Як він справу з тато душом?

Огляд нової технології !!!

Всі права, hello! Сьогодні буде огляд душу, що я зробив цей літо і дуже просто закінчив його зараз. Я зробив все самостійно, ніхто не допоміг. Я відразу ж скажу, що мій метод представлення відгуку, можливо, буде відрізнятися від подібних тем будівлі, і я буду мати три запити для вас, а саме:
1,1 км Не ламайте набір; 2. Обов'язково ознайомтеся з оглядом до кінця; 3. Порадуйте мій відгук з гумором, який кожен YAKA овець повинен мати дуже багато! Наприкінці відео не забудьте подивитися.

В цілому я взяв 319 (+ на початку) фотографії, я навмисно знизив цей номер до 137 фото, щоб відчути себе шкода. Ось чому:

137 зображень.

1,1 км Я душений.

Як ви можете побачити всередині це темний і не затишний, як чорний все це.
Фото 002

Зовні, це буде краще ... Ти гонна помпа!
Добре, що бочка на голові не западе. Підлога, до речі, слизька і ви повинні постійно тримати на дошках, адже вологість величезна, але це нічого не в порівнянні з теплою водою, яка, внаслідок змін клімату, нагріває кілька разів протягом літа, завдяки нашому чудовому літньому. Як важко, як це може здатися, дівчина тут в душовій кабіні для компанії, ви не будете повертатися до рубця, хтось буде затерти раніше на підлозі, доки вона доходить до точки, відповідно до будь-якого, і вам потрібно жити так!

Фото 003

Я втомлювала старий душ і я вирішив придумати новий концепт – душ, який буде в першу чергу безпечним, міцним, респектабельним і з точки зору санітарних норм, сейф для здоров’я у порівнянні з старим душем. Я покажу, що я спочатку планував витрачати 10 тис. рублів. Я Максимум для мене компроміси не прийнятні, і в житті я вірю, що якщо немає грошей (наприклад, для чогось «імпортант» краще не мати (тимчасно) цей «добрий» на всіх, ніж без засобів для створення Великого Дедя, думка, і тому бути ще більш неправдивим і безглуздим.
Я пам'ятаю влітку, як тільки я відремонтував Таз, зробив дерев'яний огірок, потім багато сказав, що я нічого не робив, але це було в паузи між будівельними майданчиками.

Вибираючи, куди побудувати новий душ, я вибрав і позначив його.

7435516

Варіант фундаменту вирішив зробити за спрощеною схемою. Спочатку пробурюємо землю 70 см глибоко.
Фото 02

р.

В той час як дрилі з'явилися фрагменти цегли, сміття, коріння дерева ... це ебать хлопці!
Фото 03

Ось на основі нашої поглиблення робимо подушку з рублом 10-12 см.
Фото 04

вже підготовлені пластикові та пластикові труби.
Фото 05

На рівні починаємо залити їх розчином, змішаним з рублом
Фото 06

Я не зробив ніякого биття, хлопці, просто моноліт з цеглою навколо труби герметизують і заливають всю річ.
Фото 07

195474

Далі ми розглянемо опалубку.
Фото 08

На наступний ранок, як і позаземні кола, залишені за відчуженнями, він відкрив це диво. Не вдалося зробити це. Як красиво!
Фото 09

У спинці я фотографував себе недбалим...
Фото 10

Тепер заливаємо порожнину всередині труби (всі з рублом) і опалубка.
Фото 11

1990Р. 2199Р.

І ось ви, хлопці, повний мене. Відходив багато часу, копаючи 2 квадрати. З 1993 року, що не було справи. Я думав, що я б викопав кулемет, танк, і я поїхав через ліжко з нетто... Це жорстке, але я зробив це!
Фото 12

Вони привозили мене з брусу (замовили хорошу якість) і рубля.
Фото 13

Тепер ми починаємо засипати отвір рублом, нам потрібно для дренажу. Вся вода з душа вільно протікає в грунт. Споживана рубля склала 1,8 куб.м
Фото 14

Тим не менш, основна, невелика (ми) на будівельному майданчику перевіряє якість матеріалу, що пролягає покритню захистом полум'я та антисептичним.
Фото 15

, Україна

Базовий цикл нульовий. Над там на білому альтанці, прибули...
Фото 16

Намагайтеся на 100x150mm бар
Фото 17

Спробуйте на підлозі
Фото 18

Я спробував зрізати її вниз.
Фото 19

Не забудьте гідроізоляція. Я не довіряю руберойду більше... Використовується сучасні матеріали.
Фото 20

р.

Рамка повинна бути закріплена. Використовуйте рушник.
Фото 21

І ось довгий гвинт з мивальцями.
Фото 22

Все прокочується і перевіряється, це безпечно!
Фото 23

р.

В той же час він пішов в магазин і купив плановану дошку на підлозі і як це було - тальвіс або щось.
Фото 24.

Дуже дорогий склад антисептики пропускають дошки
Фото 25

Встановити центральну лагу і закріпити все по кутах
Фото 26

Монтаж каркасу під таз
Фото 27

Ми намагаємось на тальвісі, здається нормальним, але є невелика задня, ми будемо... Вигини тальвісу, тиснення геометрії, розбиті!
Фото 28

Робимо занурення бруса 50х50мм. Чому, хто знає його, але в майбутньому не шкодував
Фото 29

р.

І починаємо монтаж підлоги.
Фото 30

Як це.
Фото 31

Якби ви шукали...
Фото 32

Хочу зробити висоту стіни триметри, але пізніше я вирішив зробити 2,5 метрів, щоб говорити, знову для використання внутрішнього простору з користю, щоб вода зберігання була всередині душової кабіни, а не як з прикладом бочки, залити без насоса геморою, а не сьогодні або завтра на голові западе...
Фото 33

Спочатку я впала в смутку, оскільки структура гойдалка. Я думав, що проект Кірдик, але ідеї в дизайні кадру вийшли швидко.
Фото 34

Висота майбутньої двері буде двома метрами, як і люди.
Фото 35

Ми посилюємо каркас за допомогою перегородок і куточків, але все гойдалки жахливо ...
Фото 36

Знайти розчин і встановити діагональні розтяжки з бруса. Ситуація змінює 180 градусів.
Фото 37

Починаємо робити кроквяну систему, буде пригнічений, не симетричний.
Фото 38

Підібрано основні елементи
Фото 39

Монтаж.
Фото 40

Р

Повільне регулювання, є точки вгору там ...
Фото 41

Зробіть твердий ящик.
Фото 42.

Дошка, як ми бачимо деякі, де вона приносить ...
Фото 43

І в той же час хлопці в будинку готові до смаження.
Фото 44

Ми будуємо псевдомангал, до речі, ми повернемося до неї в майбутньому.
Фото 45

Р

Я зробив гідроізоляційний шар від того, що було в скосах. Сама душова покрівля буде виконана з гнучких черепах. До речі, я спалогізую намету, потрібно для роботи під час дощу.
Фото 46

р.

Ми виготовляємо вентилятори. Не були ескізи, всі в процесі через лінійку, рулетку і логіку.
Фото 47

Висаджуємо їх тут.
Фото 48

Вже встановлена з двох сторін
Фото 49

З Я не дуже добре і чисто, я не маю болгарки, і я покрили все своїми руками, як підлога, так і барні стійки.
Фото 50

Нагрівається вода.
Фото 51

Третій четвертий шар покриває пошкоджені, оброблені поверхні антисептичними, щоб в подальшому не пошкодити його. В цілому я вірю, що якщо ви берете бізнес, то ви повинні зробити це добре або не приймати його взагалі. ! ! ! !
Фото 52

Не морга на водній основі. Ми пофарбуємо всю площу.
Фото 53

Це пляшка з розчином, об'єм = 0,5 л, такі пляшки пішли в душ - 15 шт, які становить 7,5 л. Вологість пляшки, як горілка ...
Фото 54

Ми пофарбуємо в два шари.
Фото 55

З програвачем в вухах, час летить непомітно, це здається...
Фото 56

Колір великий!
Фото 57

Більше панорам
Фото 58

Я довго думав, що елемент все ще відсутні для завершення каркасу, адже новий етап вже буде попереду.
Фото 59

р.

Я думаю, що це було нормально.
Фото 60

Де б бруски назовні душа, потім ці сторони були пофарбовані в один шар, тому що це буде досить і не видно.
Фото 61

р.

Я отримав щітку в кожній тріщині.
Фото 62

Вся структура зібрана без єдиного нігтя, всі на шурупах.
Фото 63

Підлога здається гладкою, хоча плюси в разі скажуть, що грубо і т.д. Так, ви, хлопці праві, але я не буду грати в більярд на цьому поверсі, і мити і стояти на ньому.
Фото 64

Я починав душіння в кінці травня, і тут це про кінець червня. Я люблю цю картину...
Фото 65

р.

І ось ви, хлопці, вся зона, яку ми покрили модриною, все пофарбувати двічі на яхті лаком!
Фото 66

Ти гонна насос!
Фото 67

Кулька спочатку товста в банці, розведений її трохи з розчинником, щоб шари нормально лежали. Я не пам'ятаю компанію, але не дешево, є ємність 4-5 літрів.
Фото 68

Кожен день, як нове відкриття... Вони говорять про ідею матеріалу, це ...
Фото 69

Сонце щасливе.
Фото 70

Підлогові дошки товщиною 40 мм, закріплені гвинтами на 120 мм.
Фото 71

р.

Шлаки назовні будуть успішно закриті полікарбонатом
Фото 72

Насправді це було привезено. 12м довга, товщина 4мм. Колір бронзи.
Фото 73

Я розтріскував його на одну сторону. Погано, коли немає помічників.
Фото 74

Він був я, хто охоче вирішив виправити це... Чи не так трахнув? Так, як це таке. Але факт... ми виправимо!
Фото 75

І так, з внутрішньої сторони...
Фото 76

І це, звернувшись до пекулярної фото і критики, є термопаку під моїм полікарбонатом, так що взимку і влітку він не переповнений і спотворює матеріал ...
Фото 77

Савн-аут
Фото 78

Ми надягаємо в ущільнювач, потім затискаємо і закріплюємо гвинт, але небагато!
Фото 79

р.

Чохол з кришкою.
Фото 80

Так, плівка з двох сторін полікарбонату, але прозора завжди йде зсередини, а колір тільки ззовні. До речі, цей крок, виконаний в 1992 році.
Фото 81

Закрити з інших сторін.
Фото 82

Ще одна дверцята зробити ... xx від чого і як ... голова...
Фото 83

Відрізаний шматок дверної дороги послужить шматочок полікарбонату для майбутніх дверей.
Фото 84

Були алюмінієві затискачі. Я вирішив дати їм, а саме, закріпити на кінцях. Прос сміється на мене ...
Фото 85

Красиго
Фото 86

Я висить 20-літровий обігрівач. У цьому випадку я не збираюсь купити нагрівача, наприклад, вгадати вибір. В першу чергу з'явився нагрівач. Нагрівач вторинний, сам душ є основною для нас.
Фото 87

На цій придбаній рамі висить завісу
Фото 88

Я купив два набори штор, тому що не вистачає.
Фото 89

Як про без зеленого мату ...
Фото 90

Це дверна рама, врівноважена ...
Фото 91

Ми робимо з залишків щось...
Фото 92

,00 Р

Для того, щоб не розбити всередині полікарбонату, я купив ці мега-розрядні таблетки. Падала, жир на доларах в своїх магазинах, і люди 30 разів дорожче продаються.
Фото 93

Двері мають власний дизайн.
Фото 94

Все на термальних патронах. По дорозі, в день голий без завіси, щоб летіти, і ввечері не дуже ... всередині нічого, щоб побачити ...
Фото 95

Джерело: http://