Хін-Чин

Genghis Khan - це Rottweiler. Але я використовувався для виклику його Чін-Чин. Перш за все, це коротше, коли ви зателефонуєте йому, щоб годувати його. По-друге, заміський хан, якось не підходить до його поточного вигляду і долі. Я «нав'язав» йому пару років тому, хоча навіть тоді, здається мені, наслідки людської доброти і тяжіння вже були відображені на обличчі Генгіса Хана, що, звичайно, це собака не розуміє або приймається.

Я не знаю причин, які привели власнику Роттивера, щоб видалити його з міської квартири і поселити його в дворі його сільського будинку, який поруч з шахтою. Взявши те, що незабаром собака була забута і покинутий, ведучи полуступне існування, Генгіс хан став зайвим. Або небезпечний.

Це було дійсно зрілою твариною. Майже пучок сталевих м'язів під оксамитовою шкірою. Величезна голова з слідами минулої забою. І, звичайно, щелепи, які легко заснені на кістки гомілки.

Чин-Чин продемонстрував агресію у всій красі. Якщо раптом знаходився за парканом, я вже знав, що він кинувся від задньої частини двору до сітчастих воріт і прокинув грудей на них з повною мірою, погладивши бетонні стійки і паркан. Повсякденний пасербі спробував швидше дістатися до будинку сусіда. А дітям повністю обходити Генгіс хан по милі.

Одного разу я взяв пітфорк і, кинувши сусідський паркан, пішов назустріч Чін-Чінг. Собака дуже дивилася, щоб побачити мене в своєму розпорядженні. Немає роя, не боячи, не зла гора - тільки очі студента.

Поставляючи пітфорки перед мною і говорячи: "Дуже, холостий, який один з нас тут охолоджується?" Я пішов до нього. Генгай хан тремтить і повернув, не зняв очі мене. Так, повільно прилипаючи і сниться, так як собака переїхала назад, поїхав в далекий кут двору. За кілька хвилин ми подивимося один одному в тиші. Я, ймовірно, з бідно прихованим рангом, що я завжди кип'ятаю, коли я відчуваю себе як боротьба. Він головоломився, перетворюючи його голову, як вибагливі собаки зазвичай роблять.

Тоді я повернув і очолюв за паркан, готовий до Генгійського хана до щітки після мене і я б висадив його на пітфорк. Але він не переходив і нехай мене йти.

Урок, однак, не ходив до нього. Після цього він кинувся до воріт з таким же Fury, якщо я пройшов. Ось чому Хін-Чин реагує на будь-який рух, намагаючись зрозуміти нову реальність. Далі він був майже сліпим.

Згодом голодомірний примусовий Хін-Чінг, щоб виїхати інакше. І навіть бігти до наступного села. Один пізній зимовий вечір, в синці, підходу до заміського будинку, помітив його у вогні на дорозі, що веде до сусіднього села. Я зізнаю, що я потім погасила погану ідею - ловити його в снігу і вдарив машину. Це одна річ, коли це пальня м'язів і величезні зуби сидять за парканом, зовсім інший - коли в дикому, незважаючи на те, що окружини і лисички вийшли в село і два місцевих монахи вже знімалися через рабів.

Однак я не підняла свою руку, щоб підштовхувати собаку. Я поїхав через сноуборди в будинок і, вже розвантаження, пила Чін-Чин стоїть біля темного. Він був непристойним смоктанням в повітрі, хропіння: один з моїх мішків з спокусливим запахом ковбаси і ковбас. Але я дав йому нічого, і через годину я пішов, щоб побачити, як він вийшов з двору і як він повернувся назад.

Над частиною паркану сусіда вішати потужну арматурну сітку, під якою Хін-Чин вдалося копати. Сліди крові в снігу вказали, що підпілля для Chin-Chin є вузьким і він кожен раз, піднявшись під сітку, поранили спину гострими кінцями боргу. Я зрозумів, що якщо не всі собаки однаково чутливі до болю, то вони всі схильні до голоду. Але це ніколи не сталося, що Хін-Чин був зірвав. Власник - це дорогий джип. І приходить господиня в дорогий іноземний автомобіль. А будинок, як кажуть, це повна чаша, навіть з надлишками. І собака, яка завжди зловживала.

Хін-Чин прийшов до мене кожен раз я прийшов. Спочатку я б просто кинувся його більш-менш пюре - кісточки і м'ясо з супу, ковбаси, ковбаси - або залити лівий суп в чашу кота, що він буде лизати через секунди. Потім він почав називати себе і намагатися годувати своїми руками, сміливо зануривши пальці, що тримають кістку до потужних щелеп. Потім він пішов в будинок і дивився Хін-Чінг через вікно, чекаючи його, щоб осідати на дверцятах.

Я колись ввійшов до інсульту широку голову - акуратно, подряпини пальці за вухами. Після того, як я трахнув вух і ламав руку на свою потужну шийку, як хін Чин кінь. Нарешті, як він сидів, Я загрожував його "глючою лапою". Потрібно побачити з чим гордий погляд, опустивши вуха і піднявши рот, з якого язика випала, він сплітає в долонях своєї вагової «п'ятої», і тільки його право. Він лежить від мого дверцята, чутливого до кожного звуку. І якщо я не виходив довгий час, Хін-Чин подарує голос - це свого роду рум'яна кішка, сортувати казку, "Чого часу їсти."

Незважаючи на те, що неправильне харчування була хронічною умовою, Хін-Хін мирно зустрінеться з навколишніми тваринами. Він не торкався птахів або мишей. Повністю ігнорував кролика, невідомої, як раз влаштували в бур'яні мого колишнього саду. Я знайшов його випадково, коли він трохи в патчах розтягованих кабелів і поливних шлангів. Потім кролик припинив ховання. Я спалюю траву, чуйно стрибаючи навколо Chin Chin, або лежачи lazily на доріжці, дозволяючи мені практично закрити.

Тоді на подвір'ї почали з'являтися ... покійний, втекти з Лужковського мисливського господарства. Але Хін-Чин не продемонстрував інтерес до нього. Що це, то Роттвейлер був звик до своєї їжі, їжі бойових собак, але не мисливського собаки. На відміну від нас, люди, які страждають на точку собаки дивної вибірковості. Прямокутник кладеться в пункт-бланковому діапазоні мого сусіда, перевантажений мисливськими інстинктами, а кролик був «приватизований» кимось з села.

С ***
Зима була особливо важкою для Chin Chin. Я не знаю, що саме сталося з ним в січні, але на моєму наступному візиті я знайшов собаку з тоновим нижнім губом, висить на тонкій патчі шкіри. Неможливий без шуддера, щоб подивитися на те, як у нього з'являються гнилі на кістці і як він загиблий фрагментом власної губи. Все, що я можу зробити, був смажений хін-Чин рот з марганатом калію.

Ситуація була гірше з іншого: він різко похилий, очевидно, засвідчений періодичним станом його стану. Як собака піднялася і піднялася відповідно до деяких спеціальних алгоритмів, очевидно, не схильна до будь-яких турбот про їжу, він знав щось так просто для будь-якого мисливця, що не з'їсти сьогодні можна зберігати протягом завтрашнього дня, приховування або заглиблення. А коли я був у с., корів і волей були бенкети з Хін-Чінгом. Але новий день приходився, з ним - приниження і безпліддя, що справляється через порожні двори. У темних вечорах Генгіс-хан просто кладемо в сніг, кинувшись непристойно, як заземлення сходження в ніс. Я здогадав, що збирався на голові. Хоча, швидше за все, нічого не відбулося.

І в кінці цієї весни Хін-Чин раптом зникнув. Я зрозумів це не тільки тому, що він не з'явився на день мого прибуття, як сталося раніше, але і тому, що випікання, клімсі, і тому дуже смішний собака прийшов на сайт, відповідаючи на Червоний. Собака проживала на далекому краю села, а також, хоча вона мала майстер, живила не повноцінне життя. Після того, як нерозділений власник території (з причин собак) був Генгійхан. Він розірвав щось, дивлячи собаку в своїх володіннях, і він випаровував дрібно без будь-яких подальших спроб згасити. Тепер Червоний був діловим і навіть важливим, розмітивши колеса мого автомобіля і як би сказати: відтепер немає Генгіса хана, а вільна харчова ніша, як сакральне місце, просто не має права бути порожнім.

Продовжуємо до серпня. Одного разу я був ріжучим старим горбом на зиму за межами мого багато. З головної дороги до с. вулиця прийшла дуже юна жінка з велосипедом, на якому сидів хлопчик. На перший погляд на них коротко, але заперечуючи, що собака теж була за велосипедом, я відвертаю бензопили.

Звичайно це було... Генгай Хан. І чим ближче жінка з велосипедом прийшла до мене, тим менше я сумнівав, що вона супроводжувалася відсутнім Роттиверлером з весни.

Від колишньої держави і влади не залишилося. Сонцезахисні сторони нагадують промивальну плиту - так що змивають ребра. Живіт був досить послідовним з популярним виразом: «збиток до хребта». І здається, що він повністю сліпий, постійно, з і без, хропіння на все навколо нього.

Про нас Жінки шукали свого сусіда до «повернення» Генгіса Хана до нього. Вона була резидентом села. А сусід приніс хану Генгіса в травень, залишаючи за сумкою корму для собак, і ніколи не показали знову. «Душка повинна бути в'ялена», - сказала жінка, «і діти не завжди їсти повно». Однак терпіння жінки заповнилося справою, коли Генгіс хан відлякув сільську дівчину, яка мала неприпустимо підходити до голодного собаки з бутербродом в руці. Він взяв сендвіч, звичайно. І це було достатньо для вироку сіл: «Бізнес не закінчиться добре. й

Я назвав Генгай хан з мене і виховав його якомога більше всіх вихідних. А потім він знову зникнув і продемонстрував на моїй банці три тижні пізніше.

- Чому ти стоїть? Я назвав собаку, яка зазвичай прийшла до мене без спеціальних запрошень. До дня я думав, що я готував борщ і тепер я збираю кісточки з неї.

Собачка, однак, не переїхала, шукав мене обережно, так як вона здавалося мені.

до Що ви робите, Чин-Чин? Приїжджайте!

У варені. Генгай Хан стояв там.

Я входив в будинок і захопив їжу і очолював для воріт.

до Ви хочете, щоб ви були божевільними, Genghis Khan! Приходьте тут!

Усвідомляючи, що я підійшов до підходу, Генгіс хан перетворився і гальнув вздовж дороги, поза селом.

Я не бачив його знову. У с. сказав, що вони зустрілися з Генгійським ханом у лісі. Ліс, хоча «неар», але простягається на наступний населений пункт на 20 кілометрах, як це були південно-західні околиці Завідова заповідника. Не часто зустрічаються люди. Ви можете сказати, що це взагалі не відбувається, якщо не сезон грибів. Для занедбаних і багаторазових збитих Rottweiler це майже ідеальне місце. Попри те, що ніхто не зраджує.

Занурення нас, Chin-Chin ...

й

Джерело: http://