16 Ускладнені причини Чому я хочу залишити

Останнім часом з’явилися більше і більше тем, які висловили бажання залишити Росію, але не обійтися так без опису причин, чому необхідно для всіх інших.
Один з останніх

Отже, аналіз причин, чому «ми» сумарний пекл і «я» – тиша і грація.

1,1 км Вже не існує.
Життя в цілому - це те, що ви не можете бути впевнені в будь-якому або коли. Поцілунки, які дядько сам або її величність будуть піклуватися про вас кудись їсти.

2. Супутність народу.
Нехай мій бабуся може дивитися новини і вірити кожне слово озвучувача. Ви не знаєте, як подумати та аналізувати інформацію, яку ви отримуєте – не переглядайте телевізора, не читайте газети, не використовуйте Інтернет. Усе!
Звісно, на Заході ЗМІ кришталеве чесне, не схоже на наш.

3. У Наші діти не мають майбутнього.
Якщо ви покажете героїчним зусиллям і зробите домашнє завдання з дитиною замість сидінь в Одноклассниках, хто знає, наші діти можуть мати майбутнє.
Але, звичайно, це не ми, хто вмирає, але країна.
З Західного повітря діти автоматично стають розумними

4. Медицина.
Наша медицина є нормальною. Почуття до здоров'я страшне.
Ми хочемо, щоб пити і курити до старого віку, їсти неприємний і неприпустимо, де, не піднімати нічого важче, ніж віддалений від телевізора і одночасно мати гарне здоров'я.
На заході добре д-р. будинок буде робити це для нас. Він буде йому.

5. Умань Освіта.
Припинили показувати будь-яку зацікавленість у навчанні дітей. Звичайно, коли ви отримуєте там, є важливі речі, щоб зробити. Не додаються фото в соцмережах. Так багато робити, так багато робити ...
Вчителі, які не відбуваються на заході. Діти – всі генії та батьки, які хочуть.

6. Жнівень Ретире.
Для нас необхідно звернути увагу пенсіонерам. Ми не подорожуємо по всьому світу. Але навіть з такою пансіонатою, наші старі люди не тільки живуть без допомоги онуків, але і допомогти їм фінансово.

7. Спорт.
Найпоширеніші види спорту в нашій країні - кулька і розклад. Який приклад має бути діти з нас?
Ті, хто хоче грати в спорт, не потрібно фантастичних фітнес-центрів.
А що б бажання грати в спорт наші діти мали, замість х-боксу на новий рік дасть йому тренажер.

8. Бізнес.
Так, для вашого бізнесу, щоб працювати в нашій країні, потрібно бути друзями з владою.
Я сумніваю, що речі різні в будь-якій країні.

9. Навігація Соціальні проекти.
До того, як у вас є дитина, подумайте сто разів, можна підняти його? Є найменші сумніви, відкласти цей важливий і дуже відповідальний крок.

10. Нерухомість.
Я не чув, хто приїжджає і бере квартиру або будинок.

11. Судова система.
Не пропустіть на хороший адвокат і все буде добре.
Крім того, «сидять» в іноземній країні більше шансів, елементарних через погані знання законів.

12. Поліція.
Сподівайтеся, щоб обмежити обмежений персонал правоохоронних органів у владі, щоб забезпечити безпеку кожного громадянина.
Ми вирішимо про нашу власну безпеку. Що дає нам право? Вогнепальна зброя (довга бочка), тровамат, газова машина, ножі. Це досить.
У вас є гармата в домашньому сейфі, травми або газовий автомобіль. 1-2 рази на місяць, замість гри COD, ми йдемо в діапазон, породжуємо майстерність «вибірка».
Також бажано встановити хороші металеві двері. Що таке? Не проблема, новий iPhone чекатиме.
Встановлення тривожної сигналізації в квартирі або будинку не буде зайвим.
І в цілому, якщо ви зацікавлені в кримінальних елементах, ви не будете зберігатися або поліція Майямі в повній міцності або САЛ.

13.00 р. Чуркі!
У Європі – Араби, в Сполучених Штатах – чорношкірі та мексиканки не дозволять розслабитися.

14. Урядові та “справжні вибори”.
Ті, хто вірить в цілісність виборів в будь-якій країні, ймовірно, таємно вірять в Санта Клауса.

15.00 р. Армія.
Довгий мільярд китайських бояться перехрестити наш кордон, речі не так погано. І знову, аналізуючи реальний стан справ у світі, населення потрібно розпочати броню.

16. Офіційні особи.
Потужність псує людину незалежно від країни проживання.

Немає нічого неправильного з еміграцією. Будь ласка, зайдіть, куди ви хочете. Але поспішати країну і її громадянам до підрахунку є базовість.

Джерело: