Життя Давида Гудсона «Отме»

Яскраві казки, легенди, міфи та деякі вижили давні тексти іноді розповідають про магічні речовини, з якими людина буквально перетворюється в сутність. У віддалених місцях на Сході, вчителі все ще використовують давні рецепти, щоб зробити такі речовини з дивовижними властивостями (одна така приклад описана авторами Zheng Shunchao і Chen Kaigo у книзі про Ван Ліпинг «Шлях Qigong Master». Історія життя вчителя Ван Ліпінг. Але найдавніша алхімічна ідея не дає відпочинку на заході. Девід Гудсон, простий фермер, відкрив клас речовин з дивними властивостями.

Після витрачання декількох мільйонів доларів на дослідження, він запатентував мікроклюстери (ORMES) «OTME». Орбітально трансформовані Монатомічні елементи. Його патент зосереджений на мікрокластерних конструкціях благородних металів, таких як срібло, золото, платина, паладію, родій і райдій. У неметалічних сполуках також міститься робота інших авторів (Сугано, Koizumi). Що таке диво?

Hudson виявив, що всі ці метали в мікрокластерних сполуках при кімнатній температурі працюють як суперпровідник, мають нульову якість поля, і левітат при наявності магнітних полів. Фізичні якості відповідають описам матеріалів з давніх алхімічних ласощів Індії, Китаю, Близького Сходу та Європи. Багато волонтерів, які прийняли мікрокласники золота («моноатоме золото») повідомили про наслідки активізації енергії kundalini та інших явищ, описаних у древньому Ведасі, Таоісті та перській хімічній лікті. У своїй лекції Гудсон надає приклад двох жінок, які діагностуються онкологією 4 ступеня, які після прийому мікрокласиків золота повністю відновили своє здоров’я.

Наприклад, коли нагрівали мікрокласники іридію, маса матеріалу впала три рази, а коли пропущено позначку 850 градусів, матеріал повністю зникне з фізичного простору. Коли температура скидається, він з'явився і відновив його вагу.

Пропозиція з 1990-ї лекції:

«Нехай я даю вам аналогію. Якщо це можливо для мене, щоб компресувати молекулярне тіло до невеликого розміру, мініатюра, що зробить вас настільки малим, крихітним, що ви можете отримати всередині вашого атома, ви будете в квантовому світі, де немає часу вперед і часу назад: все взаємопов'язано. Не існує такого часу, як ми знаємо, ви станете безсмертним. Ти можеш жити в квантовому світі.

Надпровідник – мільярди і мільярди атомів, які працюють як один великий макроатом. І так буквально ви робите собі посудину, яка проникає в цей суперпровідник, і ви її хвилюєте, усунете всі зовнішні магнітні поля, включаючи тяжіння, і ви більше не в цьому світі, але ви не за межами цього світу. Ви почуєте, що я говорю про? У цьому світі, але не за межі. І в кінцевому підсумку, просто нагріваючи елемент, ви дійсно зникли від цього простору. Так що ви пішли. Тепер ви можете побачити всі, але вони не можуть бачити вас. Вода, що знаходиться вище, і шукає рибу в воді. Ви не у світі. Але в той же час можна побачити їх. « » » » » » » » » » » » » » »

Про загоєння ДНК:

« » » » » » » » » » » » » » » Ну, я можу показати вам завтра дослідження Бристоль-Мерс-Скіб, які показують, що цей матеріал взаємодіє з ДНК шляхом корекції ДНК. Всі карциногенні пошкодження, пошкодження випромінювання, все ремонтуються цими елементами в осередку. Вони не хімічно реагують з клітинами, вони просто фіксують ДНК.

Ми також мали лікар в штаті Флорида дати цей матеріал для панкреатичний рак пацієнта минулого року в листопаді. Він втратив багато ваги. Не чекав вижити. Так вони відчайдушно потрібні щось. Він приймав його протягом 60 днів і скоро відновив вагу і відчуває себе чудово сьогодні. Лікар не розуміє, що Він просто збитий на питання, як це може бути як ніхто не виживає рак підшлункової залози.

