Увечері знову засніжено сніг. Вітер підібрав і відносив пухнастий світло сніжинки. Лабрадор, лежачи біля закинутого гаража. Сніжку впав на червоному волоссі і практично не розтоплювали. Дверцята до підвалу, де він використовувався для життя був закритий три дні тому з nowhere ще піти. Я не маю сил. За останні кілька днів собака нічого не їсти, але не відчував голодний. Він був тільки холодним, дуже холодним.
Собака запам'ятала своє ім'я, Кай. Я пам'ятаю своє життя чоловіком. Я пам'ятаю майстерську ходьку з ним, кидаючи йому невелику кульку, так як людина списав його на шиї і було так приємно, що Кай шок з задоволенням. Він був щасливим. Коли людина пішов за роботу, собака сіла на двері і чекала йому.
Щиро дякую жінці. Я не знаю, чому, але вона не схожа на Kai. Він не зловив, він не просить їжі, він просто чекав на увагу. Сидіння в кутку очікування. Коли майстр не був в домашніх умовах, жінка ходила навколо собаки, так як якщо вона боїться отримати заражений, не залізо, і не завжди годувати. Увечері вона поговорила про Кай і слухала гучно. В кімнаті не дивлячись на собаку. Прогулянки стали коротшими, вони більше не грали з м'ячем. Власник подав два сигарети і, грубо витягуючи собаку на лейші, під керівництвом будинку.
Один вечір, після довгого ряду з жінкою, майстр викласти Кай в машині. Хтось турбувався в його настрої, собака відчувала його, але не збов. Вони поїхали на довгий час, і коли вони зупинилися, людина відкрила двері автомобіля і кинула собаку на дорозі. У фаршах фаршировані фари, автомобіль випав на місці. Кай перебігає темну дорогу з усіма його можливою, збиваючи його лапи вниз і жовчі, але не міг зловити машину. Довгий кладемо на боці дороги. Він знав, що він був покинутий, але він не міг його вірити. Я не вірю, що я пішов. Згорнути його.
Кай повернувся по місту, але не виглядав на будинок майстра. Він звик до ідеї, що йому не потрібно. У пачці, і люди поїхали від себе. Так він жив, блукаючи вулиці в пошуках їжі. А потім прийшла осінь, зима. Взимку особливо важко знайти їжу. Кай оселився в підвалі, він був теплим з труб, але хтось вішував замок на двері і там не було ніякого способу дістатися. Собака знала, щоб приховати від холоду, але не хоче нічого.
Кай від шуму. Поруч, на подвір'ї будинку кілька людей відібрали феєрверки і потішили щось радісно, відкидаючи руки і сміється. Собака знову закривала очі, не доглядав. Я хотів, щоб сон і люди робили шум.
Дівчинка, близько десяти років, підійшов майже повністю засніжена собака і згинається над нею. Побачити теплу руку на обличчі Кай, і він сам, не розуміючи, чому він збив. Я зухнула майже забутого тепла людини, а потім прийшла темрява.
Почув, що хтось інший підійшов. Дівчинка все-таки прокинулася на голові і сказала до тих, хто прийшов. Він відчував його міцні руки піднімати його вгору і перенести його. Але він не дбає більше.
Кай прокинувся від тепла і відкриває очі. Він був в чужій квартирі, лежачи на м'який ковдру на підлозі. Він підійшов до дива і дівчина, яку він бачив. Я зробив, але я не пам'ятаю де. Може бути в мій сон. Жінка прокинулася над ним і протримала свою руку над вже висушеною вовни. "Хі, червоний", - сказала вона і посміхалася.
Головна
(доб. 3)
Джерело: