645
Додайте яскравість до літніх днів! 16 ідей для виготовлення фруктового льоду
Фруктовий морозиво не любиться! Не тільки приємно охолоджувати і смачним десертом. Одним з найбільших переваг плодового льоду є його низький вміст калорій. Навіть любителі суворих дієт і тих, хто швидко може дозволити фруктовий морозиво. Виготовлений з натуральних продуктів, яскравий брикет є надзвичайно привабливим. Не потрібно поспішати в магазин для цього смачного ласощі. Це набагато раціонніше, щоб зробити його в домашніх умовах: вам буде потрібно тільки морозива, морозильник і найпростіші інгредієнти. Після декількох годин лід готовий до вас!
1,1 км Такі форми для приготування фруктового льоду дуже зручні у використанні.
2,2 км Дивовижний, але інтригуючий рецепт фруктового льоду. Змішайте кавун і помідори в блендері, процідіть сік. Покласти його в уніформи. Для спичності додайте шматок зеленого перцю до кожної форми. Фруктовий лід з джалапеніо - небанальний морозиво.
р.
3. У Пінанас і малиновий лід є справжнім ласощом.
4. У Фруктовий льод з банана і молока або вершки Не забудьте додати ванілі!
5. Умань Морозиво Kiwi - класичний.
р.
6. Жнівень Шоколадні молочні печиво! Так, це не фруктовий лід, але це смачно.
7. Про нас Сік келері з меленим базиліком. Екзотичний несолодкий фруктовий льод, що дає прохолоду.
8. У Кокосове молоко і чорниця – вишуканий рецепт.
9. Навігація Авокадо, сік лимона і сметана ... Це не рецепт соусу, фруктового льоду з таких інгредієнтів буде відмінним!
10. Манго з полуницею або апельсиновою м'якоттю і полуницею. Я хочу спробувати його відразу...
11. Йогурт з малиною або будь-якою ягодою є універсальним рецептом морозива.
12. Ананас, ожина, банан, полуниця, йогурт. Коли є багато інгредієнтів, смак фруктового льоду дивний!
13.00 р. Апельсиновий сік з м'ятою. Сорбет, смак якого збиває літо.
14. Мороз з Nutella з молоком. Коли ви спробували всі варіанти фруктів ...
15.00 р. Кокоса, вершки, цукор – інгредієнти натурального шоколадного льоду. Кращий шоколадний морозиво з магазину!
16.00 р. З льодом веселки потрібно трохи зануритися, але результат варто докладати зусиль.
17.00 р. Фруктовий салат з грейпфрутовим соком - що я промах. Цей вид льоду є реальною спокусою.
Я люблю морозиво, але домашній морозиво завжди кращий. Експериментуйте з ароматами, якщо у вас є блендер, не складе труднощів приготувати фруктовий лід. Однак без блендера може зробити ... Не тільки смачні, але і корисні десерти! Скажіть своїх друзів про ці літні рецепти кольору, лікуйте один одному з фруктового льоду!
через takprosto cc
1,1 км Такі форми для приготування фруктового льоду дуже зручні у використанні.
2,2 км Дивовижний, але інтригуючий рецепт фруктового льоду. Змішайте кавун і помідори в блендері, процідіть сік. Покласти його в уніформи. Для спичності додайте шматок зеленого перцю до кожної форми. Фруктовий лід з джалапеніо - небанальний морозиво.
р.
3. У Пінанас і малиновий лід є справжнім ласощом.
4. У Фруктовий льод з банана і молока або вершки Не забудьте додати ванілі!
5. Умань Морозиво Kiwi - класичний.
р.
6. Жнівень Шоколадні молочні печиво! Так, це не фруктовий лід, але це смачно.
7. Про нас Сік келері з меленим базиліком. Екзотичний несолодкий фруктовий льод, що дає прохолоду.
8. У Кокосове молоко і чорниця – вишуканий рецепт.
9. Навігація Авокадо, сік лимона і сметана ... Це не рецепт соусу, фруктового льоду з таких інгредієнтів буде відмінним!
10. Манго з полуницею або апельсиновою м'якоттю і полуницею. Я хочу спробувати його відразу...
11. Йогурт з малиною або будь-якою ягодою є універсальним рецептом морозива.
12. Ананас, ожина, банан, полуниця, йогурт. Коли є багато інгредієнтів, смак фруктового льоду дивний!
13.00 р. Апельсиновий сік з м'ятою. Сорбет, смак якого збиває літо.
14. Мороз з Nutella з молоком. Коли ви спробували всі варіанти фруктів ...
15.00 р. Кокоса, вершки, цукор – інгредієнти натурального шоколадного льоду. Кращий шоколадний морозиво з магазину!
16.00 р. З льодом веселки потрібно трохи зануритися, але результат варто докладати зусиль.
17.00 р. Фруктовий салат з грейпфрутовим соком - що я промах. Цей вид льоду є реальною спокусою.
Я люблю морозиво, але домашній морозиво завжди кращий. Експериментуйте з ароматами, якщо у вас є блендер, не складе труднощів приготувати фруктовий лід. Однак без блендера може зробити ... Не тільки смачні, але і корисні десерти! Скажіть своїх друзів про ці літні рецепти кольору, лікуйте один одному з фруктового льоду!
через takprosto cc
15 важливих правил сучасного етикету, що кожен повинен знати
8 експрес-рішення для швидкого приведення краси після бурхливої ночі