394
Сферична ромашка в вакуумі.
Продовження: матові сиськи; clenobula
Сьогодні, дорогі Яповетси, я покажу вам, як зробити сферичні ромашки в вакуумі за допомогою Matkad і Tya hoochi непотрібних, але когнітивних формул. Чому сферична? Так, тому що параметризація функцій через, переважно, сферичні координати (анім, zenith, діапазон), але трохи більше і циліндричних. Чому в вакуумі? Оскільки це просто математична абстракція.
Конструктивна критика, сиськи, кошеня, луки та інші стимулюючі матеріали привітаються до кращого збереження інтересу та популяризації матеріалу.
Тут буде 10 зображень.
, Україна
Я був доставлений в одному з постів мат-арту за заявою, що такий мат-тис граф неможливий, що одне значення abscissa графіка має відповідати одному значенням координат графіка, підключеного через функцію y(x).
За допомогою параметризації функції, практично все можливе!
Приклад: Lissajou фігура
F(x(t),y(t))=(x,y), де (x,y) є координацією точки.
x(t)=sin(m*t)
y(t)=sin(n*t +const)
Далі в класичному виразі y(x)=y(x(t*n/m + const))
Але я збираюся, прийшов час, щоб почати з сферичної ромашки в вакуумі. Повідомляємо, що все почалося з того, як я відкрив керівництво / допомогу і побудував сферу на ньому, а потім... :
Керівництва по диму (RTFM), для обструктивного.
04 мар
р.
05 мар
06 мар
р.
07 Трохи переспів.
08 мар
Габаритний зображення
09 мар
10 Я зробив. Я зробив.
Джерело:
Сьогодні, дорогі Яповетси, я покажу вам, як зробити сферичні ромашки в вакуумі за допомогою Matkad і Tya hoochi непотрібних, але когнітивних формул. Чому сферична? Так, тому що параметризація функцій через, переважно, сферичні координати (анім, zenith, діапазон), але трохи більше і циліндричних. Чому в вакуумі? Оскільки це просто математична абстракція.
Конструктивна критика, сиськи, кошеня, луки та інші стимулюючі матеріали привітаються до кращого збереження інтересу та популяризації матеріалу.
Тут буде 10 зображень.
, Україна
Я був доставлений в одному з постів мат-арту за заявою, що такий мат-тис граф неможливий, що одне значення abscissa графіка має відповідати одному значенням координат графіка, підключеного через функцію y(x).
За допомогою параметризації функції, практично все можливе!
Приклад: Lissajou фігура
F(x(t),y(t))=(x,y), де (x,y) є координацією точки.
x(t)=sin(m*t)
y(t)=sin(n*t +const)
Далі в класичному виразі y(x)=y(x(t*n/m + const))
Але я збираюся, прийшов час, щоб почати з сферичної ромашки в вакуумі. Повідомляємо, що все почалося з того, як я відкрив керівництво / допомогу і побудував сферу на ньому, а потім... :
Керівництва по диму (RTFM), для обструктивного.
04 мар
р.
05 мар
06 мар
р.
07 Трохи переспів.
08 мар
Габаритний зображення
09 мар
10 Я зробив. Я зробив.
Джерело: