Ліжко переміщається.

Навесні було більш-менш тепло, ми пішли полювання. Ми, це мене, Юра і Коля. Тент, рюкзаки, спальні сумки, все як дорослі.
На невеликому півострові, з одного боку якого гора приречена, а з іншого боку річка, що межує льодом. Вони налаштовують намет, розтоплюють плиту, виготовили шпалем. Так, нуль п'ять.
Відкрийте, сідайте, їсти.

У день ходив, але немає кварц-крі, немає га-ха, не чув. Ніче, заспокоївся всю Юру, зануривши в спальну кімнату, вранці птах буде трамвайним, як голодний в таверні. Одного разу він був правим про те, що він вийшов вранці. Але не птах. У зв’язку з аномально теплою погодою лід на річці зламався.

Ви коли-небудь побачили вузьку річку з двома ногами льоду?
Ні? Ось ми йдемо. Не можна гасити тріщину розбиття льоду. Знайте, це трохи тріскається, гучно, але далеко від Ramstein. І ось лід.
Він переїхав.
Листи льоду всіх різних розмірів перетворюються на вісь і природно відсутні місця між банками. Що відбувається? І що відбувається,
Маса льоду відштовхується ззаду починає відштовхуватися на крайній лід на березі. Льодяник, два метри товсті, як величезні білі рептилії crawl з
на крутих берегах і заголовках на тазі.

За ними вже проштовхують нові льодові льодяники, за ними більше і більше. Ніяких ударів, не різких рухів.
Повільно, не відчуваючи перешкоди, вони скручуються до берегів, що ріжуться деревами, як морквяний ніж. Потужність елемента зачаровує.
Ми спостерігали, що це те, що наші роти відкриті до тих пір, поки хтось повернувся назад. Я, і архімеди не були О, він не був.
Оскільки вода, що переселена на сотні тонн льоду, почала шукати інший спосіб. І вона знайшла її. З точки зору, це було найкраще місце, і вона погуляла уздовж берега через наш півострів, відрізаючи його від землі.

Але це книжка – пропагація Юри.
- Я, Коля підтверджено - пишіть в його повному вимові.
Я не сказав нічого. І ми, як Робінсон, П'ятниця і їх недбалий парк, стояв посередині.
Вони вже були острови, і вони висаджували маки.
- Чи ми стоячи?!!! - Хтось сказав - ми повинні вийти!

І саме вода, яка прибула перед очима, запропонувала, що нам дійсно потрібно залишити. Скоріше краще.
З швидкістю тарганів, що спійшли на світанку, ми розібрали намет в миттєвому режимі, упаковали наші речі і залишили все на гумовому човні. Немає місця в човні.
Залишилося, але не потрібно, тому що в такому поточному перехресті на човні було засмагою для самогубства.

Коля, як найвисокіший, відштовхнув катер з берега і подрібнивши його на іншу сторону ходьби поруч з ним. Ну, ходьба є великим словом. Пройшовши ноги, як курча в нафтовій пудлі, він проходив по потоку, встигаючи зупинити час, щоб пропустити льодяник перед ним.

Ви можете побачити в новому каналі ріку, проштовхнувшись не так густим льодом, оскільки товщина льоду не перевищує одного метра.
По-друге, майже злегка, пішов Юра. І після того, як я проступив в вже добре пророджену воду. Це перший раз я шкодую, що мій вага був на одному рівні протягом декількох років. Будь-який маленький пристойний льодяник штовхнув мене внизу стегна і перетягував мене в пару метрів. І знизився неможливим, бо з'явилися муки річки, що утворюють бурхливий струм.

- Серегаааа !!! - Там був крі від берега. Я повернув річку з парою літрів зовнішньої рідини. І це було.
Повільно, клацання до дна, айсберг підійшов мене на вершині, на якому сало моргуло і подивився на мене з інтересом патолога.
"Рулі nnaa, перо!!!!" Я соромлюся, почав розуміти почуття капітана Титана. У моряку переїхала з стопи до стопи, прокинувся очі, але не змінився курс.

- Кітч! - У мене з берега з'явився крі і сучковий палець.
Я кричу, коли паличка була в руках. Щоб бути чесним, стоячи в середині річки з дубом в руках, я не мав ідеї, як це допоможе мені. Ну, до тих пір, як ви вдарили кампулу,
Так ви не повинні страждати довго.
Я продовжив стояти з цією паличкою, відчуваючи себе поліцейським з кришталевим кіньм в руках в середині перетину, і друзів на березі спробували щось.
Я можу розповісти і показати, але в середині р., скоринкою льоду вдалося почути інтелектуальні думки з берега.

- Я не чую тебе! - Я ще раз!

І вони робили.

Дякую, друзі, Я занурився і сльози вдячності закочував мій щок, коли Юрка з схожим клубом в руці і виразом обличчя.
Студент-гінеколог в практичних заняттях показав цю палицю в Поліні. До якого він, прокинувшись руками, з трагією шахти і селянською грацією, починав скручування плавно навколо Юрки, не забуваючи зробити таємничі паси своїми руками.

- Балеруни x@enova! - Я снижку, я зараз плащий, і вони є мертві лебеді решетування.

Я вже був дуже сумним, і льодяник підійшов до критичної відстані. І на березі, один підтриманий актор продовжував виступати з паличкою в другій, хто дивився некінченно на мене, охоче зіткнеться його товари.

Я, нарешті, розумію мову входу. Я отримую! Ідіотс!

Я радий помітити, як вона почала згинатися (а, Коля, сзуко, як природно він зобразив льоду!) мене.

Морська гілка, спрага для жертви, поціджена на лід і поширила її крила літати. Наклейка, що не потрібно було розкочувати в її ас.
Добре, тепер це бульщіт, я протерла поту і не знайшов на горизонті такі айсберги, сміливо, але дуже акуратно і повільно почнуться до берега без поспішання.
Забудувати контроль проходження об'єктів з боковим баченням.
Льодяник. Пропустити це перед нами. Увійти Нехай він плавиться ззаду. Більше
Зрозуміючи, що я не мав часу пропустити його передньою або позаду, я стояв в ній, згасити мене, мій ас і випрямив ноги надії, що цей хлопець
Зв'язатися між ними. Як я розрахував, він лебідь. Але не всі.
Під колінами не було сильного, але в поєднанні з сильною струмом зробив свою роботу. Надмірно, я подав на вологому дереві.
У мене були жирні укуси під колінами, з якими з'явився зруб.

Покинув під мою вагою, пального людина зловила свої гілки внизу і почала плавно перевернути їх.
Друзі на березі були гістеричні. Я знаю, що вони сміються, і я тут.
Я тримаю до нього, і я боїюся далеко, так що я не впадаю в воду.

Нарешті, берегові рятувальники, після консультацій, киньте мене тросом. П'ятий раз я зловив її. Знаючи свою хронічну удачу, я негайно заборонив їх.
Щоб зав'язати щось важке до кінця мотузки. Звичайно, мотузка з навантаженням легше ловити, але через вищенаведену удачу я обов'язково зловив її.
руді.
Після того, як зробити петлю і зачепити її на щітку, я дав гойдалку. Канат щільний.
Куртка сильна.
Підвищений тиск. Журнал не дано.
А потім витягують.

@la, так, якщо я можу передбачити свої дії, я досягла дна на скрабах, я б був краще. Я міг стрибати з колоди, але це було так вологим.
Я не хочу, щоб отримати всі вологі.
Дві великі чола, щоб перенести мотузку, в кінці якого заплутана моя легка тушка. Як незбираний жолоб з ведмедя, я
Він почав з колоди і кинувся на берег паралельно до води. Юрка і Коля без пуску на мотузку з берега в ліс, і я ледве доторкнувся води, що росла після них.
Що таке лід? Я подрібнила їх в крижані крихти з м'яким хлібом.

Все, що прийшов мій шлях не мав шансів вижити.
Шахель зробив коло назад, очевидно, надії, що я поставив на лід, але побачивши реінкарнацію батмана, вона відкрила очі і
«Холя, хміль, хміль...» без погляду, кинулася до горизонту.
Я затягував на суші. Сухий. Зали

І ніколи не знову, незважаючи на мої наполягають запити, я бачив у виконанні цих двох серйозних чоловіків танець, які вони виступали на
«Ханвер Д’Араганн проти Мертвого лева».
до