Ми дядько виконуємо в Петропавловсько-Камчатському і регулярно дає нам камчатка крабів, щоб дізнатися, як їх приготувати.

Але ми робимо, коли ми думаємо про це. Як приготувати крабй Ні, дійсно, без заліза. Якщо ви візьмете мене, автор, його використовували, щоб бути недоступною для мене. Я не знаю нічого про це – краби були тільки зацікавлені у мене як предмет дослідження з біологічної точки зору. Але тепер я думаю про смак.

Редакція "Сайт" Він сказав: «Чому краб, шановний читач!» Дуже смачна страва. Так, ціна може прикусити, але це варто. Ми не будемо обмінюватися невеликими речами і предметом нашого гастрономічного огляду буде Камчатка краб. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Краби тепер вирощують багато, тому на полицях магазинів без особливих труднощів. Найчастіше в замороженій формі. Краще, звичайно, коли вони живі, це запорука свіжості, але ще не погано. Головне правило - заморожувати ще раз, що вже було щелепно. Тому варити краб все одно. Для великої родини немає проблеми.

Пілінги Як переконатися, що краба їстівна? Спочатку пахнуть. Не має бути нічого підозрілого, як сильний запах йоду або, Бог заборонений, загнати. Ви можете вибити на кінцівках, звук повинен бути глухим - всі види неїдів виключені. Найчастіше краб продається в глибокому заморожуванні солі. Що означає?

Після того, як краба спійманий, його кип'ятять, потім охолоджують в холодну морську воду. Таким чином, він зберігає максимальну кількість всіх, що корисно в ньому. Що ще цікаво? Нерідко пропонують не всі крабові, а так звані «росли» і фаланкси. Це тільки полегшує процес приготування їжі.

Як приготувати краб

Якщо краба купується замороженою. І є три ідеально зрозумілі і прості способи. Ось вони:

1. Дефлорація
    Це логічно, що так як краба вже попередньо варена, потрібно лише дати час розморожування. Залишайтеся при кімнатній температурі чотири-п'ять годин, після чого його можна їсти. Так він зберігає свій природний смак і залишається, щоб говорити, у своїй оригінальній формі.
  2. каструлі
    Багато хто вважає, що краба ще може бути варена. Це помилка. Краба в каструлі нагрівається, тому потрібно тримати її в воді до перших бульбашок. Можна додати перець і лавровий лист. Сіль на волі. Щоб покласти краб у сковороді, потрібно розбити фаланги. , Україна

Пілінги
  3. Овен
    Цей метод призначений для тих, хто не хоче «розірватися» крабових ніжок. Заморожений краб прекрасно підходить в духовці, температура 100 градусів Цельсієм, час півгодини. Нагадаємо, що нам потрібно нагріти краб, не випікати, тому можна перевірити в якому стані це.

Ймовірно, одна з найважливіших питань, для яких розпочато всю статтю. Приготуйте краб - це одне, але купуючи одне? Ціна відрізняється, але в середньому потрібно підготуватися до того, що фаланкс і троянда (заголовки) обійдеться від $ 50 за кілограм. Для тих, хто не хоче мені з усіма цими препаратами, ціна засохне майже $ 100 за рафінй

Залежно від цінового тегу і регіону. Наша ціна діє для місць, де краба зазвичай ненависна для суспільства. Тим не менш, сучасні логістичні та сервіси доставки відмінно справляються з поставленим завданням, що означає великий kamchatka краб Це може бути на столі Нового року. Щодня, звичайно, навіть сім'я з нормальним середнім рівнем доходу не може дозволити собі.

Обов'язково писати в коментарях, якщо ви плануєте краб на новорічному меню і що ви думаєте, щоб зробити це. Або краще їсти його в чистому вигляді, насолоджуючись ніжним і смачним м'ясом? Ми очікуємо відповіді з простими рецептами, якщо інші хочуть спробувати.

Тексти пісень, а це означає: Це не так страшні, як вони фарбують його! Як приготувати краб Це більш риторика, ніж практична – купуйте її першим. Читати нашу статтю про те, як зробити суп буффало і які морепродукти абсолютно не підходять для цього. Бон привіт!