Ніколя Робертс.

Ніколя Робертс є переконливим доказом, що вам не потрібно бути білявка, засмаглий і здурена, щоб бути красивою. У 2010 році вона отримала назву «Сексійні руді дівчата усього часу». Вона зуміла перемогти такі визнані красуні, як Lindsay Lohan, Jerry Halliwell і Nicole Kidman.

Вона любить її ніжність і колір волосся, але засмаги не підійде її всім. Як дитина, вона не була на всіх комплексах про її зовнішній вигляд, але один раз в групі «Дівчата Aloud», червона дівчина почала відчувати себе непристойним качалом на тлі красивих танованих жіночих колег. І люди зробили неприємні коментарі про її зовнішній вигляд. Ніколя навіть почала пити, щоб забути про вершники, а її бандати приховали від своїх газет і журналів з неприємними статтями про неї.

«пальцевий торець» купив багато засмаги, прибув додому після роботи, змащених вершками, пішли на ліжко і променували, що через чотири години пізніше, до 5.30 ранку, коли потрібно достати, був тан.

Після цього вона мала дружбу. Одного разу Ніколя залишилася з ним на ніч, забуваючи взяти всі ці кошти з ним. Вона кладалась і думала: «Ми повинні йти перед тим, як він бачить місяць у своєму ліжку». Але реакція Карла була точно протилежною: «Що ви засмагли, ви вже красиві!»

Усвідомляючи, що вона любить будь-які, Робертс припинив використання тан, а також справляється зі своїм комплексом і більше не отруює себе хімічними речовинами.

Подарунок і композитора після цього інциденту створили свою спеціальну лінійку косметики «Дайнти ляльку», яка російською мовою означає «Ліжова лялька». Крім того, вона взяла участь у проекті каналу BBC, який створив фільм про людей з танорексією - хворобливе захоплення з тануванням.

Тепер вона повністю задоволена її зовнішнім виглядом і не хоче змінити все про себе: Так, у мене є цей ніс, але це частина мене, мій компонент. Деякі люди мають великі виступи вуха, так що що, що робить їх самі. Це те, що макіяж був придуманий, щоб приховати недоліки обличчя, але зробивши пластик занадто багато для мене!

Дівчина з полум'яним волоссям - це частіше дизайнерських шоу, а нинішній прес невтомно обговорюється її стиль, що складається з суміші вінтажних і модних речей.

р.