Не протипоказання. Це не анти-швидкість. Це не антикант. Це життя. Це буквально дух. Матеріал тут не вилікувати рак. Матеріал не вилікувати СНІД. Цей матеріал призначений для поліпшення наших органів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви можете виправити ДНК всередині кожної клітинки в організмі, якщо ви можете виправити всі пошкодження, які було зроблено раком, якщо ви можете виправити зміни, які викликані вашими захворюваннями, вірусами, ви дійсно можете стати ідеальними істотами. Ви зможете повернутися до свого первісного стану здоров’я.

Це не ліки. Цей матеріал фактично філософський матеріал. Зрозуміти і підняти свідомість людства. Якщо відбувається загоєння, нехай це буває. Для нас дуже важко знати, що це його реальне призначення. « » » » » » » » » » » » » » »

І ще:

Ви знаєте, що нервові імпульси не електрика, і що вони проїдуть через тіло більше на швидкості звуку, ніж при швидкості світла. Електроенергія наближається на швидкості світла. Чи знаєте ви, як швидко надпровідникові хвилі? На швидкості звуку. Це те, що ваше тіло дійсно містить, що ми називаємо свідомістю.

Це те, що відокремлює вас від комп'ютера. Це насправді світло життя. Це частина вашого тіла, який завжди був у вас, і що вчені ніколи не змогли виявити, тому що їх інструменти не бачили.

Вони називають його вуглецем, оскільки він не має радіаційного спектру, і вони припускають його вуглецю, коли він насправді не вуглецевий. Він може бути 11 лінз, але основні - родій і іридій - це елементи, які зараз знаходяться в вашому тілі.

Тексти пісень, а це означає: І вони буквально пов'язані з резонансом, і вони буквально заповнюють ваше тіло світлом життя. Це атоми, які знаходяться в резонансній гармонії, і вони резонують енергією вакууму. І вакуумна енергія є ще одним виміром, в якому немає часу. Все, що коли-небудь існував і все, що буде існувати в вакуумі.

Ваше тіло має неполярне магнітне поле, яке називається Meisner поле, або люди називають його аура. Це буквально атоми духу в тілі.

Все, що коли-небудь існував і все, що коли-небудь буде записано в вакуумі. І я кажу вам зараз, мої друзі, коли ви познайомитеся з Креатором, ви познайомитеся з ним в вакуумі. Це там, де все справа йде. Це там, де він вийшов, і це, де він записаний.

І так ваше з'єднання до Верховної Ради через ці резонансні генератори, які знаходяться в квантовому резонансі з енергією вакууму. Це те, як світло життя приводиться з квантового світу в макрособ, ми називаємо фізичною особою.

Ці атоми, в макростаті, виглядають як білий порошок при висушенні. Але в реальності, якщо ви подивитеся на них під мікроскопом, вони виглядають як скло. Насправді ви можете нагріти цей білий порошок до 1,160 градусів в вакуумі, і він утворює скло, як і звичайний скло вікон. Це ще одна форма, в якій елемент може існувати.

Коли ви прийшли зрозуміти, що кожен з цих атомів відроджує енергію вакууму, ви не пошкодуєте навіть одну атом. Ви не можете покласти на нього смолу і сказати, "Робота для мене!" Що це позаштатний механізм руху! Таким чином, наслідки, що спостерігали Худсон (до речі, підтверджені в роботах Козирева, Гінцбурга, Мішина та Аспдену) показали реальну можливість переходу фізичних об'єктів до більш високої щільності та зникненням з фізичної реальності, а також можливість повернення назад.

Цікаво, що сполуки мікроклітини присутні в мозку людини і нервовій тканині і утворюють до 5% своєї ваги. І тут варто згадати деякі Тибетські оповідання, які коли тіла великих аскетиків і практикують медитації обгрунтовані, багато білих або різнокольорових і прозорих (подібних скла) кришталеві кульки різних розмірів знаходяться в попелиці, які, якщо вони не швидко знімаються з попелиці, зникають майже до наших очей. У багатьох країнах світу було показано деякі виживання реліктів.

р.

Також є відомий індійський сюжет, який кожен людина здатний виробляти золото у вигляді Лінгама.

... На Землі протягом 10 годин (від двох годин вдень до середини дня, після чого він дематеріалізував...» – так часто описуються тими, які присутні на вигляд.

Джерело: www.quantumcristal.com/