Петропавловськ-Камчатський та його оточення. .

Камчатка, мабуть, одна з найбільш екзотичних і цікавих регіонів не тільки в Росії, але і в усьому світі. Я не знаю, якщо є в будь-якому місці, де ви можете знайти гірськолижні курорти, океан, вулкани, термальні джерела, «етнічні» села, неймовірний вибір морепродуктів і... Російський кінний лоб у своєму найгіршому прояві.
Камчатка, по-великим, є земля без обмежень. Не в ганстер-кримінальному розумінні «православства», звичайно, але в тому, що тут немає півтонів, оскільки воно буде більш точно вираженим. І якщо щось в Камчатці може статися або вже існує, вона має найяскравіші, помітні і нескінченно дивовижні прояви. Почнемо з розміром півострова. Чи знаєте ви, що це дійсно величезна, і без авіації, щоб отримати до її різних точок, просто неможливо? Коли ви подивитеся на карті, здається, що Камчатка досить невелика, і варто дістатися до Петропавловськ, так як ви можете буквально прогулятися на всі інші місця і села. Жорстке гасіння! До Палана, Усть-Камчатськ або Оссора з Елізово літати близько 800-1000 кілометрів, але ці поселення ще дуже далеко від континентальної частини Євразії. Найстрашнішим (так страшним) є те, що значна частина пам'яток Камчатки може бути досягнута тільки авіатранспортом, але ми не будемо попереду.

Головний аеропорт Камчатки, який знаходиться в 25 кілометрах північно-захід від Петропавлово-Камчатського, розташувався в абсолютно неймовірному природному середовищі. Я не знаю, чи є аеропорт в будь-якій точці світу, де літак летить між гірськими хребтами і вулканами, а потім перетворюється на місто, як показує пасажирів, де вони збираються, і, нарешті, набуває над самим мальовничим бухтою світу. Це те, що Петропавловськ-Камчатський виглядає як з висоти близько 4 км.

...

З усіх боків місто та Авачинська бухта (губа) оточені порівняно високими горами, серед яких безліч вулканів, таких як це Мутновська гірка.

З півночі столицю Камчатки прикрашають три вулкани, які називають «будинком» місцевими мешканцями за їх близькістю до міста.

Зліва направо: Корякская Сопка вулкан (3456 м), Авачинська Сопка (2751 м) і Козельський (2189 м)

Аеропорт Єлизово, мабуть, найкраще місце для спостереження за ними.

Звідси відкривається вид на вулкан Корякська Сопка не гірше, ніж з монастиря хору в Арарат (Агрир-даг).

р.

І все ж, я пропоную вивчити столицю Території Камчатка - місто Петропавлово-Камчатського. Місто розташоване на північному узбережжі без сумніву найкрасивіші бухти світу - Авачинська. Місцеві жителі гордо стверджують, що в бухті Авача можна розмістити весь (тобто весь) флот світу - як комерційний, так і військові.

р.

На жаль, місто не може похвалитися навіть найменшим променадом. На берегах найкрасивішої бухти в світі фактично були перетворені в маркер.

Р

Тут і можна помилуватися руїнами суден, які надводять локальні місця нарізають на метал над водопроводом. Що нижче, ніхто і великий, догляд.

Джерело: