Життя камери (15 фото)

Запуск камери. Тут він, у верхньому малюнку. Стара SLR камера, Helios 44 лінза. Тіло важке металеве, міцне. Це плівковий різак, вбудований. Давайте скажемо, взяв кілька пострілів, а в складі персоналу 20-25. Ну, не показувати весь фільм через кілька кадрів ... Не знімаючи плівку з машини (без висвітлення ризиків), різак-раз! Решта запізненням, а також знятий шматочок для розвитку. Чому? Він був. Збережено фільм.
Який випадок! Шкіра стібається міцними нитками, акуратно, внутрішня поверхня чорна, замші. Ім'я (як це зараз призначено для того, щоб сказати – логотип) вичавлюється великим і чітким. В короткий час, коли ви заберете його, ви маєте річ!

Наш почесний пансіонат знаходиться на відпочинку. Але багато цифрових мильних коробок ще можна протирати їх носа. Люди зробили, з любов'ю, якістю і надійністю. І так машина ще працює. У ремонті був колись - зношений монтажною завісою. Коли приніс мене до майстерні, майстер поглянувся на мене, якби він оцінив мене. Викликав когось ще. Вони не говорять про щось тривалий час, після чого вони сказали, що ви можете виправити його, але річ старий, може зламатися знову, вони кажуть, що немає гарантій, але тільки крововилив твердий, і навіть краще, якщо я продаю їх цей "рубаш" для запасних частин, або обмін на "Зеніт". Звичайно я відмовився. Потім це було зроблено автоматично. Це не так, що я підозрюв, що не було ТТЛ і ЕТ в домашніх умовах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Мій життя був з ним, як я можу продати його? Він був батьком з ним. Він купив його за свою роботу в '59 або '60. Мій батько навчив мене основи фотографії, за які я вдячний. Наші старі альбоми – історія моєї родини. І не просто шахта. Історія країни (Що?) Занадто претенсивний? Але це. Я хочу повернутися до свого дитинства. Там, де батьки були життєрадісними і щасливими, де ключ до квартири під матовими і світлими цибулинами над входом в пороги. Саме так, що дитина завжди хороша, тому ви завжди хочете повернутися до дитинства, до років молоді. Якщо хтось був невірним, спробуйте зрозуміти мене, я не з неба.
У цих фотографіях життя, як це без прикраси. Дивитися на це.
Як це сталося? Як це. Суддя по нозі.

Перші фотографії, зроблені батьком. Ці фотографії з середини минулого століття. Після Великої Вітчизняної війни до 10-15 років Ось вони, вчорашні хлопці, діти війни:

Це був пізній '50s. Вже дорослі, вже безтурботно і впевнено в яскравому майбутньому. Практично кожен одягається тим самим, одягаючи взуття. Не війну, але це не війна, дякую Богу. Немає одного ревнощів будь-якого. Всім друзям незалежно від національності. Не знаю, що вони будуть зраджені у віці. Вони не будуть втрачати, вони будуть просто спати на них, якби вони були чимось способом. І все, що вони працювали так важко, щоб побудувати і навчати будуть називати сап. І вони вірили їх. Якщо вони знаходилися далі...

Ось ми йдемо! Хоча країна набирає імпульс, але я хочу жити зараз і хочу щось гарне і з відображенням. І ось вони, модниця, старші брати. "Хлопці з парилки, модні в будь-який час року":
У місті не соромно йти в таких костюмах, до кіно або до клубу танцювати, лунати море!

Це колір! Це наша, на великому масштабі. Чоловіки! Немає брюків в вухах, не помади на губах, не гірш, не гламурний, тільки чоловіків.

І вже дівчата хочуть подобатися і чим здивувати їх. Що таке? Те ж фотографії. Зроблено вночі, в світлі червоного світла. І зробити його більш ефективним був вирізаний красиво з фоторізак. З такими художніми «патернованими» краями. Хто в цих фотографіях? Наші майбутні мами Мої очі сповнені веселощів і веселощів. Не варто турбуватися про дітей, а головне кохання. На сьогоднішній день тільки молодь і безтурботність:

У нас є нова камера. Українська 5. Красивий, з висувною лінзою, на відміну від широкої плівки "Start", плівка без перфорації. Їх умови та їх жарти у розвитку фільму:

Придбаються трансмісійні кільця та інші лінзи.
Експерименти з ретушуванням, починаються макро фотографія. :

Потім перші фото композиції «стад»:

І перші фотографії, зроблені на тисненому папері:

р.

Я ще думаю, що рельєфний або матовий фотопапір краще. Тут яскравіше і соковиті фотографії на ньому. Немає блискучих, відволікаючих глянців. Це не те, що я маю на увазі.
Чому я сказав, що це? Майже кожен має старий фотоальбом. Тут є фотографії, які показують яскраві моменти життя. Пам'ятні зустрічі. Таємниці. Ніцца і не так добре. Це ключі в пансіоні нашої пам'яті, нашого життя. Дивитися, пам'ятати, поділитися...
Наприклад:

Семен Михайлович Буденні, себе. Яка зустріч з виборами?
Або це:

Це Сочі 1977. «Адмірал Нахімова» ще є плавачем. Хто думав, що тільки
Він пройде 9 років.
Я не хочу закінчуватися сумною заміткою, тому у мене є пара картин для обробки. Але це кольорова фото! Це різні кольори життя. І навіть я (останнє фото) вже маю щось на увазі на фото.

Всі фото приймаються з сімейного архіву.