Собакка-картридж

У "першому житті" цього собаки, местизо дельфія і ветер, ім'я Тли Хо. Його власник, полковник, названий Cummings, приніс його до австралійського міста Дамперре.

У Дампері, полковнику і собаки, що входять до складу.

Тулі люблять дороги і автомобілі. Він любив їздити на дорогах. На Дамп'єррі він повністю присвятив цій пристрасті, і швидко познайомився з водієм вантажівки імені Івана.

Собака вибрала Івана як свого нового власника, змінив свою назву на прізвисько «Червоне собака» і почала подорожувати з ним на дорогах Західної Австралії.

Я думаю. А потім один сумний день в 1975 році Джон помер на мотоцикл. Собака ніколи не знав, де його майстер пішов. У пошуках його, він почав ударувати - самотній. По дорозі перед вантажівками і автобусами, сісти перед зупинкою автомобіля і чекав двері для відкриття. В салоні він стрибнув. Я поїхав до тих пір, як я думав. Після того, як він зрозумілий, що йому потрібно зупинитися. Він вийшов, а потім «збивати» новий атракціон. І він пішов на місяці... За роки.

У той же час, незважаючи на те, що в його блукання собака залишилася на сотні кілометрів, він завжди повернувся до Дамперре.

Червона собака стала знаменитістю, тушками місцевих робітників - норів і водіїв. Вважалося, що зустріч Red приносить удачу.

Він був прийнятий в якості члена спілки Австралійських транспортних працівників і сплатив членські внески. Він мав власний банківський рахунок.

Після того, як «новий» водій, відмова від місцевої легенди, не дозволяв собаку на автобусі, а в протесті пасажири залишили його.

З смерті Івана, 4 роки пройшли, під час якого Червона собака не зупинилася на дорогах Австралії. Хто знає, можливо, всі ці роки він сподівався, щоб нарешті бачити обличчя коханого майстра?

І, можливо, він забутий Іоан, як Куммінги забули його, і весь життя був нескінченною подорож, і він не міг існував, але постійно на дорозі і в пошуках чогось? Звичайно, ніхто не знав про це.

Червоний Собака загинула в дев'ятий рік життя, у 1979 р. отруюється приманкою зі стихніном.
Друзі-драйвери зібрали гроші і зводили пам'ятник йому при вході в місто Дамп'єрре, напис якого читає:

Червона собака,
Пилібара,
Він помер на Листопад 21, 1979.
Від багатьох друзів, придбаних на багато подорожуючих.

P.S. Про Червоний собаку написано 2 книги, а в 2011 році зробив фільм — напишіть, що дуже добре і добро. Фільм ніколи не потрапив до російського прокату, а також до виходу на DVD. Книги не були перекладені російською мовою.