Край Росії. Ore Бей

Я вирішив зробити невеликий огляд підводного світу і його оточення, розташованих практично на краю Росії. Для того, щоб бути точним, всі ви побачите тут, зняті в районі Рудна Бей, яка 600 км від Владивосток і 36 км від улюбленого міста Дальнегорськ.

Всі фотографії були взяті моїм другом, підводним фотографом Андрієм Шпатаком.
19 зображень, деякі з коментарів автора.

01. Мар
Почнемо з нами:
Маяк Оре. Сонце.

Р

02. Мар
Рудна Бей. Шторм після дощу.

Коментар автора:
Вид на Ore Bay від Cape Briner. Ознайомитися з видаленням брудної води з річки Ордна, розливається після щоденних дощів. Никон ДФ+Токіна 17мм/3.5.

Невеликий дощ заливається без перерв на день, є багато води в річках. У моря, всі прибережні озера засипали, майже всі пляжі були в воді. Незважаючи на те, що минулий рік затоплення в липні все ще далеко, вона обіцяє дощ знову. (р)

16054 р.

03.03.2014 р.
Рудна Бей. Залишки старого навантажувача.
Коментар автора:
Залишки старих пальників. Пройшов навчання місцевими металообробниками на металі. Nikon Df + Tokina 17 мм. ISO50, ND16+ND4, 30 секунд експозиції.

Учора, з ранку до виходу на дайвінг, ми пішли на бізнес на Рудьну і припинили на стовп, щоб побачити і стріляти. Він був вологий, лосось і тихий.

04.03.2014 р.
лука. Фог на озері Васково.
Коментар автора:
Це був туман сьогодні. Лоти. І тиша. Він був гріхом не фотографувати місцеві пейзажі.

05. У
лука. Озеро Васково. Сонце.
Коментар автора:
Тихий вечір на Озеро Васкове на початку травня. Nikon D800 + Токіна 17 мм.
Сьогодні хмара, похмура і потоплена. І іноді ми робимо.

06. У
Тут буде трохи більше оточень:
Рудна Бей. Сонце.
Коментар автора:
Після заходу сонця. Шторм. Rocks Two Brothers. Nikon D800 + Tokina 17 мм.

07. Мар
Рот річки Рудна на заході.
Коментар автора:
Никон Д800+Токіна 17мм, ISO50, ND12, 30 сек.

08.03.2014 р.
Достаток оточень, якщо вона зацікавить, ви можете піти на стінг і побачити там. Я просто не бачу точку розміщення величезного букета фотографій.
Познайомтесь з вами, смачно.
Краб волосся:
Коментар автора:
Портрет волосатий краба. Nikon D800 + Nikkor 60mm + 1.5TS.com (англійська)

09, ще смачніше:
Рудна Бей. Камчатка краб.
Коментар автора:
Камчатка краб (ака царський краб) - поза загрози. Nikon D800 + Nikkor 16 мм.
Протягом травня та червня в наших водах камчатка краб знаходиться на глибині, доступні до дивера. Це пов'язано з тим, що у нас холодна вода, на глибину 20 мм вона коливається від +2 до +4 градусів Цельсій. У рамках зйомок з Діма Рудасом було відео про крабах Камчатка. До речі, всі моделі збереглися. На глибині 20 метрів надійшли ці фото.

10. Поведінка добрих, нехай ходиться через решту істот.
Рудна Бей. Сузір'я нудибранцових молюсків.
Коментар автора:
Janolis fuscus на червоний algae. Розмір 3 см.

11.
Рудна Бей. Маленькі кубики.
Коментар автора:
Nikon D800+Nikkor 60 мм+1.5TC.
Учора, в той час як дайвінг в області мису Брюнера, вони пішли шукати пробосські агономи, зустрілися з цим красивими кубиками. Розмір близько 5 см, стрибнув з піску, я зумів знімати його тільки два постріли. І коли я змінив ISO на камеру, зняв очі на другий, він просто зникнув.
Вид поширений у всіх Далеких східних морях Росії на глибині 10550 м, найчастіше зустрічається на дно або внизу, віддаючи перевагу муфту або піску і заглиблення в ній. Він є предатором, живить на скорацах, знаходиться в очікуванні прей похований в землі. Розмір жіночої статі (довжина м'яти) до 63 мм, чоловіки набагато менші - тільки до 38 мм. Тривалість життя - 1 рік. Відтворення в весняно-літній період.

12.
Рудна Бей. Креветка на зостровому листі.
Коментар автора:
Невідомі креветки на зостровому листі. Nikon D800+Nikkor 60 мм+1.5ТС
Цей тип креветки з'являється в наших водах навесні і на початку літа, до тих пір, поки вода холодна, а потім з підігрівом води вона зникне, до наступних джерел. Розмір 3,5-5 см. Найчастіше його можна знайти на аркушах ковпачок і зостер.

13.00 р.
Рудна Бей. Маленька нагота.
Коментар автора:
Два Брати Rock District. Невідомо мені нудик. Розмір 5 мм. Nikon D800+Nikkor 60 мм+1.5TS+wet Антизображення.
Це красива нагота і я хотів, як вона вийшла.

14.
Рудна Бей. Креветка і ікра.
Коментар автора:
Пандалус преднсор з ікрою. Nikon D800+Nikkor 60 мм+1.5ТС.
Креветки не сидять на пальці і намагаються втекти.
Одна з найбільш поширених креветок в наших водах, її часто можна зустріти практично під кожним каменем або в норку копати пісок і мулу. Прибережні види, що живуть в морі Японії, біля острова Сахалін і на південній частині Курильського хребта. Глибина Habitat 10-30 м, розмір 60-70 мм, чоловіки набагато менші.

15.00 р.
Рудна Бей. Що і так.
Коментар автора:
Камбала, правильне ім'я за каталогом "Фіш Примор'я" - Вераспер Мосер, місцеве ім'я - Кам'юха, котушка, галибут фланґер (для товщини його тіла). Максимальні розміри (дозволяють, що я бачив) досягають півметра, а вага (до того, що я проходив в руках) до 3 кг, а стандарт, найчастіше зустрічаються під водними особами, як правило, не більше 40 см і вагою всього за 1 кг. Дуже смачна риба.

16.00 р.
Рудна Бей. Помаранчевий покупець.
Коментар автора:
Нагородження дирони pellucida. Nikon D800+Nikkor 60 мм+1.5TC
Моя асоціація з цим нудиковим діапазоном від покупини до динозавра, але вона красива. Зараз особливо багато з них на стінах в Рудьській бухті, здійснюється процес дозрівання і укладання ікрою. Розмір найбільших фізичних осіб перевищує 10 см, реальні монстри,
Вони красиві.

17.00 р.
Рудна Бей. Портрет кози.
Коментар автора:
Клоково. Сусідство. Карпаелла. Розмір 3 див. Nikon D800 + Nikkor 60 мм + 1.5TS.

18 років
Рудна Бей. Флателіна на ікра.
Коментар автора:
Флабеліна верукоса з яйцями. Nikon D800+Nikkor 60 мм+1.5TC.

19.00 р. Бонус. Без них, немає!
лука. Червоний обличчя.
Коментар автора:
Кіт Метью. Никон DF + Sigma 150 мм. ISO6400.

Понад Лента. Спасибі всім.
Якщо вам подобається – подряпини автору фото на сторінці.