Емма Робертс в Еллі Канада Журнал

Американський Хорор Історія зірка Емма Робертс з'явився на Червень кришка журналу Elle Canada. Про її складний характер і сім'ю розповів акторка, що вона навряд чи вийшла з підліткового віку.

Емма Робертс на передній кришці Еллі Канада. Червень 2014

Публікація вийде з двох чохлів. Фотозвіт молодого актора модного фотографа Макса Абадяна.

Емма Робертс на другому кришці Еллі Канада. Червень 2014

На підлітковому віці:

Це смішний, я вийшов 23 цього року, і я даю, поки я не дійсно зрозумів, що я був з моїх підлітків. Це виглядає так, як це було тижня тому. Моя підлітковий вік була веселою і цікавою, бо мій життя відрізнявся від більшості людей. Я працюю і провів багато часу в Нью-Йорку. Це місто було дивним, і це коли мій дорослий життя почався. Тепер я відчуваю ностальгію для цього часу.

Як сім'я реагувала на свій вибір професії:

Моя мама не хочу, щоб я був актором в такому юному віці. Коли ваша сім'я перебуває в галузі, вони завжди кажуть, "Чому лікар!" Або адвокат! Але в кінцевому підсумку ми хочемо бути акторами. Я завжди люблю розповідати і дивитися фільми. Я пам'ятаю чарівне почуття, коли я був сім років, коли я прийшов, щоб побачити Аун Юлію [Роберти]. Я підбираюсь в костюм і намагаюся на всіх нарядах. Це було особливе відчуття.
547464

На його характері:

«Я завжди був дуже міцним. Це результат виховання однієї матері. Моя мама завжди дав мені почуття впевненості. Вона сказала, що я повинен мати власну думку, і я повинен займатись саморозвитком. Але у мене є різні дні. На прикладі, вчора я похили, тому що я перекручував свою ногу під час стрибки на трамвайці, був нерв про зйомки сьогодні і отримав деякі погані новини. Я сидю з ногам, даючи лід на ньому, і я був дуже сидів. І вранці я стояв і думав, "Нехай вона буде різною." У вас є дні, коли ваше волосся виглядає просто ідеально, ви відчуваєте, що ви дійсно здатні. І іноді коли все дратує: поганий гороскоп, страшне волосся, не хочеться вийти з ліжка.