Денис Лопатина

Автор Ігор Кравчук, журналіст, Петропавловськ-Камчатський

через Ехо Москва

26 квітня у Петропавловсько-Камчатському відкрилася виставка 34-річного талановитого мультфільмиста Дениса Лопатіна. Прибув перед відкриттям музею Денис знайшов, що 6 робіт зникли з виставки, переважно мультфільми Медведєва і Путіна. Вони не мали місця на виставці. Денис вважає, що політики, посадові особи повинні перенести підвищену увагу на себе папарази, карикатуристів, всього суспільства і не вилякують.

Виявилося, що мультфільми «Берей» з виставки були зняті особисто режисером держави «Камчатського обласного художнього музею» Тетяна Біловець. Все, в тому числі художника Лопатіна, говорить про те, що вона хороша і гідна. Але, як і багато, жертва поточних обставин живе в неволі страху, що краще видалити просто в разі, або що відбувається. Це, вона працювала само цензурою, і щоб бачити рабство в душі вона не оживила. Оскільки в Росії існує безліч прикладів, коли лінгвісти та історики мистецтва з числа недоліків поточного уряду легко зроблять вирок, що ця літературна (або розписна) робота, слоган, картина, малюнок мають ознаки екстремізму, усунути чесну честь і гідність, і тренувальний суд доведеться зробити вирок на такому огляді на користь органів влади.

Р

Моя колега Володимир Хітров написав про Денис Лопатін на Ехо Москви минулого року: echo.msk.ru/blog/vladimir_khitrov/797108-echo/. У 2011 році митець став дипломним лауреатом двох основних міжнародних конкурсів – одного проходила в Німеччині, іншому в Португалії. EnglishDeutschPусский简体中文中國傳統EspañolالعربيةFrançaisελληνικάDanskАнглійскаябългарскиCatalàČeskýEestiSuomiGaeilgeहिन्दीHrvatskiMagyarIndonesiaIcelandicItalianoעברי日本の한국의LietuvosLatvijasмакедонскиMalayMaltiNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânescSlovenskýSlovenskiShqiptarCрпскиSvenskaไทยTürkçeYкраїнськийTiếng việtייִדישKiswahili Немає російської художниці, коли-небудь завоював нічого. Цього року Денис експонував в Польщі та Полісся, які цінують гостро написане слово та ручний гумор та сатир, включив Денис серед 100 кращих карикатуристів світу.

У квітні 2011 року Денис Лопатін взяв участь у світовому конкурсі професійних мультфільмів-платників у соціальній мережі Facebook та негайно порушила Гран-прі.

Чи зустрілися Денис, інтриг, ноги? Відомий, особливо серед творчих людей характерна російська інтелектуальна ненависть. Відповідає, що після facebook Grand Prix, деякі митці з інших країн зафіксували, що деякі зірки з Росії вперше відбулися. Вони кладуть віртуальну отруту на нього. Хоча голос був справедливим, серед самих митців. У складі російських мультфільмів Денис не відчуває небезпеки і заздрості: Наші партнери - це все, що торкнеться і подобаються. Журналістські мультфільмісти та інші не відчувають загрози мені загартувати їх поле. й

- Денис, є для вас карикатуристів, які є світовими діячами, які є владою?

- Звичайно. Це американський Jason Seiler, швейцарський Альберто Руссо, німецький Sebastian Kruger, Курт Джонс, англійський Paul Noyz і Rodney Pike, переможець багатьох нагород Китайський Zhu Zi Zun, Amir Mohamed Takvi Ajan, канадський паніч Філдерт. До речі, вона єдина жіноча карикатура з світовим ім'ям. Є другий ярус мультфільмістів. Багато латинських американців, тому що у них є гротескні портрети, величезні носи і щелепи драгують на землі. Багато відомі німці, французи, італійці. У Росії є карикатурист з всесвітньою назвою «Златковський», лауреат багатьох нагород і його рівень важко досягти. На сайті Віктора Шендеровича. Просунутий мультфільмист Володимир Молчанов. Хто знає Олексій Меринов з газет, але я не знаю його, а не знаю інших. У Росії я рахую кілька людей, як я, хто б зробити танк карикатура. Це, як це було, не карикатура, не карикатура в чистому вигляді, а не чисто графіка. Це щось незрозуміле, змішане.

Денис з'явився в газетах Камчатка в 2002 році. Високий, timid, худий 25-річний хлопчик з відкритим, близьким, скромним виглядом. Він швидко завоював серця читачів. На «Ехо Москви» з унікальною смарт-дівкою Юлія Латиніна, мільйони читачів шукають знайомих імен авторів у російських газетах. Так читачі Камчатки чекали на кожен випуск газети, щоб побачити ще один мультфільм Дениса.

р.

Денис звернув багато, швидко і талановито. Надано всі сторінки комічних книг. Він був добре в ньому. Визначені особи. Денис належить так званому мислитим карикатуристам і йому не потрібно росити ділянку. Він був замшевий для його іноді акрилових мультфільмів. Виставка була колись заборонена в останній хвилині, оскільки намісник відчував, що деякі з карикатур, які засвідчили гідність деяких жіночих посадових осіб.

І прийшов він до судової ради Камчатської області. Швидко і скромно розфарбовуючи обличчя суддів, учасників процесу. «Що ти робиш?» Вони вимагали показати, що він був малюнок, і коли Денис відмовився, вся трикутна панель проголосила, щоб видалити його з залу. Дякуємо Вам за те, що не даючи Святому вогнепальному вогнепальному вогнепальному залі. Це, мабуть, один з найпопулярніших випадків в Росії і, можливо, світового правосуддя, які іноді називають крокодилією.

- Денис, у вас є улюблений тип технології, матеріали, з якими ви малювати, як ви відчуваєте про графічні таблетки?

Я використовую планшет, звичайно, при необхідності, коли потрібно швидко. Але число відмерло. Щоб передати ідею, часто використовують змішані техніки. Це не тільки акрил, але іноді я змішую з маслом, олівцем, пастелі, гуаш. Так я використовую кілька методів, іноді я використовую суцвіття фарби.

Коли ви відчували кравку для карикатури, ви можете це зробити. Після всього, є багато артистів, але не кожен з них зможе зобразити це так, щоб він викликає посмішку?

З дитинства я малюю смішні фотографії та мультфільми. І я був постійно пропсований для нього, запитав, що я зробив щось серйозне. Всім думав, що це був бикит, але класичне живопис, графіка, що вам потрібно. Це, я постійно забороняв, і в дитячій арт-школі, а в Мінському архітектурно-будівельному коледжі переоцінив, що я зробив щось фривоус, а в білоруському державному університеті культури.

Колишній голова партії «Яблоко» Ірина Ярова. Зараз заступник Державної Думи РФ від «Єдина Росія», голова Комітету з питань протидії корупції. На Камчатці вона на виборах 2011 року не пройшла. Про це заявив президент Д. Медведєв. Тому вона не обирає людей, а скоріше Кремля, Президент. Так може бути питання про те, що депутати можуть просто призначати.

...

Залізний Фелікс

р.

Барін і мер радянсько-російського кінорежисер Микита Михалков

Федор Бондарчук

Володимир Познер

Чорний Лебед (Natalie Portman)

мастурбація

Фредді Меркурій.

Jacques Кусти

Прохоров

Р

На відкритті виставки син мультфільмиста Клім не повністю розумів, що збирався, але він відчував, що його дядько і тітка продемонструвало увагу до батька.

Колишній голова Камчатки Олексій Кузьмицький (до лютого 2011 р.). Зараз він є аудитором Акаунтівської палати Російської Федерації, наглядом адміністрації Президента. Призначений аудитором без фінансової, економічної, облікової освіти. І він став губернатором, тому що його дружина є дочкою Віктора Іванова, голови ФСКН.

...

Хорошу варильну варильну варять від кипіння нормального супу щура, змивають в голову своїми рецептами.

144763

Водіння Бентлі в російській натурі

р.

Кондолезза Рис і Микола Саркозин

...

р.

Колишній Віце-Говернор Камчатки Олександр Дроздов, який журналісти назвали Гоббелами, бо він намагався контролювати прес. «Я полковник. й

р.

Виставка мультфільмиста Лопатіна в зоні.

Хірург

Автор блогу з мультфільмистом Лопатін. Протягом багатьох років я назвав Денис Бідструп (Herlouf Bidstrup, данський карикатурист, комуністичний, 1912-1988). Коли я був дитиною і пам'ятаю цю назву.

Проксимус Дякуємо за незламність =)

р.

Джерело: