Як зробити фотографії простору (11 фото)

З блогу юхін: Обсесія. Я думаю, що це слово, яке визначає Дон. І порівну, що він зробив. А також готовність допомогти, припустимо, поділитися своїм досвідом. Дуже багато. За ним три рейси в ІКС. І від кожного з них він приніс величезну кількість фото. Я дуже зацікавлений у своєму досвіду під час експедиції ISS-30/31, коли він використовував інфрачервону камеру. І в кожній навчальній сесії в Хустоні, Я зустрічаю його. І каже він, говорить, консультує... Під час січня, до мене докинув ці фотографії.

09.06.2012. Улюблене місце – чаша. І, таким чином, він готує до майбутньої роботи і все ще керується для видалення себе.
З «Куполи» дуже цікавий огляд. Сім вікон, звичайно. Імпресія - шліфована до талії в зовнішній простір. І багато знімків з нього і самого модуля.
, Україна

12.05.2012. "Купола." Для роботи та обладнання для всіх.

18.09.2010. екіпаж Союз ТМА-18 буквально на тиждень до їх повернення до Землі. Ззовні Кубола схожа на башту бойового автомобіля. А віконні чохли меторитні броньовані.
Повернемося до інфрачервоної камери, яка є основною темою навчання з Дон. Є тільки одна на дошка в Американському сегменті. На основі Nikon D3s. Особливі фільтри. Інформація з цієї камери дуже важлива для професіоналів. А особливо якщо є паралельна картина, зі звичайним.
42462.

26.02.2012. 13.36.54. Інфрачервона камера. Об'єктив 180мм. Я забув запитати Дон ім'я острова. Я думаю, це Fogo Island, Кабо-Верде.

26.02.2012. 13:37.00. Самий острів за 6 секунд. І об'єктив 180мм. Камера - Nikon D2X. З точки зору роботи, це повинно бути просто, покласти ще один поруч з вами, і змінити їх час від часу. Але після того, як вільна камера повинна бути прикріплена так, щоб вона не випадково літала. Це час.
Р

21.01.2012. І це техніка Дон. Обидві фотокамери закріплюються (внутрішній зверху, Nikon в червоний), знають її, обертати і натиснути. У нульовій тяжіння легше, ніж запарений ріпачок. Тим не менш, бути справедливим, зауважив, що Dan Burbank, командир ІС-30, використали цей «бундел».
Звісно, для Дон вступає наука. Але він також творчий. Давайте подивимося на кілька пострілів з серії під назвою Don – Star Trails, Star Trails.

378168

До тогочасно ділиться секретами. Сучасна цифрова камера займає високоякісну картину з тривалим впливом не більше 30 секунд. На нічній стороні орбіти, в середині неї, Дон взяв десятки пострілів тієї ж ділянки. А фінальна картина вже в графічному редакторі зібрана з 12-20 фото. Іноді більше, ніж це. Давайте подивимося на іншу роботу Дон.
р.

23.04.2012. Аврори. У цій картині дуже чітко видно як зелені, так і червоні тони. До використання автоматизованої корекції впливу, скобування. Я знову збирав серію картин, а потім збирав їх.
Космічна фотографія – наука або творчість, творчість або наука? Я думаю, що робота Дональда Петтиту відповідає цьому питання: гармонія науки і творчості.