чому потрібно трохи спати самостійно? Чому він повинен бути розумним і міцним, ніж ви і я? Тексти пісень, а це означає: І що дійсно страшно про нього хоче спати поруч з ким він любить?

Чому вони намагаються відкинути вас від народження і відродити, що це не спить? Одного разу вона спить від вас, а потім буде спати з кимось ще.

«Діти не спить добре. Я кладаю його самостійно в ліжку, він кричить, а потім падає.

Уявіть собі своє місце. Ви втомилися. Ви хочете бути коханою людиною, скажи чоловіка. Бажаєте закохатися в руках, а ще краще, разом. Щоб кинути ногу в ніч і дихати на грудях. А замість того, він кладе вас в ліжко, відключає в себе вогні і відходить. Ти криєш, ти кричитьш, але ніхто не приходить. Так, звичайно, ви будете втомлювати - ви втомилися. Але як ви відчуваєте? Як це вплине на стосунки з чоловіком?

Що ж, по відношенню до дитини, всі ці драконські методи допускаються, мають псевдо-наукову основу, називають іменами своїх відкриттів? Чому ми лікуємо дітей таким чином, що ми ніколи не хотіли б лікувати себе?

Ви хочете покласти дитину на ліжко сьогодні або побудувати довгострокові відносини з ним? Якщо ви хочете, щоб він заспівав тільки сьогодні і завтра, будь ласка. Вимкніть світильники, відійдете, послухайте його кісточки. І почекайте, поки він вичерпався і майже несвідомий. Вибираємо.

«Чи їдете в руки весь час! Це багато ваги! Коли він пройде?

Я ще тридцять-два. І коли я сумний, твердий, коли я втомився, коли світ мене підніме, вони врятують мене тільки "за рукою". Тільки якщо ви берете мене і кладемо на мій ляпас, покладіть мене на голову і подаруйте мені гомілку. Далі все вирішується в п'ять або десять хвилин.

Якщо я не збираюся вручну, принаймні, з поглядом або словом, я буду здивний, одяг, дивний. Мій чоловік знає, що спасибі Богу. І він намагається зберегти його на розумі.

Наш син майже п'ять. Коли є багато емоцій, коли він не зацікавлений, коли він втомився, він просить ручок, і я розумію його. Я знаю чому. І не потрібно переносити. Дуже часто сидять, як це п'ять хвилин. Якщо у мене немає часу, я повинен прийняти його. Але чи є проблема? Я не маю п'яти хвилин, щоб сидіти з ним?

«Як мені покарати? Коли він гістеричний або він робить пекл-кніго? Хіт? Скандал? Якість? Залишити заявку

Кожен має проблему, право? Іноді ми, дорослі тітки, носимо. Чи не у вас є? У роті раптом відчиняє і чим заливається з неї. Не всі. І бідні всі ті навколо. Ваш мозок знає все це, але ваш рот все ще відкрито.

Чи допомагає я? Мені, тридцять-дворічної тітки? Чи може це допомогти розпочати атаку? Я не думаю. Я, ймовірно, отримати ще більше сердитися і боляче. Це інший, ніж біль боділії впливу.

Що робити, якщо я починаю психіку та лекцію? О, і, звичайно, це допоможе мені багато. Я закрию рот і посміхатися. Я буду любити, хто навчив мене більше. Або це щось інше?

Якщо я бойкотував, я буду щасливим і спокійним? Ноп. Абсолютно немає. Я боїться висловити свої почуття, щоб не втратити кохану людину. Я буду тримати безшумні і накопичувати захворювання в моєму тілі, щоб один я люблю не буде далеким від мене. Зовні результат досягнеться. Тексти пісень, а це означає: Але в моєму житті буде ламка з почуттями.

І якщо ви візьмете мене і заблокуйте мене в одному номері, ви кажете, скільки ви хочете? З одного боку, це краще, ніж попадання або життя на мене. Я живу емоцію, викинув їх. Але я відчуваю себе коханим? Чи буде я на миру?

Що допомагає мені? Я запитую себе, і я знайшов відповідь. Прийміть свої емоції і підберіть мене. Всі Може бути, поки я буде сердитися і сердитися. Але в цілому всередині буде поступово випускати. Тексти пісень, а це означає: І після того, як я буде природно розслабитися і заспокоїти.

Яким чином я можу допомогти дитині? Я вірю, що якщо дитина в дуже сильному танто, і мій стан такий, що я не можу навіть заспокоїти себе, то краще, звичайно, час. А потім прямо до ручки. І краще бути в такому стані, що можна взяти дитину на ручки в будь-якій ситуації. Зберігати внутрішню міцність, щоб прийняти її.

Він постійно сидить в комп'ютерних іграх, він не цікавиться цим світом, тільки віртуальним.

Більшість сучасних дорослих живуть цілодобово в смартфонах. Навіть на столі вони сидять на екрані. Є багато можливостей - соціальні мережі, ігри, фотографії - навряд чи все. Віртуальний світ набагато простіше, яскравіше і цікавіше, ніж справжня. Має більше можливостей і кольорів. Він так любив дорослим.

Тоді чому б не зацікавити маленьку людину? Якщо всі мої мами увагу не шахта, але трохи короба кольорових зображень, то мені потрібно ще одне! Діти вже рік розуміють це, і звертаються до уваги батьків. Тоді можливо, ми повинні навчатися себе? Почати харчування без телефону? Забудьте його в домашніх умовах іноді? Не фотографуйте все навколо вас, а іноді просто переглядайте і насолоджуючись ним? Спілкування не тільки в соцмережах, але і в прямому ефірі - і частіше, ніж через колірну коробку?

Як ще можна показати дітям, які реальний світ краще і цікавіше, що в ньому є більше можливостей, що тільки варто жити?

Він лякає садку, і він завжди має тантруси.

Ви не вибрали випадкові натовпи людей? Коли у вас є різні інтереси та цінності? Якщо ви хочете зробити замовлення? Коли я зараз спати, бо це тихий час, навіть якщо я не хочу?

Дорослим не люблять працювати, тому що вони змушені зробити речі, які не хочуть робити. Багато людей не люблять своїх колег, бо вони не цікаві. А чому треба любити дитину?

Дорослі не люблять бути відокремленими від тих, хто любить. Коли мій чоловік залишає навіть протягом трьох днів, я дуже довго. Для дітей час переходить по-різному. А день вже давно для них. І поділ від вас через дитячий садок для них здається щотижня. Чому не варто ставити і пропустити вас, якщо вони люблять тебе? Як жити щасливо в її відсутності? Чи можуть бути інші тітки, які не люблять його, що багато, і інші діти, які не люблять його на всіх, замінюють його мамою для цього довгого дня? А якщо ми вважаємо, що ми можемо, ми любимо себе?

«Чи завжди хочеться дивитися мультфільми. І може дивитися їх на години.

Я тридцять-два. І я дуже люблю серія Махаблата. І коли я почав дивитися його, я дивився його весь час до завершення перекладу. Що це цікаво. Як мені подобається.

Наш середній син майже п'ять. Старший вісім. І в більшості випадків вони можуть легко жити без мультфільмів. Виняток - це час хвороби, час, коли потрібно відпочивати, коли вони подрібнюються в новому місці. І я розумію, шукаю їх, що дорослі призводять дітей до такого роду наркоманії, наприклад.

Коли ми постійно сидимо на блакитних екранах, вони відпочивали і розваги, коли власне життя нудно і безперешкодно, що залишилося для дітей? Що ми навчимо їх на прикладі? І чому вони повинні бути цікавішими, ніж розмальовані тварини?

Ми кладемо мультфільми самі, щоб не відповісти на сто і одне питання, для роботи, промиваємо підлогу і варимо вечерю, щоб диво сиділи на одному місці протягом півгодини, щоб з'їсти капелюшний суп, щоб дозволити вам поговорити з вашим другом. Продовжити список. Щоб зрозуміти, що проблема не у дитини, але в собі. Це проблема.

«Чи хочеш все себе. І це, і інші, скандальні, гістеричні. Для цього іграшок потрібна ця ложка, ця футболка.

Не ми? Спробуйте принаймні місяць, щоб жити так, що хтось вибирає для вас, що ви зносите. Ви отримаєте і ви в такому настрої, що біле плаття з квітами стане ідеальним. Ваш чоловік, наприклад, дає вам чорну смугу. Немає іншого способу. Немає аргументів. Сьогодні ви погоджуєтесь. Завтра, ви погоджуєтесь. І в місяць?

Уявіть, що інші люди вирішують вас цілодобово. Переміщення цього полягає в тому, що ви говориться погано, говорити мало, занадто мало, щоб вирішити, чи ви хочете занадто багато або занадто невідповідно. Чим більше ви вирішуєте для вас, тим частіше ви хочете змінити все і зробити все по-іншому.

Що неправильно з їжею один-річний? Так, більш чистка, ія, менша кількість витримок всередині і більше поширення на столі. Це ціна дитячої незалежності. Але рано ви починаєте, скоро ви навчитеся харчуватися самостійно. Якщо він вибирає одяг, він буде носити їх самостійно.

Одного разу він зробить все самостійно, не запитаючи нас. Або ж ви хочете купити сорочки для сорок-літнього сина і захопити його штани в шкарпетках?

А потім виходить, щоб бути простим.

до Не слухайте мене! Хто я хочу, щоб піднятися – репресована і легко керована людина або самодостатня і вся людина? Я хочу, щоб він слухав мене і інших, або я хочу, щоб він слухати і чути себе?

до Він бореться! І знову, хто хоче підняти спокійний флегматичний, непривабливий до речей, хлопчика-інтелектуальний або ще людина? Якщо людина, бореться неминуче. Це їх спосіб розуміння світу, їх можливості, захист кордонів. Дізнайтеся, як захистити вашу сім'ю в майбутньому. Чи можу я зробити це? Може бути спорт секція?

до Привіт! Що важливо для мене, думка мам інших дітей в пісочниці, з якими мій дитина не ділиться іграшками, або його особистим досвідом володіння речей, майно, налаштування меж? І якщо у мене немає досвіду такого володіння, я не знаю, що для того, щоб почати ділитися з радістю, дитина повинна спочатку вчитися на власних об'єктах, як його майно.

до Він не хоче вчитися! Чи зацікавив він у школі? Чи є це навчання приносить йому радість? Чи можна це зробити вас цікавим? Або навчає вас запам’ятати без розуміння, брехні та коригувати? Я хочу, щоб я хотів зробити, що я повинен зробити без прослуховування себе або мої потреби?

до Він розбиває все і скидає його! Ви коли-небудь помітили, що коли дитина скидає муг, ми зважимо і виростимо, і якщо ми поламали себе, це океї, для удачі? Це подвійний стандарт. Може бути, ми повинні зробити це легко?

Для мене тепер є головне правило у виборі способів впливу на дітей. Для того, щоб зрозуміти, наскільки розумний і гармонійний. Чи варто турбуватися про це взагалі? Тільки тоді я можу застосувати або не застосовувати щось дітям.

Діти – люди. Маленькі люди люблять тебе і мене. Тексти пісень, а це означає: І той факт, що вони невеликі повинні зробити нам думати тисяч разів, перш ніж зробити все. Ми, звичайно, маємо деякі свободи влади над ними до певного віку. І це можна зловживати.

Але що результат, то? Які результати ви хочете?

Автор: Ольга Валяєва, глава книги «Дестинська мати»