Карельян Робін

У зв’язку з технологічними роботами, в рамках проекту «Креативний центр України» запроваджено понад 20 днів.

й

В той час як свіжі враження, я вирішив підписати звіт, не поспілкуватися в довгому ящику.
Я просто повернувся з Карельського лісу. У планах. Я бажав хунтувати і рибу, і в той же час будувати новий хата. І в основному я хотів пам'ятати старий - як в цих місцях я колись мав свою землю, і я жив у викопі і рибний норк і мартен. Ностальгія катування, сати ... І прийшов час трохи відпочивати з комп'ютера, щоб вони не думають руки до мене просто для клавіатури.
Осінь був чудовим. Довгий час він вибрав момент, який дрочить на сайт за терміном - бажано на тиждень до льоду. Для того, щоб виловити рибу на приманці більше і встигнути будувати до настання холодної погоди. Але не допускаються робочі плани та акрів природи. Я був дуже пізно і дуже пізно. Що зробив вся поїздка в'їзду.
Що це таке. Це занадто пізно, щоб виправити його. Я стартую на початку.
Я зустрівся з звичкою. Він взяв з собою близько 150 кг будь-якого навантаження. Це в основному продукти і інструменти, човни, сітки, пастки. Це важко для одного, але це спокійно.
Все моє багатство — втеча Чернуша дивиться на мене з підозрою, а не майстер переніс його розум? Як він збирається перетягнути його все, не хоче відкинути мене?

Але мені звикли до неї. Мій лояльний партнер в сфері готівки і хороший старий інститут друг допоміг мені до станції. Я поїхав в мій автомобіль.
Я поклав одну сумку на поїзді неприпустимо, і коли провідник оцінив обсяг і прокинув, що було занадто багато багажу - це було занадто пізно) - поїзд почався.

На станції призначення ще один зустрівся – вони працювали разом з експедицією. Покинув мене стільки, скільки він міг на шляху до своєї машини. На човні не було доріг.
Дякую, друзі! Що робити без тебе?

Після перетягування речей до річкового банку в повній темряві ми взяли участь. Походив додому, і я залишився на ніч на березі. Подрібнити не навіть зробити вогонь. Я просто загорнув голову в мій спальний мішок і впав дупа. Я почув, що мій спальний мішок вночі і зрозумів, що він був снігом. Я був пізно з цією думкою і впав дупа.

Дуже весело вранці. Все було снігом.

І не вповнений човен не виглядав дуже органічно в такій ситуації.

Моя яхта - новий і чудовий! Налім називається. Завдяки Misha з московського КБ "Сталкер", який виробляє такі чудові човни. Я хочу рекламувати свою продукцію! Чудовий робочий барж. З довжиною 4,4 м вона займає багато вантажів, а в той же час зважає тільки 9,5 кг! Просто вагрантовий сон.

7903295, Україна

Але ми поспішаємо. Учора, в темряві я бачив, що річка не замерзла і була рада. І виявилося, що тільки невелика бухта не замерзла, а величезні льодові поля плавають на відстані.
Ось я стояти, тримаючи весл,
в той момент я залишаю.

Проблеми, що виникають відразу - не підходити до берега.

Я знаходжу вузький стрибок і прискорити, намагаючись зробити льодовик з човна:

Відчайдушно шліфувати вправо і зліва з веслом, проламуючи через вузьке проходження в тонкому льоді і перерву в відкрита вода. І позаду з іржі закриває розширені поля льоду ... Ми зламали. Перша спроба була успішною.

Але я був меншою, Повільно рафтинг і відштовхування небезпечних льодових льодів, я був дратівливим на моїй затримці. Трохи трохи, але підійшов його призначення.
А потім наступна проблема - прибережний паяльник льоду набагато сильніше, ніж плаваючий лід. Половина години лущення не допускається до приїзду до берега. Ви не можете залишити човен, тому що лід не може вдаватися до ваги. Я спробував кілька разів, але мудро повернувся вниз.

Єдиний варіант, що залишається, щоб рафтинг додатково до кріплень, до старої рафтингової греблі. Там береги ще не замерзли через швидке струм. Але на такому навантаженому човні я дійсно не хочу, щоб піти в рот дами. По собі пороговий потік човна не загрожував, але стара дама все в нігтях і гострих залозах. І запускати в швидкість важкої дошки на нігтях або старому спотворену підкладку з бруса є перспективою. Ви не встигнете мити дорогоцінні вантажі, без яких буде знищено амба.
Вирішені не ризикувати і спробувати ковзати між тими небезпечні стовпи з старими нігтями злипають.

р.

Намагаючись знайти шлях до землі, плаваючі поля льоду дарували мені подарунок. Під впливом вітру відкрився за хвилину, відкриваючи невеликий прохід, і я зумів швидко засихати в неї і безпечно стикатися з берегом.

р.

Після пари хвилин річка, як ніби втомлена утримування коридору, закривається до наших очей, ці величезні крижані ковпачки і лід закриваються повністю. До весни. Про нас І як завжди в останню хвилину... коли я навчаюся врахувати час?

Він кинув речі на суші і витягував удачливий човен. Я почав перетягування речей прямо. До викопки, в якому я жив п'ятнадцять років тому, всього три сотні метрів. Це місце, де мій мисливський завод колись стояв...

Ми терміново повинні перемістити поставки і зробити тимчасовий житло. Перше, що я хочу зробити, це пити чай. Погода знову росла і з неба починає падати або потопати. Також не чекайте спробувати нову плиту, спеціально придбану для цього випадку.
Вона красива! З нержавіючої сталі - не опалюється, і зважує тільки 6 кг. І система контролю тяги чудово. Ви можете налаштувати дуже довгий і економічний режим згоряння.

Чай, як ви можете побачити, на такому дивному духовці кип'ятять протягом декількох хвилин.

р.

В той час, коли чай почав швидко згасати. І я сидю у спинці мого розуму. Важко відновитися з ностальгічних спогадів, гоок. Час, щоб вийти на бізнес, хоча.
Три соснові дерева додали колонку і почали будувати каркас майбутнього його біженця.

Сніжно впав з неба і Чернухи сходження на коробку їжі, чекаючи завершення будівництва. Чи варто охороняти щось?

р.

Скоріше, що б не попадало снігу на всіх, почали будувати в хешті, так як якщо, tyap-blup “будиночка гарбуза Кума”. На жаль, я думав, забувши мудру казку, «Це нічого більш постійного, ніж тимчасовий. й
Він кладе швидкою плитою, розбризнув будинок крапель спирту, щоб не відірвати нас з собакою, і набиваючи плиту з деревом деревом, він добре впав під кришкою пластикових стін.

Засніжено. Кілька разів на ніч мені довелося підійти і вибити на щільно розтягнутій дах, щоб збити сніг. Він поламає стрічку протягом години, а потім він буде засуватися.

Як я оселився. У кутку на дверцятах плити горщик води з найближчої ламбрекену, дерева ...

У далекому куті всі цінні речі пробиваються вгору.

Вранці, ледь встигнути зануритися на спекотну каву, я звісно побігла, щоб вивчити підстави.
Я завжди мав пастки на цих колодах.

Р

Невеликі, витерті і швидкі струмки, що з'єднують озера з річкою - рай для промивання

Але це час, щоб повернутися від прогулянки і почати будівництво більш серйозного житла. Спочатку потрібно зробити робочий інструмент.
Де б ви не пішли без хорошого і сильного сланегаммера? Улюблений російський інструмент. Вони говорять про допомогу і деякі вирази, ви можете зробити те, що душа хоче.

Я приніс два нові хетчі для тестування. Один столяр, Нижній Новгород "Лаборатор - Вача", а другий здається трохи німецькою "СТАЄР". Німецька не любила мене відразу, але я впала в любов з Нижнім Новгородом. Він заточував його легко, тому що волосся на руці поголені чистими і засмічують його для найнесподаніших робіт. А німецький ріжучий дерево і зробив все інше.
Без лопатки, проте, ніде ще... Я починав з землеробами, тому що погода збивається, що трохи більше і земля зловить заморозки, а потім легко не копати.
І я зловив дуже гучно, до речі. Я знав, що я мав поспішати і був рятований між полюванням і будівництвом.
Особливо після перших спроб копати. Я ледве викопав невеликий отвір, і досить пристойний палі камені виявився з нього. Якщо мова йде про це, я думаю, що я буду ванну.
(Oh, long-suffering назад мій назад... червоний брюсти)

Мрії, які я б зловив гору риби для хит-діти зникли як дим. Я не даю. Я пам'ятав мій попередній досвід молоді – коли виставлена сітка заморожує на ніч у молодому льоді, і я погострився зі страхом, кинувшись на животі, щоб врятувати медсестра від морозостійкості. О, і я був ваннований в юнацькому віці. Більше не ризикувати.

Проте я мав деякі риби, і я вирішив покласти залізо на принаймні цей шляхетний приманку. На жаль, я почав розуміти, що розумне рибальство цього сезону не застраховано. Я хотів витрачати час на максимальну користь.

Мій будинок, який я назвав «акваріум», виявився дуже затишний будинок.
Випечений день і ніч, не дозволяючи кімнаті охолонути

На другий день мого перебування я зробив міцні crates так що я не спати на землі.

Він навіть насолоджується читанням книги з чашкою гарячого чаю в руках.

І я був ресивером, і шматочок чудової криниці! Не дайте мені переробити, і я взяв на себе ланцюжок на будівельному майданчику, разом з новинами та політичною інформацією, щоб не поламатися від світу.

Але не варто відпочивати. Заморожений, і яскравий день на півночі був дуже коротким. По суті, тільки 7 годин світла і ви не можете втратити його. Дуже важко дістатися - тільки "свінч", подивіться, і вже темний ...
Я мав розбити режим. Зайдіть на 6 ранку, сніданок не просто чашку кави, згідно з міською звичкою, але ретельно і щільно, щоб не втратити час на обід.
З дачею вже перевірили пудки, перекиньте сніг, який прокинувся на пасках, і покрили, щоб займатися будівництвом. Я не мав часу розвиватися на повній міцності, оскільки це вже темно. Необхідно встигнути приготувати дрова, довести воду. Виготовляючи обід, висихаючи речі і робимо всі види господарської роботи.
У 16:00 темряві і якщо ви хочете, не хочете заходити в акваріум.

Дуже швидко Я зрозумів, що з цього курсу я не встиг за що-небудь, і почав працювати в темряві.

Але щоб бути чесним, нічний зсув дійсно не працює для мене.
Ви відчуваєте себе таким некомфортним, коли ви розбиваєте заморожену землю в світлі місяця. Не вдалося позбутися від могильних об'єднань.
Я був на відпочинку... Я прийшов на відпочинок. Я хотів би працювати над полюванням, але без аналогів з Колямські казки Варлам Тихонович Шаламовим.
І так, я захоплюю землю, вирушила до Чернухи і теплу плиту.
Так, і побутова робота «на дому» була досить.
Наприклад, я ніколи не думав, що я повинен тримати робочі рукавички і пришити їх в темряві. І куди піти? без рукавиць просто заморожуйте руки.

І на робочих рукавичках в цілому мені довелося застосувати величезні лляні патчі, які я виготовлявся з бідних Чернух її підстилки.
Перший німецький сокир не може стояти російській допі і зламав. Звісно, він не чекав їх, щоб подрібнити дерево.
Але я закрив його швидко. А Нижний Новгород столярію врятував все для відповідальної роботи.

Ось як вечори пішли.
І продовжується робота з настанням денного світла.

Який гарний захід сонця я бачив від мого піт!

Один день, копаючи в отвір, почув шум над головою. За мене з шумом, муфтою крил і «змащування» розтікання паусу близько тридцять!
Я стрибав з отвору, щоб дістатися до пістолета, але звичайно я був розбитий і відірвав верхи. Я залишилася без президії, але враження ще приємні.
Отвор під гаслом зріс повільно, але нестійко. Вона з'явилася щодня, щоб побачити, як робота збиралася і чекала до тих пір, поки я нарешті побудував її теплою кабіною.

Ми повернулися до такого експлуатація після сну на твердих бочках, але після того, як кинути інший величезний камінь, ймовірно, відставив і заспокоївся, домовилися до тиші.
Я, теж, підрахував кубометри, привезені на поверхню щебеню і оцінено - не буде легше складати стіни колод? Згідно з кінцевими розмірами плювати, 8 куб. м Я все ще кинув... І ця вага, ймовірно, буде більше 15 тонн землі! Я просто монстр, ви знаєте?

р.

Але все ж, спорудження викопів менш трудомістка, ніж залога. і найголовніше, ліс є патологічним. Я не хочу кинути старі соснові дерева вниз. Крім того, я дуже швидко переконався, що перетягування сировини 3,5 метрових колод не легше, ніж кинути лопатку до ґрунтовки. З першою коронкою приніс і укладав, швидко його фігурують.
Іноді погода змінилася, була сильною вітром. Питна піч була виведена, відштовхуючи дим назад, і мій акваріум перетворився в ударний ударник. Мені довелося адаптувати шматочок сухого сосни, як це до труби як вітровідбивача. Питна плита відразу заспокоїлася і досить обв'язується, витримуючи дрова.

Вранці я продовжував робити час для полювання і риболовлі, але менше і менше. не дала решти і не залишила жодного вільного часу.
Сніжний сніг викликає неперервність. З гілок він постійно впав на лопатках піднятих тампонів і розтоплюється. Так, незважаючи на високі черевики, я прийшов кожен раз з мокрими брюками і шкарпетки. І працює з вологими ніжками дуже чиста. У мене був ще один вечір, витягнувши залишки настоянки під собакою і пришивав собі таку спідницю.
Не "пліса гофрований," звичайно, але я повернувся з лісу з сухими ніжками.

А дерева були чудовими. Сонячна погода.

Він поставив деякі галони ...

Р

І собака знайшов ще один бобер хата. Правда, бобер ніколи не вийшов до неї, і я не ламав лід в пошуках виходу для встановлення пастки. Я так пізно. Зима в миру.

Таку прозору погоду приносили з нею справжню морозинку. Це ніколи не сталося в листопаді... Завжди, коли я закінчив сезон, він не був менше 12-15 градусів, а потім відразу мінус 18 потрапив на самому початку сезону. Це кліматична риса.
Собака протестувала, що вона була лівою без сміття почала зчеплення на плиті і гіпнотизувати заморожену пляшка пива.

Я маю гарне серце. І так, опускаючи в чернуцьких змах, я кладаю її на боки, над теплим спальним мішком.
Особливо з дня народження, і на честь такого великого свята, я весь день дозволив їй зануритися в теплому вигляді і лікувати всілякі привіти.

Але моє свято пиво ніколи не згасло.
Додано після 16 хвилин:
Але, ми не допустили чудової плити для замерзання.
Просто подивіться, як гаряча це в режимі активного згоряння!

р.

Я вже тяжко згасився про вогонь. Це жарт? Який спекотний куб на дуже ніжках! Я поклав мій ПВХ черевики від гріха на гвоздику. Тим не менш, він все ще не зберігає ... У п'ятниці непристойно шліфуються проти труби і трохи розтоплюється, але це не проблема.
Але святкова вечеря гречки, так з кварками, так з обсмаженою цибулею, після морозного дня було просто непараленим !!!

26984

Я хочу сказати, що на цій подорожі я був найбільш боятися вогню. Ну, якщо це сталося, ви точно можете зігнути! З морозу у нас є одяг і дрова невичерпна сітка і плита. І якщо всі опіки, ви залишитеся практично «незмащеними», як ніби голі в нічний морозний ліс. Ось ваш поточний рахунок буде йти буквально за годинник. Навіть думка про це було страшно...

Але я не втрачу невеликий інцидент.
Одного разу, коли я збираю дрова, я не помітив, як покривається підлив під плитою. Потім з'явилися перші полум'я. Blackie зробив це!

Я чув дивні звуки. не баркінг, навіть, але деякі види «збивання» з заспокійливою. Такі звуки вона іноді робить, сердитися на свій хвостик і грати хоче, щоб отримати його. Я був дуже дивним, що це було. Я впав пилку і побігла на голосі. І на час. У полум'ях вже лежали всі висушені мощі на підлозі, намет був повно диму, а собака, що жила на двері, гучно непристойна, що не допускається спати мирно.

Тоді я почав слухати більше близько до подібних звуків, які вона зробила, і пара разів вона попередила мене, що смажені цибулі спали на плиті, поки я не читаю цікава книга і забули.
Про майбутній обід. Дивовижна Вона, ймовірно, не любить запах горіння.

Тим не менш, холод не відтворився на жарт. Не сталося в листопаді. Сніжинка під стопою почала скрипувати відчайдушно, дерева перекопують нескінченно вночі. На ресівері персистентно передається прогноз - мінус 15-17 градусів, а термометр неслухняний дробиться і нижче. Коли вона потрапила до мінус 23, я почав будувати проблеми.
Я почав бігти частіше, щоб зігріти до плити. Для того щоб не витрачати час на приготування вечері, але їсти що-небудь спекотним, я зробив себе запечену картоплю поспішаючи. Я даю вам рецепт безкоштовно!
Картопля морозива. Прибирання шкіри, звичайно, нехтує. Картопля ріжуться за допомогою сокира на товсті скибочки однакової товщини.
Ми відштовхуємо будь-яке сміття з рукавом і щедро засолимо її великою сіллю. І кладемо наші картопляні скибочки на цю сіль. У хвилину потрібно перевернути і ось вишукана жіноча страва в хешті готова! Запах і смак звичайної запеченої картоплі. Ет з шматочком сала і житнього хліба.
Бон привіт!

Нарешті, сталося зміцнення стін піт з дошками. Дошки повинні вирізати з місцевого матеріалу.
Газолін не був достатнім, і я вирішив не розчинити діапазон повністю, але розбити його з бур'янами.
Ось як виглядає:

Але дошки були дуже нерівними. Іноді всі шматки деревини зламали з ядра, іноді волокна не розірвалися, і вони повинні бути зрізані з осі. Взагалі я прийшов до висновку, що розірвав бочка на тонких дошках не варто. Якщо колода, необхідно розчинити в 2-3 пластини, то можна також клини. Але це не економічне. Зазвичай за допомогою бензопили з одного провулка можна вирізати 5-6 дощок і навіть.
Одна проблема - не вистачає бензину і масла для вірної пилки. Що я знаю.
Отже, це сталося, щоб нарешті використовувати супутниковий телефон.

В той час як я зустрівся з московським другом, можливість, щоб він міг би приїхати до мене, коли я закінчився, і він і я буду ловити в останні дні відпустки. Але якщо це справа, то це буде приємно, якщо він приніс бензин хлопець запас. Я зробив. Я назвав Грегорію і сказав йому, що я був відсутнім палива. І щоб всі розчісні рідини я вже вийшов, тримаючи на мій останній міцності і терміново чекав армування. Повірний бордюр для квитка, і я раю, щоб закінчити останнє паливо і підготувати дошки.

Я зробив це наступним чином.
Я варив колоду в імпровізованій "лате" з клинами

Я помітив колоду якомога простіше.

І викладають на дошки, намагаючись дотримуватися цього маркування, зараз сміливо витрачаючи дорогоцінний бензин.

Що було повільно, і мій плювати почав приймати на більш гідному вигляді.

Замороження було сильніше. Я був менше і менше часу для полювання. Я не ходив через пастки щодня, і я припинив перевірку навіть стійок.
Прокопуючи отвір, я лежав і нічого не занурився, ймовірно, п'ять копок з лопаткою. І тепер землю в цих місцях заморожувати і не дозволяв плоско укладати колоди коронки. Я сердився з собою, але я не можу нічого робити. Шовель просто відмовляється від замороженого бампа, що я повинен був відірвати і рівень. У мене є стрілка, або пікакс, і я буду звичайно справлятися з ним в двох облікових записах, але візьміть з мене з Москви, так як я не здогадав. Щоб руйнувати сокиру, відрізаючи заморожену землю, я навіть не думаю. Він потрапив до точки, що трохи більше - майже кінчик лопатки зламається. Немає нічого, щоб зробити – я повинен зробити вогонь в цих неземних місцях. Зрізавши смолу верху на відвареному сухому землею я виклав вогонь і за годину нагрівав землю з багаттями. Який сюрприз був коли, перемістивши вугілля, я зміг розтріскувати одну лопату щелепної землі! Мос постільна білизна є хорошим теплоізолятором і не пропускає тепло до землі, поки він повністю вигорає. Він отримав в точку, що я кладаю залізничну обрізку на землю і розтягував її з каменем і відрізати дрібні шматочки з замороженого блоку ... як Данила майстер. Взагалі я промив і в результаті провів майже цілий день, на якому я міг зробити вчора в три хвилини.
Але перші колоди ще прокладені гладко.

Починався з'єднати їх до одного «в замку».

р.

Він пішов, як це:

Я провів цілий день виготовлення дверних з'єднань. З якоїсь причини я хочу зробити їх з одного шматка деревини.

І я усвідомлю весь день, пиття і порожнення фігурних частин. Звичайно, це було набагато простіше. Але після того, як мій осінній розваг буде розмитим і неповним. Як я не можу я опинитися тут?)

Р

Замороження погіршилося. У день прийшов, коли температура падає на мінус 28 градусів! Ви коли-небудь думали або вгадали, що вам доведеться зіткнутися з таким катаклізмом?
Але моя душа була зігрітою завдяки швидкому приході мого комраду з потужною підтримкою. Духовний, духовний і тому хабарі ... якщо я можу сказати так.
Ці думки програють мене... але будівельний матеріал і інструмент змінив свої властивості від холоду. Заморожені дерева стали твердими і сталевими ламками (((())
Мій улюблений axe помер ingloriously, ніколи не маючи часу, щоб жити до моїх сподівань. Тонка леза лопла перший раз, коли я потрапив до замороженої деревини, коли я пробирав слоти.

427444

Німці, з м'яким лезом, торцевим.
Хоча він був важко.

Відчайдушно, я вирішив «акту» день, задекларував його неробочий, і рану перевірити пастки.

доб.

Однак для переміщення в ПВХ черевики в такому морозі було проблематично.
Не зважаючи на те, що мої ноги були холодними. Моя ніжка не була занадто холодною. Щасливий відчував устілку і пара великогабаритних вовняних шкарпеток зробив велику роботу з захисту мого смертного тіла - під час руху - можна жити.
Що було гірше, що черевики самі заморожують і стали неймовірно міцними! Я був в халати в холоді до. Немає нічого, що ви можете зробити про це. Ті, хто вловив норку - часто доводиться впади коліна в воду біля берега, крок в нефронтовий тампон під снігом, або просто в без льодовий потік.
Я не знаю нічого більшого комфортного, ніж заглушки в цьому мокроті. Але вони були звичайними старих гумових черевики. Але болти ПВХ, мені довелося використовувати вперше в холоді, і вони не радували мене.
Вони просто заморожують, загартовані, приймаючи форму ноги, і не дозволяли повністю ходити і вигинати ногу зазвичай.

І коли я зняв одну з цих «іспанських завантажень», щоб зачепити сніг, який потрапив всередину, я спробував поставити його назад на півгодини! Він не дасть своєї ноги і це. Я думав, що я повинен зігріти його за гріхом, щоб отримати його на нозі.

Р

Ви можете уявити, як багато разів запам'ятав мій приз-переможливих супер-гарантових завантажень, які виграли на конкурсі Peterhant.
Але це буде життєрадісна для мене, щоб зіпсувати їх, постійно занурення води і висихати їх на таку небезпечну плиту. Я, безумовно, спалю таку хорошу і корисну річ. Так вони мають всі випробування перед ними.
Ми почали отримувати результати.

На наступний день, мій партнер повинен прибути, і я пішов, щоб зустрітися з ним, очікувані радісні події.
Де ви, Гриша?

Тут відбувається рятувальна експедиція. Я! Ми зустрілися 6 миль з дому!

р.

Вони прийшли додому і, звичайно, відразу почали чути привітання і отримувати подарунки.

Наступного ранку робота відразу почала сперечатися.

Увечері, кожен зробив свою справу.
Я повернувся перед і зробив полювання.

Партнер зникнув на лід, за нічним світом наліма.

Правда була занадто рано і не виправдала себе.
Але щоденний лов з перха був успішним, і млинці, бородавка приманки, заробила.
Ми не мали риби.

Після сердечної вечері я застрягав книгу в руках.

І Григорій фотографував з дому дивовижний вид.
Наприклад, це оригінальні північні вогні.

7450.00 р.

жарт, звичайно.
Ідея виникла на фото снігопад у світлі ліхтаря Фенікса.
Ось що сталося.

В кінці ми закінчили викопування на пекулярний день, тільки до того, як ми залишили.
Цей дизайн я хотів перевірити цей час.

Покриваємо дах з пластиком з демонтажу «акваріум», приніс всі інші речі всередині і зліва на висихання до весни.
Потім можна повісити дверцята, щілинити тріщини і укласти купольні молі сорочку.
Це як я провів свій 20-денний відпочинок.

Додано до [mergetime]1294913598[/mergetime]
Це його.

Джерело: