Петропавловськ-Камчатка

Сьогодні не дуже звичайний день. Напередодні нового року я пам'ятаю про те, що це було на цей зимовий день 1991 року, що я бачив лише занурення в життя активного вулкана, а саме Авачинського. Сьогодні Хочу показати деякі фотографії звичайної зими Петропавлов-Камчатський.

Ми, Kamchadals, живемо там, часто скасовували це місто нікому – за сім-денну лютий-березню, коли тиждень не видно зовні вікна; для кінця травня «солодкий» з несподіваним снігом від холодного циклону Тихого океану; для ізоляції від життя – і інтернет не був там, а для хробних будинків і тимчасового способу життя. Не тільки я пам'ятаю його весь час, але я часто мріяв про нього. Немає мрійних снів, але це в сні. У нас багато хороших речей.
Де можна їсти таку красиву червоною рибою? А звичайний краб - варити кіготи і гострі ніжки в солоній воді, порізати ножичками і вирізати м'ясо? І велотурні поїздки в Кабо-Майахний – до краю землі і Тихого океану, де можна побачити з пагорба, як земля згинається? А чорний підводний човен, наодинці збирається Авача ворота, які будуть мати довгий похід? Підставка з великим на травневому скелі та утримуючи дихання, ви дивитесь, як вона виходить в океан, переправивши пасер мису Станицький. І полів Шикси за вулканами, в Наличево, до яких можна просто згинати і пити ягідку? А вечірні кораблі на рейді Avacha Bay, красиво світиться на темно-синій воді? Ви йдете до Сіро-Ей з восьмого, і ви побачите їх весь час. А вітчизняні вулкани, раптово одягалися в елегантному сніговому ковпаку всього за один серпень ніч? І є багато більше...
У цій серії фотографії не буде щось красивим – це просто звичне зимове життя далекого російського міста на берегах Авача Бей.

Автомобілі після декількох шарів гною. Якщо ви не остаточно викопаєте свою «полоску», то сніг протягом декількох місяців і 3-4 мільярдів вугілля, подрібнюється сонцем, а потім звідти його звідти дуже проблематично :

Ось ще один чудовий приклад. Одне послання в цілому не "забудити" його ковтати з осені. Надзвичайно вітрильник з великими рейсами.
р.

Так звана КП. Це таке довга аббревіація слова «Комсомолська площа», ймовірно, мало хто пам'ятає, що це так, і в повсякденному житті місце називається «Кап». Готель «Авача» та його ресторан, дефігурація ігрової індустрії. Звідси вона буде йти прямо на гору до п'ятого кілометра. Зверніть увагу на березень вже «геологічний» шар снігу. Кожен шар відзначає близнюку, потім «пресовано» порцією післяопераційного сонця.

Ми піднімемо до 4-го км. Випічка вже давно була, не 25 років, відділ внутрішніх справ був побудований в своєму місці, і зупинка була викликана під моє ім'я, я не знаю, як це зараз. Нижче ви можете побачити тільки Камчатка «крапер», побудовану на дуже висоті Болшого Петропавловського, наприкінці 80-х років. Потім населення міста знизилося на більш ніж третину, люди в дайвінгу дев’ятдесяти років залишалися масово, і такі проекти вже не почалися. Що таке похмура будівля направо, я не знаю, я не зловив її.
Я пам'ятаю, що це було дуже важко їздити на цьому склі, і взимку, в насильне розмиття, я мав піти в три рази, на п'ятому – тому що автобуси не змогли ходити.

І це вид з майже того ж місця до четвертого кілометра. Після того, як був кінотеатр «Родіна», який потім в середині 90-х років став храмом хрещення, і що стало це тепер – я не знаю. Це хороший ліфт. Ліворуч в гаві - старий цвинтар, з часів АКО, тепер майже «поселився» навколишніми будівлями.

5 км. Ліворуч можна побачити квадратні контури Рибалки DK. Перегляд після хірурга, тому небагато видно.
р.

П'ятий кілометр - найвища точка міського автомагістралі, потім через невеликий гуп, основна дорога настає до шостого кілометра, де ЦУМ. Тепер ви бачите стан, коли Петропавловськ "сніфлі" після великого розмиття. Вже кілька доріг були очищені, але життя вже збирається, люди збираються на їх різноманітному бізнесі.

І ось ЦУМ Петропавловськ на 6 км. Місченка приклеює трохи. Зверніть увагу на світло трафіку.

Ось це, у всіх його післяопераційна слава :

І це вид Мехенка з того ж місця, шостий кілометр. У Vio золотити тут, тому дуже близько. Дуже цікаво піднятися там - якщо видимість добре, то погляди абсолютно чарівні!

Дорога на новий (приблизно новий) район північний схід. На відстані, якщо ви не знаєте – один з трьох «будинкових» вулканів, Корякського. І на своє право (не видно тут) – Авачинський, той же «теро» еупції 13 січня 1991 р.

Вид з вікна в темряву бульдозера, що працює поза вікном, очищаючи житлову площу для Камчадалів.

І в кінці – серія знімків з абсолютно іншої частини міста, ЗБФ, де я рідко побував (16 кілометрів від площі восьмого км).
Нижче, вздовж «Маленковських» будинків, побудованих в середині-50-х років, є автобусний маршрут на ЖБФ. А потім - половлені снігові села. У сніговій доріжці знаходиться дорога до Завойко, де засновано 1-й Камчатка флотилья KTOF (підземні кораблі). Я використовую, щоб піти там, коли я був 13-й автобус від GBF, і тепер я не знаю. На мисі Маахний я пішов на велосипед, теж, ця дорога, короткий шлях - через понтонний міст серед трубок військового суднобудування - не допускається.
Р

Я не хочу. Камчатка сніг не фунт родзинок для вас, братів!

Вид з одного з 5-ти поверхів на підйом до СРВ. «симпатична» покрита снігом, який ближче – це Bay Babia, а потім – між пагорбами – річка в долині, що протікає безпосередньо в Тихий океан. Я прогулявся по її пара разів. Сам океан також трохи помітний, свинцево-блакитний смуга на горизонті. Ось десять кілометрів прямо тут. І звертайте увагу на сором'язливість кінців будинків - це загальна річ Петропавловськ. Це клімат.

Це зима Петра. Це його ім'я теж.

ПС. З Новим Роком!

Авторизація