Хофи моїх предків.

Невелика зелена черепаха з нехвильовою напруженістю загинала голову проти стіни брудного акваріума.
Поручи моїх предків незрівняно трамплінів Ґобі Десерти! Я! Я сидю тут, як фольга, і я не можу соромитися, де я хочу! - Стоп ебать рудоволосий !!! - черепаха кричить з гістеричними нотками.
Червона кішка непристойно закопувала свіжу пальму в ковроліні, простягається і лізиль піднімає зелені очі на акваріумі.
На початку твої предки не ховали. Максимальний розмір, натяки. грун. - Кіт розсмоктував його ас на столі поруч з клідом і почав мити. По-друге, зупинка життя, ваші вуха розтираються. І по-третє, дитина кішка роздратована і приніс її обличчя ближче до скла - ти фольга.
На цій значущій замітці тварина похилого подряпини її лапу на стіні, перевертають і акуратно стрибають на підлогу.
до Ох, що це! - черепаха сказала. - Маргінал ебать! Як тебе заважати? Мені 4 рази більше, ніж ви! А ти! Я! черепаха порубала. - Фолі! Я жінка!
- Я не можу ебать вам. - Кіт вийшов. - Ну, жінка - фольга. На кухні вирушили кішки.
- Я не Тортилла... - Але черепаха безглузда. - Я Клеопатра.
Але ніхто не слухав її більше.

Рамс, восьмирічна червона кішка, громіздка подвір'я борса і улюблена райдужних котів, потерти на ногу землі і виразно знімати очі на вікно. Вони чекали його. Помикаючи на газоні, він досягається і тихо пробивається до пучка котів, що копають в марместер.
- РРРРРРРРРРРРРРГВБЛД! Поки він був за спиною.
Кішки, гістерично загартовані, подрібнюють в різних напрямках.
до Gia-gagaga-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Похиленько почав підніматися з її укриття.
- The fucking Rams. Стара, вирощена кішка, з рогоним вухо, потрясненим кінчиком хвоста, прийшла перша. Ви дійсно трахнув вгору. Ти не ебать з мене? Я, старий кіт, може дати дуб один раз. Я сидів нервово, готовий розбити на будь-якому другому.
Ви не можете зробити жарт, ви можете? - Рамки розтягуються солодко і викладаються непривабливо близько. - Приїжджайте, розкажіть, що йде.

Клеопатра, у світі Клепа, у виснаження кладуть в її оболонці і заспокійливості переглядали фотографії її життя. У віці від 20 років, як і раніше неприваблива дитина, вона була придбана в магазині тварин, разом з цим ебать акваріум і покласти на цей стіл, де вона витрачала дванадцять щасливих років. Сьомий рік тому в будинку обрізається господиня з червоною півдусами, що робить існування Клеопатра ще більш блемою. Якщо перед тим, що Клеп іноді допускається красень навколо будинку, то з появою Рам, вона була припинена, боячи напади на неї з червоної помилки природи. По суті, Рами не мають наміру атакувати, але з того, що він бореться, щоб підтримати страхи господарів, сховавшись і стоячи на своїх задніх ногах, коли черепаха з'явилася в своїй галузі зору. Зростали кішки і стали повним райтом. Наставляючи години біля клітки, він розповів Клепу всілякі неприємні речі, багаторазово приводить її до розривних тантофертів.
У цей раз, теж. І це не може йти так.
«Худили роки тому, ховає своїх предків...,» черепаха збивається ненависті. - Я подарую вам солодке життя. Клеопатра змивається і закриває очі. Вона потребує міцності.

- Я розповідаю тебе! Дійсно - як павук з висушеними ніжками! Рамки лежали біля білого кота з другого в’їзду і нечітких мавп на очах. Він викривив його поганий обличчя, відчував свої щіки і пригнав очі: «Подарунки моїх предків трампували піски Gobi Desert!!!» він пророкував, смородинано перевернув очі.
Білий кошеня з сміхом. - О, ебать Ramsieck! - Вона змащена. - Приходьте, я не можу це зробити більше!
- І голову на склі. БАМ! BAM! - Рамки розводять. - Погана тварина, я відповість. - Він отримав, shook. - Гаразд, я буду. Я побачу тебе завтра.
- Приїжджайте на, мед. - Кошеня простягається і висвітлює очі. - Я чекаю.
до Кіт замочений, піднімаючи трубу.

Cleopatra довго помітив, що якщо ви кладете сходи вище, вона досягає вершини акваріума. Сходовий чохол був улюбленим суб'єктом бджіл.
Він сказав: «Я б дав вам колесо». - Тортилла, hello-op! на сходах beeogmmarsh! - Він подрібнюється з захопленням. Клепа не приділила увагу йому і робила на ніч. Ще один крок і інший ... він поступово збільшив схил сходів і сходження, сходження ... вона повинна це зробити.

Увечері. Рамки лежали на дивані в телевізорі з дозацією господині, niece був в країні, ніхто не може перешкодити плану.
Клеопатра перемістила сходи, заспокоїла її дихання і почала підніматися. Оболонка недорогий витягнута черепаха вниз, нерукотворні лапки ковзали від некомфортних кроків, але вона ненароджено вище і вище, поки вона відчувала холодний край акваріума під її лапами.
до Хлопці моїх предків! - Клеп кізований життєрадісно і туманний борт.
Рамки підняли голову нерівно, слухаючи неперевершений збиток, після прослуховування за пару секунд заспокоїлися і, акуратно стрибаючи на підлогу, пішли на кухню.

Що черепаха звернулася на спину, це безповоротно, нічого не більше, ніж silly стереотип. Клеопатра здавна вивчала революції, що сидять, заблокували, тому тепер для того, щоб стояти на ногах не було складно.
Klepa shook, і, намагаючись не поспішати, кинутися в далекий кут, де прокладені довгі пошуки об'єктів.

Легко перекусаючись перед сном, Рамси пішли в диван, але, будучи в складному настрої, вирішив знову посісти на Клепі під ніс. Збираючи під ніс, він легко відкрив двері в приміщення своїми лапами, не дивлячись на клітку, проходячи в середину приміщення, демонструючи його хвіст, і ...
до Хофи моїх укусних предків, що розтоплюють піски ебать Gobi Desert. До носа Рамс був Клеопатра. верхня частина обличчя була покрита темно-червоною пов'язкою, з шипами для очей, на передній лапі кинджальний лезо загрожував блиску.
- Клепа. Рівень, що ви робите? - Рамз був струнким назад. Сили виїхали з ним, боящими рухами.
- Зателефонуйте мені Рафаель. - Клеопатра шліфована. - Або Rafaella ... що-небудь. Промені, матичать, якщо ви можете.
Ну, Клеопатра, це не серйозне! будь ласка, не жартуйте, як це! Рамки притиснуті в стіну і запікають на черепаху з очима сяючі з сльозами. - Я не буду це знову! Я чесно! Я не буду це знову! Я не збираюся...

Клеопатра акуратно протріть лезо на шматку кішки волосся, і повільно вирушайте до середини килима. Сидіння вниз, вона радо оголена гостро плаваючою пальчкою і кидається назад в акваріум. У складеному вигляді книги, що лежать на столі, щоб вони створювали сходження сходів, сходилися назад в акваріум, акуратно приховали притулок і пов'язують за пальмою трави, і задовільно втягуються в оболонку.
«Ми не патологічні помилки, супер ніндзя черепахи, ми одягаємо шкаралупи, такі як сорочка – юні таланти – га!», він вже очистився половинкою.

«Я дивлюся», – думав, що в куті моєї кімнати з’явилась щілина і шамурая меча?» . . . ?
Але ніхто не відповів на це питання.

浜у 涓 蹇

Джерело: