813
Ніколя Пельц на фотосесії для Violet Files
Молода зірка фільму Трансформатори: Вік відмирання» - актриса Ніколя Пельц взяла участь у фотосесії для Violet Files. Ніколя відчував досить просто перед камерою лінзою, позбавляючи в прозорій сукні на манікюрних газонах приватної резиденції в Білому повітрі. Однак, красива рідна Нью-Йорка відчуває себе в ease всюди вона йде.
Фотографія Ніколя для Violet Files by Amanda de Cadenet.
Для спілкування з 19-річною акторкою, редакторами видання запрошували «ветеранські трансформатори» – модель та актриса Рося Мисливець-Білейлі.
На хвилювання перед виливкою:
"Я не знаю, що відбувається поруч, але я думаю, що краще ігнорувати страхи, коли це можливо. У мене є спеціальні ідеї про ролі, які я хотів би мати в майбутньому, і я буду дуже затребуваним на них.
(Б)
Як вона отримала роль у трансформаторах: Вік голодування:
Я був дуже раді, коли директор поінформував мене, що він буде мати інший фільм, і це буде дійсно швидко і важко.
Про участь у фотосесії:
Я люблю, коли фотографії розповідають історію і я повинен грати в персонаж. У цьому випадку вони стають дуже смішними. Я не відчуваю багато тиску. Але вчиня дуже моя пристрасть.
8975 р.
Фотографія Ніколя для Violet Files by Amanda de Cadenet.
Для спілкування з 19-річною акторкою, редакторами видання запрошували «ветеранські трансформатори» – модель та актриса Рося Мисливець-Білейлі.
На хвилювання перед виливкою:
"Я не знаю, що відбувається поруч, але я думаю, що краще ігнорувати страхи, коли це можливо. У мене є спеціальні ідеї про ролі, які я хотів би мати в майбутньому, і я буду дуже затребуваним на них.
(Б)
Як вона отримала роль у трансформаторах: Вік голодування:
Я був дуже раді, коли директор поінформував мене, що він буде мати інший фільм, і це буде дійсно швидко і важко.
Про участь у фотосесії:
Я люблю, коли фотографії розповідають історію і я повинен грати в персонаж. У цьому випадку вони стають дуже смішними. Я не відчуваю багато тиску. Але вчиня дуже моя пристрасть.
8975 р.