1230
Старі сім'ї
Ми вже захопили батьків знаменитостей, але зараз пропонуємо подивитися на не менш тісних і улюблених родичів зірок - братів і сестер. На нашому сайті було багато публікацій цього типу, але мені здається, що багато родичів і братів і сестер. Звичайно, вони не так відомі і популярні, але вони також мають право бути помічені.
Я здивував мене, бо я ніколи не сумнівався на другий, що вони близнюки. Але ні, вони просто силінги, Емма трохи старше Alex - вона 22, і він 19.
Мар Худгени часто з'являються в папаразії літописі з цією дівчиною, але це не її подруга, але її 15-річна сестра Стелла. Я думаю, що вона трохи копіює стиль старшої сестри.
Zoe Saldana і її сестра Marielle (Я маю подвійний очі):
Юлія Робертс з сестрою Ліза і актриса niece Emma Roberts (Лиса не є мамою Емма, а також її тітка):
54-річна актриса Шарон Камінь в хустці з її сестрам Келлі:
Гаряча Мексиканська - Salma Hayek і її брат Sami Hayek:
Kellan Latz має шість братів і один сестра. На одному з подій актор надавав смішну з собою.
Моллі король (праворуч), який широко зарахував з принцом Гаррі, разом з сестрам Лаура:
Британський співак Ніколя Робертс (праворуч) на прогулянці з сестрою Френкі:
Синя сестра Мішель і Ірене Трахтенберг:
Brad Pitt і Doug Pitt були народжені в модель сім'ї, яка помітна до голого очі. Красиві, стильні, акуратні чоловіки.
Sarah Джессіка Паркер виріс у великій родині. Її мум з першого шлюбу мав чотири діти, в тому числі муфта Сараха Піпін (зображений), а в жіночому степлері мали чотири дітей з попередніх відносин, які з часом породжували 8 дітей в одному домі, в тому числі і Сара Джессіка Паркер
Хайден Пантеєр і молодший брат Янсен, який також відомий як актор:
Jennifer Lopez з сестра Linda:
Я думаю, що сестра Sienna Miller виглядає так само, як Kate Hudson. Ви не думаєте?
І ось Кат Худсон і брат Олів'є, який, незважаючи на те, що актор Курт Руссел не є біологічним батьком, вважає його реальним татом:
Не просто брат Леонардо DiCaprio, Адам, який працює на пляжі.
Посмішка Діана Агрон і її брат Ясон:
Тревор, другий старший брат четвертих братів Chloe Moretz, супроводжує її до одного з найстарших вечірок. Коли я вперше подивився на Тревор, я думав, що він був Еллен ДеГенрес. Але є щось.
П'ятий брат Cruz Eduardo Cruz з його ex-girlfriend Eva Longoria:
Ярослав Лето і його брат Шаннон:
Graham Rooney не має нічого спільного з футболом, але він є братом Манчестера United гравця Wayne Rooney. Дуже схожий!
Blake Lively і її старші сестри Lori і Robin з боків. І всі кольори волосся в червоний колір...
Emma Roberts веде її молодша сестра Грай по ручці.
Chase Crawford стоїть перед камерами paparazzi з сестрою Candace:
Chloe Sevigny з її братом Paul:
Drew Barrymore є богом куртської дочки Cobain's Bean Cobain, але на фото вона ще не одна, але вже стала відома актриса. Baby Drew і її півбор Джон Блайт Баррімор.
Madonna і її брат Крістофер Ciccone був довгий був від користь, так як Крістофер випустили книгу про сестри, в якій публічно заявляв, що Madonna обсесує сексом і її кар'єру, і в той час як і раніше чоловік-директор Guy Ritchie вона не доглядає.
Погляд приносить Joaquin Phoenix і його сестра дощ разом:
Leighton Meester є дуже турботою сестри. Вона не тільки фінансово допомагає її хворому брату Лекс (зображений), який має різні проблеми здоров'я, але і морально підтримує кохану людину.
Kate Moss з її брат Nick. Не дивно.
Robert Pattinson старша сестра Lizzie:
Кірстен Данст прогулянку з братом Крістіаном:
Не менш цікавий поза модель Agnes Dane - її білявка сестра Emily Dane:
Лілі Аллен з дитячою сестрою Teddy Rose:
Я здивував мене, бо я ніколи не сумнівався на другий, що вони близнюки. Але ні, вони просто силінги, Емма трохи старше Alex - вона 22, і він 19.
Мар Худгени часто з'являються в папаразії літописі з цією дівчиною, але це не її подруга, але її 15-річна сестра Стелла. Я думаю, що вона трохи копіює стиль старшої сестри.
Zoe Saldana і її сестра Marielle (Я маю подвійний очі):
Юлія Робертс з сестрою Ліза і актриса niece Emma Roberts (Лиса не є мамою Емма, а також її тітка):
54-річна актриса Шарон Камінь в хустці з її сестрам Келлі:
Гаряча Мексиканська - Salma Hayek і її брат Sami Hayek:
Kellan Latz має шість братів і один сестра. На одному з подій актор надавав смішну з собою.
Моллі король (праворуч), який широко зарахував з принцом Гаррі, разом з сестрам Лаура:
Британський співак Ніколя Робертс (праворуч) на прогулянці з сестрою Френкі:
Синя сестра Мішель і Ірене Трахтенберг:
Brad Pitt і Doug Pitt були народжені в модель сім'ї, яка помітна до голого очі. Красиві, стильні, акуратні чоловіки.
Sarah Джессіка Паркер виріс у великій родині. Її мум з першого шлюбу мав чотири діти, в тому числі муфта Сараха Піпін (зображений), а в жіночому степлері мали чотири дітей з попередніх відносин, які з часом породжували 8 дітей в одному домі, в тому числі і Сара Джессіка Паркер
Хайден Пантеєр і молодший брат Янсен, який також відомий як актор:
Jennifer Lopez з сестра Linda:
Я думаю, що сестра Sienna Miller виглядає так само, як Kate Hudson. Ви не думаєте?
І ось Кат Худсон і брат Олів'є, який, незважаючи на те, що актор Курт Руссел не є біологічним батьком, вважає його реальним татом:
Не просто брат Леонардо DiCaprio, Адам, який працює на пляжі.
Посмішка Діана Агрон і її брат Ясон:
Тревор, другий старший брат четвертих братів Chloe Moretz, супроводжує її до одного з найстарших вечірок. Коли я вперше подивився на Тревор, я думав, що він був Еллен ДеГенрес. Але є щось.
П'ятий брат Cruz Eduardo Cruz з його ex-girlfriend Eva Longoria:
Ярослав Лето і його брат Шаннон:
Graham Rooney не має нічого спільного з футболом, але він є братом Манчестера United гравця Wayne Rooney. Дуже схожий!
Blake Lively і її старші сестри Lori і Robin з боків. І всі кольори волосся в червоний колір...
Emma Roberts веде її молодша сестра Грай по ручці.
Chase Crawford стоїть перед камерами paparazzi з сестрою Candace:
Chloe Sevigny з її братом Paul:
Drew Barrymore є богом куртської дочки Cobain's Bean Cobain, але на фото вона ще не одна, але вже стала відома актриса. Baby Drew і її півбор Джон Блайт Баррімор.
Madonna і її брат Крістофер Ciccone був довгий був від користь, так як Крістофер випустили книгу про сестри, в якій публічно заявляв, що Madonna обсесує сексом і її кар'єру, і в той час як і раніше чоловік-директор Guy Ritchie вона не доглядає.
Погляд приносить Joaquin Phoenix і його сестра дощ разом:
Leighton Meester є дуже турботою сестри. Вона не тільки фінансово допомагає її хворому брату Лекс (зображений), який має різні проблеми здоров'я, але і морально підтримує кохану людину.
Kate Moss з її брат Nick. Не дивно.
Robert Pattinson старша сестра Lizzie:
Кірстен Данст прогулянку з братом Крістіаном:
Не менш цікавий поза модель Agnes Dane - її білявка сестра Emily Dane:
Лілі Аллен з дитячою сестрою Teddy Rose: